گیرافتادن برخی شهرستان های مازندران در حصار رنگ پرخطر کرونایی

ساری -ایرنا - نقشه کرونایی اخیر مازندران نشان می دهد رنگ زرد کرونایی که مدت هاست در برخی شهرستان های استان ماندنی شده است و انگار این شهرستان ها بنا ندارند که از این شرایط خارج شوند.

به گزارش خبرنگار ایرنا ، بررسی جدول رنگبندی کرونایی وزارت بهداشت ، درمان و آموزش پزشکی در ۱۱ هفته اخیر نشان می دهد به رغم اینکه بسیاری از شهرستان های مازندران طی این مدت از وضعیت زرد خارج شده اند اما تعدادی از شهرستان ها پایِ ثابت رنگ زرد در نقشه رنگبندی کرونایی این استان قرار دارند.

از ۱۹ شهریورماه رنگ آبی به مازندران بازگشت و شهرستان های بابل و بابلسر به عنوان نخستین شهرستان های این استان بودند که به این رنگ درآمدند و از تاریخ تاکنون زورآزمایی رنگ های کرونایی در استان میان ۲ رنگ زرد و آبی است و رنگ نارنجی از آن تاریخ به طور کلی از نقشه کرونایی این استان رخت بربسته است.

طی این مدت همواره شهرستان های گلوگاه، بهشهر، ساری، سوادکوه ،چالوس و عباس آباد در وضعیت رنگ زرد کرونایی قرار داشته اند هر یک از این شهرستان ها بجز یک یا ۲ هفته مابقی ۱۱ هفته اخیر را در وضعیت زرد گذرانده اند.

گلوگاه به عنوان شرقی ترین شهرستان مازندران از جمله همین دست نقاط استان است که همواره وضعیت زرد کرونایی داشته و تنها در هفته منتهی به پانزدهم مهرماه از این وضعیت خارج شد و البته این وضعیت تنها یک هفته نیز دوام نداشت.

ساری ، مرکز مازندران به عنوان دیگر شهرستان مازندران که از ۱۹ شهریورماه در وضعیت زرد کرونایی قرار دارد و تنها در هفته منتهی به دوم مهرماه از این شرایط خارج شد و در محدوده رنگ آبی قرار گرفت و این شهرستان نیز هم ماندگاریش در این وضعیت تنها یک هفته دوام داشت و دوباره به شرایط زرد بازگشت.

چالوس و عباس آباد از دیگر شهرستان های مازندران هستند که البته ماندگاری آنها در محدوده زرد همواره پررنگ بوده است و طی ۱۱ هفته اخیر بجز ۲ هفته مابقی هفته ها را در این رنگ قرار داشتند.

اما در این میان سرسخت ترین شهرستان مازندران برای باقی ماندن در رنگ زرد کرونایی ، سوادکوه است که ۱۱ هفته اخیر را به صورت مداوم در این شرایط قرار داشته است.

براساس آخرین وضعیت رنگبندی کرونایی وزارت بهداشت، درمان و آموزش پزشکی در تاریخ ۲۷ آبان پنج شهرستان گلوگاه، بهشهر، ساری، سیمرغ، سوادکوه، چالوس و عباس آباد در وضعیت رنگ زرد قرار دارند و ۱۷ شهرستان نکا، میاندورود، قائمشهر، جویبار، سوادکوه شمالی، آمل، بابل، بابلسر، محمودآباد، فریدونکنار، نور، نوشهر، کلاردشت، تنکابن و رامسر در وضعیت آبی قرار گرفته اند.

رنگ آبی در فرهنگ ستاد مقابله با کرونا به معنی عادی است. این رنگ به مناطقی داده می شود که آمار بیماران کرونایی بستری روزانه در آنجا ۲ نفر به ازای هر یکصد هزار نفر جمعیت باشد.

رنگ زرد از سوی ستاد مقابله با کرونا به معنای نسبتا پرخطر محسوب می شود. مناطقی که بین چهار تا ۶ نفراز میان هر یکصد هزار نفر بیمار کووید ۱۹ بستری به صورت روزانه داشته باشند با وضعیت زرد تعریف می شوند.

هفته شهرستان های زرد کرونایی
۱۹ شهریور گلوگاه ، بهشهر ، نکا ، میاندورود ، ساری ، قائمشهر ، سیمرغ ، جویبار ، سوادکوه شمالی ، سوادکوه ، بابلسر، آمل ، فریدونکنار ، محمودآباد ، نور ، نوشهر ، چالوس ، کلاردشت ، عباس آباد ، تنکابن ، رامسر
۲۶ شهریور گلوگاه ، بهشهر ، نکا، ساری ، قائمشهر، سیمرغ ، جویبار ، سوادکوه شمالی، سوادکوه ، فریدونکنار ، محمودآباد ، چالوس ، کلاردشت ، عباس اباد ، تنکابن ، رامسر
۲ مهر بهشهر ، گلوگاه ، جویبار ، چالوس ، رامسر ، سوادکوه ، فریدونکنار ، کلاردشت ، میاندورود ، عباس آباد
۸ مهر گلوگاه ، بهشهر ، نکا ، میاندورود ، ساری ، جویبار ، سواکوه ، فریدونکنار ، کلاردشت
۱۵ مهر میاندورود ، ساری ، سوادکوه ، فریدونکنار ، نور ، کلاردشت ، عباس آباد
۲۲ مهر گلوگاه ، نکا ، میاندورد ، ساری، قائمشهر ، جویبار ، سوادکوه ، سوادکوه شمالی ، فریدونکنار ، چالوس ، کلاردشت ، عباس آباد ، رامسر
۳۰ مهر گلوگاه ، نکا ، میاندورود ، ساری ، قائمشهر ، سوادکوه ، سوادکوه شمالی ، فریدونکنار ، چالوس ، کلاردشت ، رامسر
۶ آبان

گلوگاه، بهشهر، نکا، میاندورود، ساری، قایمشهر، جویبار، سوادکوه، سوادکوه شمالی، محمود آباد، چالوس، کلاردشت و عباس آباد

۱۶ آبان

نکا،گلوگاه،ساری،قائمشهر، جویبار، سوادکوه،سوادکوه شمالی،محمودآباد،چالوس، کلاردشت و عباس آباد

۲۰ آبان

گلوگاه، بهشهر، نکا، ساری، سیمرغ، سوادکوه، چالوس و عباس آباد

۲۷آبان

گلوگاه، بهشهر، ساری، سیمرغ، سوادکوه، چالوس و عباس آباد

رابطه مستقیم کرونا و رعایت پروتکل های بهداشتی

در همین رابطه معاون بهداشتی دانشگاه علوم پزشکی مازندران در گفت و گو با خبرنگار ایرنا با اشاره به اینکه کرونا به عنوان یک بیماری ویروسی سیستم تنفسی فرد را درگیر می کند، گفت: بیماری های اینچنینی می توانند در صورت غفلت و عدم آگاهی در رعایت دستورالعمل های بهداشتی به یک بیماری همه گیر جهانی مبدل شوند.

عباس علیپور افزود: جهان فراز و فرودهای بی شماری را در دوران همه گیری کرونا پشت سر گذاشته است که در این مسیر مجبور به پرداخت خسارت های انسانی زیادی شدیم و افراد پرشماری براثر این بیماری جان خود را از دست داده اند.

وی ادامه داد: کشف و تزریق واکسن کرونا نقش مهمی را در کاهش آمار ابتلا و فوت ناشی از این بیماری داشته است و حالت آرامش فعلی مرهون همین مساله است اما در کنار آن می بایست ضرورت های بهداشتی در این زمینه نیز رعایت شود.

معاون بهداشتی مازندران گفت: از جمله در فصول سردسال که افراد مجبور به حضور در فضاهای بسته نیز می باشند رعایت مسائل بهداشتی از قبیل زدن ماسک می تواند بسیار زیاد در کاهش ابتلا به این بیماری تاثیر بگذارد.

وی به شهروندان مازندرانی توصیه کرد که ضمن جدی گرفتن تزریق واکسن کرونا از حضور در مکان های بدون تهویه هوا خودداری کنند تا مانع انتقال ویروس این بیماری به افراد بیشتری شوند. 

به گفته علیپور مازندران در تزریق دُزهای نخستین واکسن کرونا جزو استان های برتر کشور بود و این موضوع باعث شد تا از افزایش تعداد مبتلایان و فوتی های ناشی از این بیماری بکاهد.

تاریخ دُز اول دُز دوم دُز سوم دُز چهارم
۱۲ مهر ۲ میلیون و ۴۳۲هزار و ۱۴۸نفر ۲ میلیون و ۲۷۸هزار و  ۶۰۵نفر یک میلیون و ۳۱۷هزار و ۳۷ نفر ۲۲۴ هزار و ۹۸۹ نفر
۱۲ آبان ۲ میلیون و ۴۳۳هزار و  ۳۳۶نفر ۲ میلیون و ۲۸۰ هزار و ۶۴۵ نفر یک میلیون و ۳۷۳ هزار و ۷۹۲ نفر ۲۲۸ هزار و ۸۰۷ نفر
۱۸ آبان ۲ میلیون و ۴۳۳هزار و  ۶۲۴نفر ۲ میلیون و ۲۸۱ هزار و ۱۴۴ نفر یک میلیون و ۳۷۴ هزار و ۲۰۷ نفر ۲۲۹هزار و ۸۲۸ نفر
۲۵ آبان

۲ میلیون و ۴۳۳هزار و  ۹۰۰ نفر

۲ میلیون و  ۲۸۲هزار و ۵۳۰ نفر یک میلیون و ۳۷۴هزار و ۴۷۲ نفر ۲۳۰ هزار و ۳۸۶ نفر

اخبار مرتبط

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha