۲۸ آبان ۱۴۰۱، ۱۵:۳۱
کد خبرنگار: 1459
کد خبر: 84947472
T T
۱ نفر

برچسب‌ها

استاندار گیلان: روند اجرا و تکمیل پروژه‌های نیمه تمام باید تسریع شود

رشت - ایرنا - استاندار گیلان با بیان اینکه تخصیص اعتبارات و تکمیل پروژه های نیمه تمام اولویت استان است تصریح کرد: مدیران دستگاه‌های اجرایی باید روند اجرا و تکمیل پروژه‌های نیمه کاره که اتمام‌ آنها خواسته به حق مردم است را با مدیریت جهادی تسریع کرده وبه انجام برسانند.

به گزارش خبرنگار ایرنا، اسدالله عباسی روز شنبه درجلسه شورای برنامه‌ریزی و توسعه گیلان با بیان اینکه پیشرفت پروژه‌های استان در حوزه‌های مختلف به طور نسبی قابل قبول است، افزود: برای دهه فجر امسال پروژه‌های موثر و ارزشمندی در استان در دست اجراست و تا آن زمان به انجام رسیده و آماده بهره‌برداری می‌شود.  

وی با اشاره به ضرورت ها و الزامات برنامه ریزی و مدیریت یکپارچه در مسیر اعتلا و رشد استان عنوان کرد: در گیلان تعامل خوبی میان مسئولان دستگاه های اجرایی و نمایندگان مردم وجود دارد که این مهم خود توسعه استان را سرعت می بخشد.

وی با بیان اینکه تکمیل پروژه های نیمه تمام اولویت بیشتری در تخصیص اعتبارات دارد، ادامه داد: برخی پروژه های عمرانی استان در زمینه رفع خسارات ناشی از حوادث طبیعی از جمله سیل و رانش زمین و امثالهم که تکمیل آنها از خواسته های مردم است و اجرای آنها از اهمیت ویژه ای برای ما برخوردار است.

استاندار گیلان خاطرنشان کرد: بخش اعظمی از اعتبارات سفر ریاست جمهوری به گیلان و اعتبارات ابلاغی جذب شده است و باید مدیران دستگاه های اجرایی در جهت تسریع در روند اتمام پروژه های مرتبط با آن دستگاه با پیگیری لازم و جذب کامل از اعتبارات متمرکز در دستگاه خود نیز عملکرد موثری داشته باشند.

وی با بیان اینکه مردم گیلان در دهه فجر امسال شاهد بهره برداری پروژه های مهمی خواهند بود، به مدیران دستگاه های اجرایی تاکید کرد تا روند اجرا و تکمیل پروژه های نیمه تمام را با مدیریت جهادی تسریع کنند.  

وی در ادامه  با تاکید بر اینکه بعنوان خادم مردم با توجه به مسئولیتی که به ما داده اند، فاصله ای با مردم نداریم، عنوان کرد: پاسخگویی و تنویر افکار عمومی وظیفه اصلی مسئولان در قبال آحاد جامعه است و روشنگری و رفع ابهامات در همه بخش ها موجب جلب اعتماد عمومی و نیز تلاشی اثربخش در جهت تحقق‌بخشی به شعار راهبردی جهاد تبیین و اطلاع رسانی هنرمندانه و مناسب به مردم است.

استاندار گیلان در ادامه مدیریت رودخانه‌ها، لایروبی بسترهای آبی و احیای آب‌بندان‌ها پیش از آغاز سال زراعی جدید را امری مهم برشمرد و گفت: نقش آب بندان ها در کاهش مخاطرات از جمله سیل، روان آب و نیز تامین آب کشاورزی باید مورد توجه متولیان امر قرار گیرد.

وی افزود: حدود ۲۵۰ رشته رودخانه در گیلان باید ساماندهی شوند ضمن اینکه آب‌بندان‌ها نیز باید برای فصل زراعی جاری لایروبی و آماده شود.  

نماینده عالی دولت در گیلان، اجرای طرح هادی را تلاشی موثر در مسیر شتاب بخشی به جریان توسعه پایدار روستایی دانست و افزود: طرح هادی یکی از فراگیرترین و موثرترین طرح های توسعه و عمران در سطح روستاها به شمار می رود که به سبب اهمیت آن اعتبار مناسبی در استان به آن تخصیص داده شده است.

رئیس مجمع نمایندگان گیلان نیز در جمع خبرنگاران با بیان اینکه قبل از برگزاری این جلسه، نشست تخصصی را با دستگاه‌های ذیربط و استاندار برگزار کردیم، گفت: در این جلسه چگونگی اختصاص اعتبار برای لایروی آب بندان ها به عنوان نیاز ضروری استان در فصل زراعی و پروژه های مختلف از جمله راهسازی و پل سازی بحث و بررسی شد.  

کاظم دلخوش اظهار داشت: نمایندگان مجلس برای کمک در بخش های مختلف کشاورزی عمرانی به گیلان آمادگی دارند تا از ظرفیت خودشان در مجلس و جایگاه قانونگذاری استفاده کنند.

اخبار مرتبط

سرخط اخبار استان‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha