به گزارش خبرنگار ایرنا، عبدالمجید دراهکی روز چهارشنبه در جریان بازدید از روند برگزاری این رقابتها افزود: این افراد در رشتههای جوشکاری، اتصالات چوبی، لولهکشی و گرمایشی، تاسیسات الکتریکی، کابینت سازی، پردازش ابری، طراحی صفحات وب، فناوری اتومبیل، فناوری طراحی گرافیک، کنترل صنعتی، فناوری آب، قنادی،آشپزی، مکاترونیک، طراحی گرافیک، خیاطی، سازه های چوبی، تعمیر و نگهداری ماشین آلات سنگین، مدیریت سیستمهای تحت شبکه و رباتیک با هم به رقابت می پردازند.
وی اضافه کرد: در مرحله شهرستانی این دوره از رقابتها ۴۰۰ جوان ماهر بوشهری در ۲۴ رشته در شهرستانهای این استان با هم به رقابت پرداختند که ۷۵ نفر به عنوان برگزیده انتخاب و راهی مرحله استانی شدند.
دراهکی، شناسایی نخبگان مهارتی، ارتقای توان مهارتی نیروی کار مطابق با سطح جهانی، شناسایی نقاط قوت وضعیت آموزشهای مهارتی، ایجاد فرصتی مناسب برای تبادل اطلاعات فنی و تجارب حرفهای و روحبخشی به آموزشهای مهارتی و ایجاد انگیزه در جوانان برای فراگیری مهارت را از جمله هدفهای برگزاری این رقابتها عنوان کرد.
وی گفت: آشنایی مربیان با سطح استاندارد آموزشهای مهارت جهانی و تکنولوژیهای نوین، بسترسازی برای اجرای آموزشهای پروژه محور، ایجاد ارتباط بین مراکز آموزش مهارت با صنعت و بنگاههای اقتصادی و معرفی مهارتآموزان برتر به این مرکز با هدف اشتغال آنان از دیگر اهداف برگزاری این مسابقات است.
دراهکی با بیان اینکه جوانان بوشهری در دورههای قبل از مدال آورترین شرکت کنندگان بوده اند اضافه کرد: ۱۲ شرکت کننده استان بوشهر در نوزدهمین دوره مسابقات ملی مهارت موفق به کسب پنج مدال شامل ۲ مدال طلا و سه برنز و چهار دیپلم افتخار شدند.
وی افزود: نفرات برگزیده مسابقات به مرحله کشوری بیستمین دوره مسابقات ملی مهارت که در اسفند ماه سال جاری بصورت غیر متمرکز در سطح کشور برگزار می شود، راه مییابند.
نظر شما