به گزارش خبرنگار ایرنا، رئیس انجمن پارک های فناوری و سازمان های نوآوری ایران در مراسم افتتاح این کنفرانس گفت: این انجمن در حد توان خود می تواند در کنار سازمانهای دیگر از جمله وزارت علوم، تحقیقات و فناوری، وزارت بهداشت، درمان و آموزش پزشکی، پارک های علم و فناوری و بخش خصوصی باشد.
دکتر علمی معتمدزادگان با بیان اینکه دولت در بهترین حالت فقط بر یک سری امور می تواند تمرکز کند و قرار نیست و از عهده آن هم خارج است که همه امور را سامان دهد، اضافه کرد: بخش خصوصی و پارک های علم و فناوری و شرکت های دانش بنیان نقش مهمی برای همراهی با دولت دارند.
وی یکی از شاخصهای توسعه یافتگی را مشارکت های مدنی و اجتماعی عنوان و اظهار کرد: رشد و توسعه به جریانسازی نیاز دارد که در خارج از چرخه دولت است.
رئیس انجمن پارکهای فناوری و سازمان های نوآوری ایران با تاکید بر ضرورت توجه به مشارکت های جمعی خاطرنشانکرد: با مشارکت اتفاقات زیاد و خوبی می افتد و نمی توان به تنهایی کاری از پیش برد.
رئیس پارک علم و فناوری گیلان هم در این نشست با بیان اینکه این پارک از سال ۱۳۸۱ تاسیس شده است، افزود: تعداد شرکت فناور و هسته پذیرش شده در این پارک از بدو تاسیس تاکنون یک هزار و ۵۰ شرکت است.
دکتر علی باستی تعداد واحدهای فناور مستقر در سال ۱۴۰۱ را ۳۶۹ شرکت فناور و هسته ذکر و عنوان کرد: ۲ هزار و ۲۱ نفر از افراد متخصص و شاغل در واحدهای فناور استان فعالیت دارند.
وی با بیان اینکه ۹۰ درصد مراکز رشد گیلان یا متعلق به پارک علم و فناوری یا مشترک با این پارک هستند، افزود: شرکت های فناور و دانش بنیان علاوه بر ۱۵ نقطه در استان در دهکده فشتام رشت نیز مستقر هستند.
دکتر باستی با تشریح فعالیتهای پارک علم و فناوری گیلان در سطح ملی و بینالمللی اضافه کرد: تقویت انجمن علمی پارک های علم و فناوری و سازمان های نوآوری از جمله اقدامات در سطح ملی است ضمن اینکه ۲ برنامه در خارج کشور در پاکستان و ترکیه تا سال ۲۰۲۵ اجرا خواهیم کرد.
رئیس پارک علم و فناوری گیلان با اشاره به راه اندازی مرکز صنایع خلاق پارک علم و فناوری در سال ۹۸ بیان داشت: گیلان استانی خلاق و رشت نیز از طرف یونسکو به عنوان شهر خلاق خوراک نام گرفته است که ظرفیت های خوبی است.
معاون توسعه مدیریت و منابع استانداری گیلان نیز در این مراسم در سخنانی با اشاره به نقش مهم پارک های علم و فناوری و شرکت های دانش بنیان در کشور گفت: گام های موثر در حوزه شرکت های دانش بنیان وتوسعه آنها نشانگر اتفاقات خوبی در کشور است که می توان از تولیدات بهره گرفته شود.
دکتر مرتضی رضایی توسعه شرکت های دانش بنیان را از نگاه ها و اقدامات موثر عنوان کرد و افزود: شرکت های دانش بنیان و نخگبان و پژوهشگران فعال در این شرکت ها در رشد سریع تولیدات علمی نقش مهمی دارند.
دومین کنفرانس ملی "توسعه زیست بوم نوآوری، اجزا و فرآیندها" با هدف قراردادن دانشگاهها، پارکهای علم و فناوری، سازمانهای نوآوری، شتاب دهندهها و کارخانههای نوآوری صنایع در کنار یکدیگر گشایش یافته است، بیش از ۴۰ مقاله در این کنفرانس پذیرش شد که از این تعداد ۲۷ مقاله در قالب سخنرانی ارائه خواهد شد.
در دومین کنفرانس ملی انجمن علمی پارک های فناوری و سازمان های نوآوری ایران با عنوان "توسعه زیست بوم نوآوری، اجزا و فرآیندها" کارشناسان و مدیران پارک های علم و فناوری، پژوهشگران دانشگاهی، شرکتهای خصوصی، دانش بنیان و مراکز نوآوری حضور دارند.
در حاشیه این کنفرانس، نمایشگاه صنایع خلاق و فرهنگی گیلان با نمایش ظرفیتهای صنایع خلاق گیلان دایر شد.
نظر شما