۲۴ آبان ۱۴۰۱، ۱۲:۳۶
کد خبرنگار: 2581
کد خبر: 84943268
T T
۰ نفر

برچسب‌ها

نتیجه آزمایش نیمی از بستری‌شدگان مشکوک به آنفلوآنزا در گلستان مثبت است

گنبدکاووس - ایرنا - مدیر پیشگیری و مبارزه با بیماری‌های مرکز بهداشت گلستان از افزایش روند ابتلا به آنفلوآنزا در استان طی یک ماه اخیر اظهار نگرانی کرد و گفت: نمونه آزمایش ۴۸ درصد از مجموع حدود هزار بیمار بستری مشکوک به آنفلوآنزا در گلستان مثبت است.

علی باقری روز سه‌شنبه در گفت و گو با خبرنگار ایرنا اظهارداشت: در یک ماه اخیر نتیجه آزمایش ۴۲ درصد بیماران بستری مشکوک به آنفلوآنزا در مراکز بهداشتی و درمانی استان مثبت بود که این رقم در یک هفته اخیر به ۴۸ درصد رسید.

وی گفت: با اقدامات انجام شده چرخش ویروس کرونا به حداقل رسیده و هم اینک بیماری غالب در استان گلستان آنفلوآنزا است.

مدیر پیشگیری و مبارزه با بیماری‌های مرکز بهداشت گلستان افزود: روند ابتلا آنفلوآنزا به ویژه میان کودکان، زنان باردار، سالمندان و بیماران خاص رو به افزایش است که یکی از راه‌های جلوگیری از ابتلا و گسترش آن، استفاده از ماسک است.

باقری تاکید کرد: لازم است برای جلوگیری از شیوع بیشتر بیماری آنفلوآنزا به ویژه در کودکان حتما از ماسک استفاده کرده و فاصله اجتماعی را بیشتر رعایت کنند.

وی طول مدت درگیری با بیماری آنفلوآنزا را بین سه تا هشت روز اعلام کرد و گفت: تمام داروهای مورد نیاز برای این بیماری در مراکز بهداشتی، بیمارستان‌ها و مراکز منتخب موجود است.

مدیر پیشگیری و مبارزه با بیماری‌های مرکز بهداشت گلستان گفت:‌ تاکنون ۱۰ هزار دُز واکسن آنفلوآنزا به گروه‌های هدف در استان از جمله کودکان با مشکلات تنفسی، مادران باردار، سالمندان، بیماران خاص و کادر درمان تزریق شده است.

آنفلوآنزا یک بیماری حاد تنفسی با عامل ویروس است و تب، سردرد، گلودرد، درد عضلانی و سرفه از جمله علائم شایع آن محسوب می‌شود که موارد شدید آن می‌تواند ریه را درگیر کند و حتی امکان دارد در این بیماری موارد مرگ و میر داشته باشیم که بیشتر در سالمندان و افراد دارای بیماری زمینه‌ای است.

افراد در هر سنی می‌توانند به آنفلوآنزا مبتلا شوند اما افراد زیر پنج سال، بالای ۶۵ سال، خانم‌های باردار و افرادی که بیماری زمینه‌ای مثل آسم، دیابت و بیماری های قلبی داشته، پرخطر محسوب می‌شوند.

مهمترین راه سرایت این بیماری، انتشار ترشحات ریز تنفسی از طریق هوا است که با سرفه، عطسه و حتی صحبت کردن پراکنده می‌شود.

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha