به گزارش ایرنا، مهدی جمالی نژاد عصر روز چهارشنبه در بازدید از کارخانجات بروجرد در گفت و گو با خبرنگاران افزود: تکمیل این میزان از طرح های نیمه تمام به جا مانده از قبل، مبلغ قابل توجهی را می طلبد و همه همت و تلاش دولت تکمیل این طرح های نیمه تمام است.
وی گفت: همانطوریکه رییس جمهور در سفرهای استانی بر تکمیل این طرح های نیمه تمام تاکید داشته اند برنامه ریزی برای تکمیل در یک بازه زمانی مشخص دنبال می شود .
معاون وزیر کشور و رییس سازمان همیاری و شهرداری های کشور افزود: شیرینی تکمیل پروژه های نیمه تمام برای من از دید دولت بسیار ارزشمند و نهایت تلاش در دولت سیزدهم تکمیل طرح های نیمه تمام و در مرحله بعدی شروع پروژه های جدید است.
جمالی نژاد گفت: در وزارت کشور پروژه های عمرانی دستگاههای اجرایی مختلف پیگیری و پیشرفت فیزیکی آنها بررسی می شود . طرح های مختلفی در هفته دولت افتتاح شدند و در ایام دهه فجر نیز طرح های متعددی در شهرها و روستاها در سراسر کشور به بهره برداری می رسند.
وی یادآور شد: هم افزایی و همگرایی خوبی در راستای احیای طرح های راکد و نیمه تمام در استان لرستان بیت مدیران محلی و ملی وجود دارد که این می تواند نوید بخش توسعه بیشتر باشد.
جمالی نژاد با اشاره به آماده سازی زیرساختی گفت: مصادیق این آماده سازی را اکنون شاهدش هستیم که نوید بخش آینده کشور است بخصوص درحوزه فناوری های نوین می توان شاهد خلاقیت هایی در کشور باشیم.
وی ادامه داد: بسیاری از اتفاقای خوب که در کشور انجام میشود به خوبی بیان نمیشود.
وی با تاکید بر درآمد پایدار به شهرداری ها افزود: سال ۶۲ در شرایط سخت جنگ تحمیلی وزارت کشور لایحه ای ظرف ۶ ماه تصویب و درآمد جدید برای شهرداری ها و دهیاری ها تصویب کرد که کار بسیار سنگینی بود.
معاون وزیر کشور یادآور شد: ردیف درآمدی داریم که میتواند فوق العاده برای شهرداری ها تاثیرگذار باشد برای شهرداران بند ماده ۳۲،۴۲ و بند ماده ۵۸ یا اوراق مشارکت که باعث شد هشت هزار دستگاه اتوبوس خریداری کردیم که همه انها مربوط به شهر های کوچک بود.
جمالی نژاد گفت: برای اولین بار از بند الف ماده ۳۲ مانند پس انداز است که پول به حساب شهرداری ها واریز میکند برای احداث زیرساخت ها و این پول ها خوب است به شرط اینکه بستری شود برای برخی از زیرساخت ها را برای مشارکت بخش خصوصی آماده کند.
وی افزود: شهرداری ها باید به عنوان سکان دار فرش قرمز را برای جذب سرمایه گذار پهن کنند و شهرداری بروجرد نیز دارای نیروی انسانی خوبی است و فضا و بستر در این شهر نیز اینجا آماده است.
تولید و اشتغال بروجرد در مسیر پویایی گام بر میدارد
همچنین رییس کمیسیون امور داخلی کشور و شوراها گفت: تولید بروجرد بی وقفه ادامه دارد و آنچه که در کارخانجات این شهرستان چه در احیای سامان کاشی و چه در نساجی بروجرد قابل مشاهده است نشان از حرکت صنایع در مسیر تولید و پویایی و خلق ثروت است.
محمد صالح جوکار در حاشیه بازدید از کارخانه نساجی بروجرد در جمع خبرنگاران اظهار داشت: احیای کارخانه سامان کاشی با تسهیلاتی که به آن اختصاص یافته است نشان می دهد بسیاری از کارخانجات تعطیل شده را با یک همت می توان احیا کرد که در این راستا همکاری خوبی بین دولت و نمایندگان مجلس وجود دارد.
وی افزود: این دو کارخانه، در ایجاد اشتغال و رونق تولید و کسب کار رتبه خوبی در کشور دارند و بخصوص دولت با حمایت هایی که از تولید داشته باعث رونقی در بحث تولید شده و در حوزه دانش بنیان نیز حرکت به سمت تولید بهتر و فناوری های بهتر صورت گرفته است.
رییس کمیسیون امور داخلی کشور و شوراها بیان کرد: راه اندازی بخش ها و خط تولید های جدید نساجی نوید بخش آینده خوب صنعت نساجی در شهرستان بروجرد و کشور است. ما نیز در بحث بودجه و برنامه هفتم برای توسعه این صنایع توجه خواهیم داشت.
به گزارش ایرنا، قرار است رییس کمیسیون امور داخلی مجلس و معاونان وزیر کشور فردا(پنجشنبه) علاوه بر بازدید از سامان کاشی و افتتاح بخشی از نساجی، از واحد صنعتی فردا موتور، ورزشگاه ولایت، تصفیه خانه فاضلاب، بازدید و در شورای اداری شهرستان بروجرد دیدن کنند.
نظر شما