سیدهاشم موسوی جهان آباد روز شنبه در حاشیه بازدید از شهرک های صنعتی گچساران در گفت و گو با خبرنگار ایرنا اظهار داشت:برای ایجاد این زیرساخت ها ۲۰۰ میلیارد ریال سرمایه گذاری صورت گرفته که از این میزان ۵۴میلیارد ریال آن امسال انجام گرفته است.
وی با اشاره به اینکه پیش از این زمین های شهرک صنفی گچساران براساس قرارداد به صاحبان ۲۴۰ واحد تولیدی و خدماتی صنوف آلاینده این شهرستان واگذار شده بود تاکید کرد: این افراد از فردا می توانند زمین های خود را برای ساخت سوله یا کارگاه تحویل بگیرند.
مدیرعامل شرکت شهرک های صنعتی کهگیلویه و بویراحمد عنوان کرد: راه اندازی شهرک صنفی صنوف آلاینده برای حمایت از کسب و کارهای کوچک و رفاه حال مردم این شهرستان در دستور کار قرار گرفته است.
موسوی جهان آباد با اشاره به فعالیت ده ها واحد خدماتی آلاینده که باعث نارضایتی شهروندان گچسارانی در نزدیکی مناطق مسکونی شده است ابراز امیدواری کرد: کار انتقال این صنوف تابستان سال 1402 انجام گیرد.
واحدهای بسته بندی و انبار مواد شیمیایی خطرناک و مواد محترقه، دامداری اعم از سبک و سنگین، مرغداری و پرورش انواع طیور صنعتی، تولید مصنوعات سیمانی و موزاییک، تولید لوله سیمانی و پله، تولید کاشی و سرامیک، آجرپزی از جمله تولید آجر فشاری و سفال، تولید آجر قزاقی؛ تولید گچ و آهک، سنگبری و سنگ کوبی به دلیل آلودگی و مزاحمت زیاد از جمله صنوف مزاحم محسوب می شود.
کارگاههای تولید آسفالت، تولید شن و ماسه، چرم سازی؛ دباغی؛ سالامبور سازی، روده پاک کنی، کشتارگاه دام و طیور، پایانههای بار و انبار موسسات باربری، شارژ گاز در کپسول، آب فلزکاری ها (آبکاری)، رنگ کاری پروفیل آلومینیومی (رنگ کورهای) اشاره کرد که از جمله مشاغل و صنوفی از دیگر صنوف مزاحم محسوب می شوند.
نظر شما