انتقاد از بی‌اطلاعی اعضای شورای شهر از برنامه‌های شهرداری تهران

تهران - ایرنا - اعضای شورای اسلامی شهر تهران تذکراتی را ارائه کردند و یک عضو شورای شهر به آنچه بی‌اطلاعی اعضای شورای شهر نسبت به برنامه‌های شهرداری دانست، تذکر داد و از این موضوع انتقاد کرد.

به گزارش ایرنا، اعضای شورای اسلامی شهر تهران روز یکشنبه در جریان یکصد و سومین جلسه شورای شهر تذکراتی را مطرح کردند.

ناصر امانی عضو کمیسیون برنامه و بودجه شورای اسلامی شهر تهران نسبت به بی‌اطلاعی شورای شهر از برنامه‌های شهرداری تذکر داد و گفت: گاهی از طریق رسانه‌ها از برنامه‌های شهرداری مطلع می‌شویم.

وی ادامه داد: پیشنهاد می‌کنم اولویت‌ها و برنامه‌هایی که شهرداری در دست اقدام دارد را طی جلسات یا به صورت بولتن به اعضای شورای اسلامی شهر تهران نیز اطلاع‌رسانی کند.

عضو کمیسیون برنامه و بودجه شورای اسلامی شهر تهران افزود: برای نمونه در رسانه‌ها دیدم که قرار است شهرداری تهران، هلدینگ اقتصادی راه‌اندازی کند و برخی از شرکت‌های شهرداری را زیر مجموعه این هلدینگ قرار دهد.

امانی با بیان اینکه پرسنل این مجموعه‌ها بلا تکلیف می‌مانند، اظهارداشت: باید این مسائل در شورای شهر تعیین تکلیف شود و همه تغییرات در ساختار شهرداری تهران باید با رأی و نظر شورای شهر باشد.

مهدی چمران رئیس شورای اسلامی شهر تهران نیز در این باره تاکید کرد که این مسائل مطرح می‌شود اما برای اقدام نیازمند تایید شورای شهر است.

تاکید بر حل مشکل املاک حریم راه آهن تهران- تبریز

زهرا شمس احسان رئیس کمیته اجتماعی شورای شهر نیز با اشاره به بازدید از حریم راه آهن تهران-تبریز که چندین سال قبل به زیر زمین منتقل شده، اظهار داشت: مطابق با قانون سال ۱۳۵۴، حریم راه آهن ۱۱۷ متر از آخرین خط در نظر گرفته شده است و با توجه به اینکه این خط راه آهن به زیر زمین منتقل شده،   ۱۳ هزار و ۵۰۰ پلاک رها شده در این حریم دیگر نباید مشمول محدودیت‌های ساخت و ساز باشند.

رئیس کمیته اجتماعی شورای اسلامی شهر تهران با بیان اینکه بر اساس ماده ۵۶ احکام دائمی برنامه‌های پنج ساله، اجازه تصمیم‌گیری در این زمینه به وزارت راه و شهرسازی داده شده است، افزود: با توجه به بین بخشی بودن این مشکل، نهاد راهبری و پایش طرح‌های توسعه شهری تهران هم که یک نهاد بین بخشی است و وزارت راه و شهرسازی عضو شورای عالی آن است؛ به خوبی می‌تواند ماموریت به سرانجام رساندن این مهم را بر عهده گیرد.

وی پیشنهاد کرد که موضوع «عدم نوسازی و حل مشکل املاک واقع شده در حریم راه آهن تهران -تبریز در مناطق ۱۷، ۱۸و ۱۹» در دستور کار سومین جلسه شورای عالی نهاد قرار گیرد تا بتوان با تغییر ضوابط به حق حریم راه آهن در این محدوده که مزین به نام حضرت فاطمه زهرا(س) است، کام مردم شیرین شود.

رفع تصرف ۷۵ هکتار زمین و ضرورت پیگیری ساخت و سازهای غیر مجاز

پرویز سروری نائب رئیس شورای اسلامی شهر تهران نیز در این جلسه از اقداماتی که شهرداری منطقه ۱۹ تشکر کرد و گفت: در مدت اخیر با ساخت و سازهای غیرقانونی مشکلات جدی برای تهران ایجاد شده بود و نیروی انتظامی و شهرداری و دادسرای ناحیه ۳۷ دست به دست هم دادند و ۷۵ هکتار زمین را آزاد کردند.

وی افزود: شهرداری با ۱۵۰ نیروی یگان حفاظتی، ۴۰۰ نیروی شهربان و ۱۰۰ نیروی منطقه با استفاده از ماشین آلات خود ۶۰ قطعه چهار دیواری، ۱۵ قطعه سوله و ۲۰ باب واحد تجاری را آزاد کرده است.

سروری گفت: شورای شهر به شدت و با حساسیت ساخت و سازهای غیر مجاز را پیگیری می‌کند و نسبت به کوتاهی‌ها برخورد لازم را خواهد داشت.

نائب رئیس شورای اسلامی شهر تهران نیز با اشاره به شنبه‌های افتخار و امید، گفت: مشکل سیلاب در تهران اساسی است که شهرداری نقاط سیلاب خیز را شناسایی کرده و روز گذشته در تقاطع آریافر به عنوان منطقه سیلاب خیز، طرحی که سال‌ها ۵۰ درصد پیشرفت فیزیکی داشت در طول یک سال اخیر ۵۰ درصد پیشرفت کرد و به نتیجه رسید.
 

توطئه تجزیه ایران از دهه ۲۰ آغاز و ادامه دارد

مهدی عباسی رئیس کمیسیون معماری و شهرسازی شورای اسلامی شهر تهران نیز با گرامیداشت روز ۱۳ آبان، از حضور حماسی مردم کشور در ابراز انزجار از استکبار جهانی قدردانی کرد.

وی در یادآوری فرازهایی از کتابی با عنوان "استاد فرامرزی و قضیه آذربایجان" که محتوای آن به جنجالی ترین منازعه قلمی در تاریخ مطبوعات اختصاص یافته اظهار داشت: تجزیه طلبی از سالهای دیرین و از دهه ۲۰ علیه کشور ایران مورد هجمه واقع می شد.

وی در خوانش بخشی از این کتاب گفت: تازه نهیب جنگ جهانی دوم فروکش کرده بود که ایران گرفتار آشوب ها، کشمکش ها و بلواهای داخلی شد و از قضا آن روزها ایران در جوامع بین المللی معروف به پل پیروزی بود همانند گوشت قربانی بدنبال از هم گسیختن کشور بودند.

عباسی در قرائت فراز مهم این کتاب که به رخدادهای دهه ۲۰ اشاره داشت، اذعان کرد: پس از اولتیماتوم روسیه علیه ایران نماینده آذربایجان زمانی که پشت تریبون قرار گرفت گفته بود" آن روز آزادی توام با استقلال ایران را دوست می داشتند و امروز آزادی با تجزیه ایران مد شده است، آن روز مرتجع و خائن کسی بود که متکی به دولت خارجی باشد و حیثیت، شرافت و استقلال خود را فدای او کند و امروز مرتجع و خائن کسی است که طرفدار استقلال و وحدت ملی ایران باشد.

رئیس کمیسیون معماری و شهرسازی شورای اسلامی شهر تهران با تاکید بر محتوای این کتاب اظهار داشت: دشمن ما قریب به یک قرن است که به یک سبک عمل می کند و تنها ابزار آن فرق کرده است اما هدف همه این کنش ها تجزیه ایران است اما روز ۱۳ آبان که با آن شکوه برگزار شد، نشان داد که این مردم، امتی هستند که با تمام زورگویی ها ذره ای از مام و خاک وطن را به دشمن ندادند.

ضرورت تعیین تکلیف شن چاله ها

سوده نجفی عضو هئیت رئیسه شورای اسلامی شهر تهران نیز درخصوص بستر رودخانه کن گفت: در منطقه ۱۸ محدوده‌ای با مساحت حدود ۲۱۰ هکتار با برداشت بی‌رویه ماسه از بستر رودخانه کن مواجه است، که در بالادست رودخانه نیز انباشت شن چاله‌ها وجود دارد.

وی با بیان اینکه ۵۰تا ۱۰۰متر عمق این شن چاله‌ها است، گفت: این منطقه بین رودخانه کن، جنوب بزرگراه فتح، غرب بزرگراه بروجردی و شمال آزادگان است که در صورت بروز حادثه افزایش احتمال تخریب مناطق و ریزش آب رودخانه به چاله‌ها وجود دارد.

نجفی افزود: طرحی به اسم تاکا (توسعه، آبادانی کن ایرانیان) برای این منطقه که تبدیل به مراکز تفریحی و تفرجگاهی شود دنبال می‌شد که به نتیجه نرسید.

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha