به گزارش خبرنگار ایرنا، سیدمحمود حسینی پور که به مناسبت آغاز هفته کتاب پیامی را صادر کرد و صبح امروز شنبه در آیین نواخته شدن سیامین دوره هفته کتاب در مدرسه نمونه دولتی شهید منانی ساری ،قرائت شد ،افزود: کتاب، عصارهی فرهیختگی و کتابخوانی سیره فرهیختگان است و خوشا به سعادت کتابداران که در فضای عطرآگین کتاب و کتابخوانی، به اهالی کتاب خدمت می کنند.
استاندار مازندران دراین پیام گفت: حقیقت این است که فرهنگ اصیل و جایگاه دینی و ملی ما، نتیجه کتاب و کتابت اندیشمندان بوده و آینده تمدنی ما هم با این موضوع مهم ارتباط اساسی و حیاتی خواهد داشت، آنچه امروز وظیفه ماست، تلاش گسترده برای تالیف بیشتر آثار فاخر و اثرگذار و ترویج فرهنگ کتابخوانی است تا انس مردمان ما کتاب بیشتر شود که این انس، انسان ساز و تمدن ساز است و اندیشه ها را برای ساخت آینده ای بهتر، بارور می سازد.
حسینی پور افزود: در راه ترویج کتابخوانی، کودکان و نوجوانان را باید بیشتر مورد توجه قرار دهیم و باور داشته باشیم که تربیت نسلی که اهل مطالعه باشد، می تواند آینده ای درخشان را رقم بزند.
استاندار مازندران ضمن تبریک صمیمانهی هفته کتاب، کتابخوانی و کتابدار، برای همه فعالان این حوزه بویژه کتابداران آرزوی موفقیت کرد و گفت : امیدوارم روزی فرا رسد که کتابخوانی بخش ثابتی از زندگی یکایک افراد جامعه تبدیل شود.
همچنین مدیرکل کتابخانه های عمومی مازندران در این آیین با تبریک هفته کتاب و کتابخوانی با بر شمردن ضرورتهای مطالعه در ارتقای رشد دانشآموزان، نوجوانان و جوانان گفت: آینده کشور متعلق به افرادی است که اهل مطالعه و به دنبال کسب علم و دانش باشند.
آرزو ولیپور افزود: ضروری است تا با توجه به گرایش جامعه به مطالعه ؛دانشآموزان با کتاب انس گرفته و ارتباط مستمری برقرار کنند.
وی با اشاره به اینکه کتابخوانی باید به عنوان یک دغدغه در جامعه ترویج شود ،بیان کرد: کتابخانه های مدارس را به کتابخانه های عمومی وصل کنیم تا دانش آموزان راحت تر به نیازهای خود برسند و اطلاعات خود را افزایش دهند.
معاون آموزش متوسطه اداره کل آموزش و پرورش مازندران نیز در این آیین با اشاره به اهمیت ترویج فرهنگ مطالعه و کتابخوانی در جامعه اظهار کرد: خواندن ،دریچه ورود به دانش است که باید در هفته کتاب ،اهمیت کتابخوانی را به درستی به دانشآموزان معرفی کرد.
مصطفی جعفری بر فرهنگ سازی در زمینه مطالعه کتاب تاکید کرد و گفت: یکی از شاخصهای توسعه یافتگی در دنیا دستیابی به اطلاعات است ،بنابراین هرچه قدر سرانه مطالعه کتاب بیشتر باشد ،توسعه در کشورها بیشتر و سریعتر اتفاق میافتد.
طبق اعلام قبلی اداره کل کتابخانه های عمومی مازندران همزمان با آغاز هفته کتاب، کتابخوانی و کتابدار بیش از ۴۶۰ برنامه فرهنگی در استان با شعار «ما همانیم که میخوانیم» شروع شد.
طرح عضویت رایگان در کتابخانه های عمومی، برگزاری کارگاه داستان نویسی ادبیات نوجوان، افتتاح توسعه کتابخانه احمری نژاد رامسر، اجرای طرح بخشودگی جرایم دیرکرد منابع، پویش اهدای کتاب اهدای دانایی، اجرای پویش ملی کتاب دستت چیه؟ و آغاز مسابقه کتابخوانی آشنایی با اندیشه های حضرت امام خمینی (ره) از دیگر برنامههای استان در هفته کتاب و کتابخوانی است.
برگزاری ۵۷ برنامه نشست کتابخوان کتابخانه ای با محوریت زن، عفت، افتخار، تاثیر کتابخوانی بر ذهن و مادرانه با کتاب در ۲۰ شهرستان و برگزاری ۲۲ برنامه نشست کتابخوان مدرسه ای در طول ایام هفته کتاب با محوریت باکتاب سرخوشیم، سفیران دانایی و کتابخوان کوچک در ۱۴ شهرستان از دیگر برنامه های هفته کتاب مازندران است.
همچنین این هفته ۹ برنامه نشست کتابخوان تخصصی با محوریت گپ و کتاب با بانوان فرهنگی، نشست کتابخوان اختصاصی با محوریت کتاب و کتابخوانی در ۲ شهرستان، برگزاری ۷۰ برنامه مسابقات کتابخوانی، پویش، چهارگزینه ای با محوریت رقابت ماندگار، انشانویسی، کتابشناسی، دل نوشته، خلاصه نویسی و پویش عکس در ۱۸ شهرستان، اجرای ۱۰ برنامه رونمایی کتاب با محوریت کتاب های آمل تا خشواش کوه و لیتکوه، آبینه، سویرا در هفت شهرستان، برنامه نقد کتاب در شهرستان بابلسر، ۳۵ برنامه مناسبتی با محوریت سیر مطالعاتی زنان کتابخوان؛ جمع خوانی برگزار می شود.
نظر شما