به گزارش ایرنا، روح الله سلگی روز یکشنبه در نشست شورای فرهنگی عمومی مازندران به ریاست آیت الله محمدباقر محمدی لائینی افزود: برداشت ما این است که برای مخاطبان به خصوص اغتشاشگران که مرجعیت رسانهای آنها از تریبون رسمی جمهوری اسلامی کوچ کرده است و تریبون نظام برای این دسته از افراد نقش کمرنگی دارد دیگر شیوه های مجازی کارساز نیست.
معاون استاندار مازندران بیان کرد: امروز قشر خاکستری به طور کامل از رسانه رسمی نظام رو برگردانده و مرجعیت رسانه ای خود را به رسانه های خارجی مانند اینترنشنال و بی بی سی داده است. البته نباید زحمات رسانه های کشور از جمله صدا و سیما را نادیده گرفت اما تولیدات آن تنها برای قشر مشخصی است که همواره پایبند نظام هستند.
سلگی تاکید کرد: هر برنامه ای که برای قشر نوجوان و جوان داریم باید پیشفرض ما این باشد که در حقیقت میدان رسانه ای را به سمت روش های در ظاهر سنتی یا همان گفت و گوی چهره به چهره ببریم زیرا این شیوه از رسانه تنها بخشی از آگاه سازی و اطلاع رسانی است که دشمن از آن عاجز بوده و نمی تواند به آن دسترسی داشته باشد.
به گفته وی، اکنون باید رو در رو با دانشجو و دانش آموز گفت و گو کنیم و علاوه بر شنیدن نظراتشان، آنها را نسبت به جریان عظیم رسانه ای دشمن در ناامیدسازی نسبت به انقلاب و دستاوردهای آن آگاه کنیم.
معاون استاندار مازندران گفت: به طور قطع در مقطع حاضر نمی توان مدعی شد بلکه می توان در فضای مجازی به طور کل افکار، باور و مرجعیت ذهنی قشر خاکستری و فریب خورده را بازگردانیم، اما برنامه ریزی برای حضور قوی در فضاهای مجازی باید یک اولویت باشد که در آینده اثرگذار خواهد بود.
سلگی افزود: امروز با وجود استقلال سرزمینی و برخورداری از بالاترین سطح امنیت در دنیا، باید اعتراف کنیم در فضای مجازی به استقلال نرسیدیم و دشمن نیز با آگاهی کامل به این مسئله بیشترین استفاده را برده و خواهد برد. بر همین اساس برنامه ریزی و ورود قوی به حوزه فضای مجازی الزامی است اما در شرایط آنی مشکلی از ما حل نخواهد کرد.
وی ادامه داد: با وجود اینکه انگلیس و رسانه های آن را از مرزهای خود بیرون کردیم، شاهد بودیم از طریق پنجره ها وارد خانه ها شدند که نشان می دهد هنوز نتوانستیم در حوزه رسانه آنطور که باید استقلال یابیم. پیشفرض ما برای مواجه با نسل کنونی در کوتاه مدت نباید به سمت و سوی پاسخگویی رسانه ای باشد زیرا نمی تواند آنطور که باید اثرگذار باشد.
به گفته معاون استاندار مازندران، امروز بهره مندی از جوانان حزب اللهی و پایبند به ارزش ها در رسانه برای تبیین و اثرگذاری کافی نیست زیرا این قشر همواره تا پای جان برای انقلاب در میدان حاضر است. هدف ما باید قشری باشد که مرجعیت خود را تغییر داده و برای این قشر رسانه های رسمی تاکنون نتوانستند موفق باشند.
سلگی به مواردی از عملکرد رسانه های داخلی اشاره کرد و گفت: باید اعتراف کرد برخی روش ها برای جذب جوانان جواب نمی دهد ،اگر این روش ها جواب میداد وضع امروز جوانان ما اینگونه نبود و شاهد انحراف و فریب برخی از جوانان و نوجوانان نبودیم. کار فرهنگی و رسانه ای نباید برای خودی ها باشد. اما فکر نکنیم با این روش ها داریم سرمایه اجتماعی اضافه می کنیم.
وی گفت: باید اندیشه شود تا طبقه متوسط شهری که مرجعیت آگاهی خود را به سلبریتی ها و رسانه های خارجی و بیگانه داده است را از طریق انس و الفت به دامان نظام بازگردانیم و قلب های تصرف شده را به اردوگاه انقلاب بازگردانیم. همه هوشیار باشیم امروز با دوقطبی امید و ناامیدی و صداقت در برابر دروغ مواجه هستیم و دشمن با تمامی ابزارهای خود به میدان آمده و البته موفق هم شده تا بخشی از جامعه به خصوص جوانان نوجوانان را فریب دهد.
نظر شما