دکتر «علیرضا امانی» روز دوشنبه در نشست خبری با اصحاب رسانه، افزود: این طرح درمانی برای تکمیل و بهرهبرداری با کمبود منابع مالی مواجه نیست و مهمترین مشکل زمان است و برخی مشکلات در روند ساخت این طرح به سالهای گذشته باز میگردد که واحد حقوقی و بازرسی در این زمینه فعال شده است.
وی با بیان اینکه اکنون ۳۰۰ نفر در فرآیند تکمیلی طرح توسعه بیمارستان ولیعصر(عج) اراک همکاری دارند، اظهار داشت: این طرح درمانی ۸۳ تا ۸۷ درصد پیشرفت فیزیکی دارد و عمده مشکل در تکمیل این طرح، مجموعه اقدامات و فعالیتهای ناقص پیمانکار قبلی است.
وی درباره وضعیت تامین دارو در استان نیز اظهار داشت: درحالی که کشور با کمبود دارو مواجه بود، استان مرکزی در این حوزه با کمترین مشکل مواجه شد و آنتی بیوتیک نیز در سطح ملی کمبود داشته و منحصر به استان مرکزی نیست.
رئیس دانشگاه علوم پزشکی استان اراک، یکی از دلایل کمبود دارو را افزایش مراجعات عنوان کرد و گفت: در طول کمتر از ۲۴ ساعت ۲ هزار و ۳۰۰ مراجعه در یکی از مراکز درمانی استان ثبت شده که اکنون به ۱۷۰ نفر رسیده است.
دکتر امانی افزود: ۹۷ درصد داروهای کشور در داخل تولید میشود و لازم است از شرکتهای دارویی داخلی در شرایط مناسب حمایت به عمل آید.
وی افزود: شیوع آنفلوآنزا به ویژه در هفته آینده در استان ادامه دارد و اوج گرفتن این بیماری دور از انتظار نیست.
رئیس دانشگاه علوم پزشکی اراک گفت: ۱۱۰ هزار مترمربع طرح خدمات درمانی در حال ساخت در استان وجود دارد.
سرعت بخشی به ارائه خدمات پزشک خانواده از اولویت های دولت سیزدهم
معاون بهداشتی دانشگاه علوم پزشکی استان مرکزی نیز گفت: تسریع در ارائه خدمات درمانی با بهره گیری از پزشک خانواده یکی از اولویتهای دولت سیزدهم است.
دکتر «علی علیمحمدی» افزود: طرح پزشک خانواده سال ۱۳۸۴ در مراکز و شهرهای با جمعیت کمتر از ۲۰ هزار نفر با استفاده از خدمات بیمه سلامت کلید زده شد.
وی اظهار داشت: از سال ۱۳۹۰ تا ۹۱ در ۲ استان فارس و مازندران، پزشک خانواده با تامین زیرساخت ها شروع به فعالیت کرده است.
معاون بهداشتی دانشگاه علوم پزشکی استان مرکزی گفت: با اجرای این طرح درمانی، در نظام بهداشت سلامت کاهش هزینه ها در مراکز درمانی و تخصصی رقم خواهد خورد.
دکتر علیمحمدی افزود: ۵۷ مرکز پایگاه سلامت در اراک خدمات رسانی میکنند که مبنای استقرار این پایگاهها بر اساس ضریف جمعیتی و پزشک خانواده است.
وی در ادامه به شیوع فصلی شپش در بین دانشآموزان اشاره کرد و اظهار داشت: این بیماری با همکاری خانوادهها و مدارس قابل درمان است و با مصرف شامپوی تجویز شده از سوی پزشک به سهولت میتوان آن را درمان کرد.
انجام پنج هزار و ۴۷۵ عمل جراحی در نیمه اول امسال در استان مرکزی
معاون درمان دانشگاه علوم پزشکی استان مرکزی نیز گفت: ۱۵ هزار و ۸۰۹ خدمت بهداشتی در نیمه اول امسال در این استان انجام شده که پنج هزار و ۴۷۵ مورد آن عمل جراحی در رشتههای تخصصی بوده است.
دکتر «رضا شجاعی »افزود: اکنون خدمات ناباروری در استان در سه مرکز جهاد دانشگاهی، بیمارستان های امیرالمومنین (ع) و سینا در اراک ارائه می۲شود.
وی اظهار داشت: ۹۵۹هزار مراجعه در نیمه اول امسال به بیمارستان های استان مرکزی انجام شده که عمده این مراجعات به شکل سرپایی خدمات درمانی دریافت کردهاند.
دکتر شجاعی افزود: با وجود همهگیری آنفلوآنزا در بیشتر استانهای کشور، استان مرکزی فوتی ناشی از ابتلا به این بیماری فصلی نداشته و اگر مواردی از سوی مراجع غیررسمی اعلام شده، تکذیب میشود.
وی اظهار داشت: رعایت دستورالعملها و استفاده از مواد غذایی مناسب میتواند در ابتلا نشدن به این بیماری کمک موثری باشد.
معاون درمان دانشگاه علوم پزشکی استان مرکزی گفت: گروه سنی کودکان و دانش آموزان به سبب تجمع در مدارس بیشترین آمار مبتلایان را شامل میشوند.
۱۶ واحد بیمارستانی استان مرکزی با مدیریت دولتی، سه بیمارستان با راهبری حوزه مدیریت درمان تامین اجتماعی و سه بیمارستان خصوصی در اراک و ساوه ارایه خدمت دارند.
نظر شما