۲۱ آبان ۱۴۰۱، ۱۰:۲۷
کد خبرنگار: 3043
کد خبر: 84939453
T T
۰ نفر

برچسب‌ها

فرماندار قزوین: خط کشی سیاسی به ضرر نظام است

۲۱ آبان ۱۴۰۱، ۱۰:۲۷
کد خبر: 84939453
فرماندار قزوین: خط کشی سیاسی به ضرر نظام است

قزوین - ایرنا - فرماندار قزوین گفت: این روزها دعوا و بحث سر اصولگرایی و اصلاح‌طلبی نیست بلکه اصل نظام جمهوری اسلامی از طرف دشمنان نشانه گرفته شده و اگر مشغول خط‌بندی‌ (خط کشی) های سیاسی باشیم که غالبا نادرست و به ضرر نظام است، آسیب جدی خواهیم دید.

به گزارش ایرنا، عباس کاظمی روز شنبه در نشست با معتمدین شهرستان قزوین که با حضور جمعی از فعالان و پیشکسوتان سیاسی، فرهنگی، اقتصادی و مدیران سابق کشوری و لشگری برگزار شد، افزود: برگزاری این گونه جلسات بدون لحاظ خط کشی های سیاسی می تواند ما را در مسیر بررسی درست مشکلات موجود و ارائه راه‌حل کمک کند، باید بپذیریم اگر ما از نظرات همه گروه‌ها در حوزه حکمرانی استفاده نکنیم در ادامه مسیر دچار مشکل می‌شویم.

کاظمی تصریح کرد: گفتمان دولت سیزدهم همان دولت مردم محور است و طبیعتا اگر دولت خودش را خادم همه مردم می بیند باید در راستای خدمت به همه مردم بدون در نظر گرفتن گرایش ها و دیدگاه های سیاسی اقدام کند و با آحاد ملت در ارتباط باشد و از نظرات کارشناسی همه سلایق استفاده کند.

وی در ادامه با اشاره به حوادث اخیر تاکید کرد: یکی از مهم ترین‌ پنجره های ایجاد این اغتشاش ذهنی فضای مجازی است که باید در این بخش تصمیم درست و شاید سخت بگیریم.

این مسوول افزود: همه برای فضای مجازی و ولنگاری که در آن ایجاد شده است نگران هستیم، رسانه های معاند در این فضا موجی از دروغ علیه جمهوری اسلامی راه انداخته اند و عده ای هم در داخل به این اظهارات نادرست دامن می زنند بدون آن که بخواهند عواقب انتشار اخبار نادرست خود را بپذیرند.

وی ادامه داد: باید راه‌حلی برای مدیریت درست فضای مجازی پیدا کنیم و ضمن دفاع از حریم شخصی و ارائه نظرات مختلف جلوی دروغ پردازی بدون سند گرفته شود.

فرماندار قزوین گفت: در حوزه رسانه هم برای مقابله با جنگ تمام عیار معاندین ما نیاز به پالایش جدی در حوزه محتوا و ارتقای وضعیت ساختاری داریم.

کاظمی در ادامه با یادآوری تاثیر رسانه در اتفاقات ماه های اخیر گفت: در جریانات اخیر طبق گزارش ملی انجام شده یکی از موثرترین ابزارها موسیقی های زیرزمینی بود که طی سال های گذشته در اختیار جوانان و نوجوانان قرار گرفته است، براساس بررسی های انجام شده درصد قابل توجهی از عناصر اصلی اغتشاش متاثر از موسیقی زیرزمینی بودند که در آن خشم، نفرت و نا امیدی موج میزند؛ در پی انتشار این گونه موسیقی در کنار ایجاد هیجانات کاذب و زودگذر با معرفی کشور در اوج بدبختی و سیاهی، نا امیدی در بین نوجوانان تزریق می‌شود.

وی تاکید کرد: حوزه آموزش عالی و آموزش عمومی نیز نیاز به تغییرات جدی داریم، از لحاظ محتوا در آموزش عمومی و عالی دارای مشکل هستیم، نظام آموزشی ما باید بتواند هم پای رشد رسانه و در دسترس بودن ابرازهای نو خودش را با شرایط به روز جامعه وفق دهد و پاسخگوی نیاز جامعه آماری خود باشد.

فرماندار قزوین در ادامه با اشاره به مشکلات شهرستان قزوین، افزود: امروز شاهد نارضایتی در بخشی از جامعه هستیم که ریشه آن مربوط به سال‌های گذشته‌ می باشد، در گذشته علی‌رغم تاکیدات مقام معظم رهبری با محوریت شعارهای سال، به اقتصاد و رشد اقتصادی بی توجهی شده است؛ ما در بسیاری از حوزه های اقتصادی در دهه ۹۰ به دلیل معطل ماندن ظرفیت های داخلی نمره قبولی نگرفتیم.

کاظمی یادآور شد: مسیری که سال‌ها آن را طی کردیم را نمی‌توان طی یک شب برگشت اما اقداماتی در حال اجرا است که به دنبال آن در حوزه اقتصادی میزان رشد اقتصادی افزایش و تورم کاهش پیدا کرده است.

وی ادامه داد: در حال حاضر نارضایتی های اجتماعی در شهرستان قزوین دلایل متعددی دارد که باید مورد بررسی و در راستای حل مشکلات مردم قدم برداریم، به عنوان مثال یکی از این مشکلات بلاتکلیفی تعاونی های مسکن است، متاسفانه در برخی از این تعاونی ها سوء تدبیرهایی در گذشته اتفاق افتاده که امروز حل مشکل نیازمند فرایندهای پیچیده و زمان بر است.

کاظمی اضافه کرد: موضوع دیگر نانوایی‌ها است، ام الفساد ماجرای نانوایی‌ها آرد یارانه ای است ودولت اقدامات خوبی برای هوشمند سازی توزیع آرد یارانه ای انجام داده است.

فرماندار قزوین تاکید کرد: یکی دیگر از مشکلات موجود گسترش حاشیه نشینی و افزایش تعداد مهاجران در سطح شهرستان قزوین است، امروز حتی در بخش هایی مثل الموت شرقی هم شاهد حضور اتباع هستیم ، آمارهای غیر رسمی از حضور نزدیک به ۱۰۰ هزار مهاجر افغانی در شهرستان خبر می دهد که طبیعتا این تعداد مهاجر در بخش های مختلف نیازمند تمهیدات ویژه است.

کاظمی خاطرنشان کرد: در حوزه تصمیم‌سازی باید تحول ایجاد شود و به نظر می‌رسد برای ایجاد این تحول ما باید به دنبال راه اندازی اندیشکده های تخصصی در موضوعات مختلف باشیم، همین جمع ها که سرشار از ظرفیت های با تجربه در حوزه های مختلف است می تواند به عنوان یک ظرفیت مهم به کمک بدنه کارشناسی دولت بیاید تا ما در مسائل مختلف بهترین تصمیم ممکن را بگیریم.

وی یادآور شد: در حوزه نظارت بر عملکرد مدیران نیز نگاه ما استفاده از نخبگان و عموم مردم است، در همین راستا به دنبال راه اندازی سامانه ای هستیم که پایه آن گزارش های مردمی است تا بتوانیم در کنار هم دولت مردمی را تحقق ببخشیم.

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha