راحله جاتن روز چهارشنبه در گفت و گو با خبرنگار ایرنا با بیان اینکه اجرای طرح توانبخشی مبتنی بر جامعه (سی بی آر) از طریق تسهیلگران با موضوع رویکرد چند بخشی در روستاها انجام میشود، افزود: شناسایی معلولان و خدمت به آنان در مناطق روستایی در دستور کار قرار دارد.
وی با اشاره به اینکه این طرح بیش از سه دهه در حال اجرا است، اظهار داشت: در صورت آموزش خانوادهها و مناسب سازی محیط میتوان شرایط بهتری را برای زندگی افراد معلول و حضور آنها در جامعه فراهم کرد که این کار به افزایش امید و انگیزه زندگی هم کمک میکند.
جاتن تصریح کرد: امسال برای اجرای طرح توانبخشی مبتنی بر جامعه در استان، این سازمان ۲ میلیارد تومان اعتبار در نظر گرفته تا خدمات رسانی به جامعه هدف تسهیلتر شود.
این مسوول با بیان اینکه بخشی از معلولان در روستاها زندگی میکنند و برای کسب توانمندی نیازمند خدمات هستند، تاکید کرد: سازمان بهزیستی با اجرای این طرح میتواند خدمات توانبخشی را به صورت هرچه بهتر ارایه کند.
به گفته وی، توجه به پیشگیری و اجرای طرحهای غربالگری در زمان تولد و نیز طرح توانبخشی مبتنی بر جامعه در مناطق روستایی در جلوگیری از افزایش معلولیتها ضروری است.
جاتن اضافه کرد: با توجه به اینکه بسیاری از خانوادهها نمیدانند که باید با فرد معلول در خانواده خود چگونه برخورد کنند این طرح در راستای ارتقای سطح دانش و عملکرد خانوادههای مددجویان صورت میگیرد.
معاون امور توانبخشی بهزیستی استان قزوین یادآور شد: طرح توانبخشی مبتنی بر جامعه با همکاری ۲۲ تسهیلگر در ۶ شهرستان و ۹۵۲ روستا به مددجویان تحت پوشش بهزیستی ساکن در روستا و مناطق محروم خدمات رسانی میکند.
نظر شما