«حسین جوانشیری» روز جمعه به ایرنا افزود: پایگاه استنادی علوم جهان اسلام هر ساله دانشگاههای کشور را براساس پنج شاخص بررسی میکند که در رتبهبندی سال ۱۳۹۹- ۱۴۰۰ دانشگاه رازی رتبه ۱۲ را در بین دانشگاههای جامع کشور کسب کرده است.
وی بیان کرد: شاخصهایی که نظام رتبه بندی ISC با استفاده از آنها دانشگاههای کشور را ارزیابی میکند؛ عبارتند از شاخص آموزش با وزن ۳۰ درصد، شاخص پژوهش با وزن ۲۵ درصد، فناوری و نوآوری با وزن ۲۰ درصد، بینالمللیسازی با وزن ۱۰ درصد، اثرگذاری اقتصادی با وزن ۱۰ درصد و شاخص خدمات اجتماعی، زیرساخت و تسهیلات با وزن پنج درصد.
جوانشیری اظهار داشت: دانشگاه رازی در شاخص پژوهش رتبه ۱۱، در شاخص آموزش رتبه ۳۶، در شاخص فناوری و نوآوری رتبه هفت، در شاخص بینالمللیسازی رتبه ۲۳، در شاخص اثرگذاری اقتصادی رتبه هشت در شاخص خدمات اجتماعی، و زیرساخت و تسهیلات رتبه ۱۱ را در بین دانشگاههای جامع کشور کسب کرده است.
سرپرست مدیریت امور پژوهشی دانشگاه یادآور شد:دانشگاه رازی سال گذشته رتبه ۲۰ تا ۳۰ را در بین دانشگاههای جامع کسب کرده بود.
به گزارش ایرنا، دانشگاه رازی فعالیت خود را از بهمن ماه سال ۱۳۵۱ با عنوان «دانشکده علوم کرمانشاهان» به ریاست مرحوم دکتر «عبدالعلی گویا» آغاز کرد و در سال تحصیلی ۱۳۵۲-۱۳۵۱ برای اولین بار پذیرای ۲۰۰ دانشجو در رشتههای فیزیک، شیمی، زیستشناسی و ریاضی شد.
این مرکز در سال ۱۳۵۳ به «دانشگاه رازی» تغییر نام یافت و در ادامه، با تاسیس «دانشکده پزشکی کرمانشاه»، «تربیت دبیر سنندج» و «دانشکده دامپروری ایلام» توسعه یافت.
با گسترش آموزش عالی پس از پیروزی انقلاب اسلامی، این دانشکدهها استقلال یافته و با عناوین «دانشگاه علوم پزشکی کرمانشاه»، «دانشگاه کردستان» و «دانشگاه ایلام» به فعالیت خود ادامه دادند.
دانشگاه رازی به عنوان دانشگاه معین استان، هم اینک از وجود بیش از ۴۶۵ عضو هیات علمی و ۴۸۷ کارمند پرتلاش بهره می برد و بیش از ۱۱ هزار دانشجو در مقاطع کارشناسی، کارشناسی ارشد و دکترای عمومی و دکترای تخصصی مشغول به تحصیل هستند.
نظر شما