محمدرضا انصاری روز چهارشنبه در گفت و گو با خبرنگار ایرنا با بیان اینکه شمار کارگاههای مهارت آموزشی در محیط کار واقعی نیز ۵۸۳ مورد است، افزود: شماره کارگاه های آموزشی صنایع و اصناف ۴۰ باب و کارگاه صنایع جوار کارگاهی نیز ۲۶ باب است.
این مسوول با اشاره به اینکه کارگاههای آموزشی مرکز درمان اجباری معتادین بهبود یافته "ماده ۱۶" چهار کارگاه و مرکز مدیریت و مشاوره شغلی نیز ۴۲ کارگاه است، ادامه داد: ۲۴۹ کارگاه آموزشی در بخش روستایی و ۷۵ کارگاه در بخش زندان فعال بوده و کارگاه آموزشی عشایری این اداره کل هم ۱۶ باب است.
وی اظهار داشت: ۳۲۶ کارگاه سیار شهری، ۲۸ کارگاه صنایع بین کارگاهی، ۶۱ کارگاه صنایع ضمن کار و پنج کارگاه مرکز درمانی تحت پوشش بهزیستی ماده ۱۵ ترک اعتیاد در این استان فعالیت می کنند.
انصاری با اشاره به تبیین فلسفه ایجاد آموزشگاههای آزاد فنی و حرفهای در خصوص استانداردهای آموزشی افزود: استانداردهای آموزشی بر اساس سیستم طبقه بندی مشاغل در سطح دنیا استانداردهای مختلفی دارد و استانداردهای موجود در فنی و حرفهای بر اساس سیستم طبقه بندی مشاغل ایسکو ۲۰۰۸ است.
وی اضافه کرد: این سیستم، طبقه بندی مشاغل مختلف در سطح دنیا را معرفی میکند که شایستگیهای شغلی یک فرد برای طی مسیر حرفهای با هدف رسیدن به آن شغل را مشخص می کند.
انصاری خاطرنشان کرد: ما مهارتهای لازم را با دانش تلفیق میکنیم و ساعت های مشخص برای فراگیری این آموزش ها بهصورت عملی و تئوری و در کنار اینها رعایت اصول، تحت عنوان بینش یا اخلاق حرفهای آموزش میدهیم.
زنجان - ایرنا - مدیرکل آموزش فنی و حرفه ای استان زنجان گفت: ۱۱۷ کارگاه آموزش فنی و حرفه ای ثابت شهری در این استان فعال بوده که از این تعداد ۱۱۵ کارگاه آموزشی در پادگانها و ۵۸ کارگاه نیز مربوط به سکونتگاههای غیررسمی است.
نظر شما