به گزارش ایرنا، مهدی نوائی روز پنجشنبه در نخستین نشست تخصصی موسسین و مدیران باشگاه های ورزشی شهرستان تبریز گفت : بیش از ۵۰ درصد باشگاه های استان که نقش بسزایی در توسعه ورزش همگانی و قهرمانی و تفریحات سالم دارند، در تبریز فعالند.
وی افزود: حمایت جدی این اداره از بخش خصوصی ورزشی یکی از اهداف مهم است، زیرا نشاط و شادابی جامعه و رشد سواد حرکتی از درون باشگاه های ورزشی شروع می شود.
وی در حمایت از باشگاه ها گفت: در دوران کرونا مشکلات بسیاری برای باشگاه ها به وجود آمد و آسیب جدی به مقوله اشتغال زایی و ورزش تبریز وارد شد و نیاز است با ارائه راهکارها و حمایت مسئولین در راستای حمایت از باشگاه های ورزشی گام های موثری برداشته شود.
نوائی در این نشست بر رعایت قوانین و مقررات، توجه به منشور باشگاه ها، شئونات اسلامی، اخذ پروانه بهره برداری، بیمه مسئولیت مدنی، عدم فروش داروهای غیرمجاز، تعامل با نیروی انتظامی و شبکه بهداشت و اقدام بر اظهار نامه مالیاتی تاکید کرد.
آقازاده، رئیس اداره نظارت بر اماکن عمومی آذربایجان شرقی نیز در این نشست در خصوص نظارت بر باشگاه های ورزشی گفت : تمام همکاری و اهتمام و همیاری نیروی انتظامی با باشگاه های ورزشی در تبریز در راستای توسعه ورزش و غنی سازی اوقات فراغت آحاد مردم جامعه بوده و نیروی انتظامی تمام تلاش خود را برای نظارت بر فعالیت صحیح باشگاه ها بکار برده است.
علیزاده، مسئول بهداشت محیط مرکز بهداشت تبریز در این نشست نیز بر حفظ بهداشت محیطی، استفاده ورزشکاران از مکمل های مجاز و همکاری با مامورین بهداشت تاکید کرد.
در استان آذربایجان شرقی ۱۰۶۲ باشگاه ثبت شده وجود دارد که شهرستان تبریز ۵۴۳ باشگاه را تحت پوشش خود دارد.
رتبه استان از نظر تعداد باشگاه در کشور در رده نهم و از نظر باشگاه های دارای مجوز در رتبه اول قرار دارد و رتبه شهرستان تبریز در میان کلانشهرها در رده هفتم و از نظر باشگاه های دارای مجوز در جایگاه نخست کشوری است که این نشان دهنده توجه و اهتمام اداره ورزش و جوانان شهرستان تبریز و همراهی باشگاه های ورزشی است.
درصد فراوانی باشگاه های ورزشی از نظر جنسیت در تبریز ۵۸% برای مردان و ۱۳% برای زنان و ۲۹% مشترک است.
نظر شما