۱۰ آبان ۱۴۰۱، ۱۲:۴۶
کد خبر: 84929275
T T
۱ نفر

برچسب‌ها

تنظیم وزن دلیل اصلی ۷۰ درصد مراجعه‌کنندگان به متخصصان تغذیه است

اراک - ایرنا - مدیر گروه تغذیه دانشگاه علوم پزشکی اراک گفت: تنظیم وزن دلیل اصلی ۷۰ درصد مراجعه‌کنندگان بزرگسال به متخصصان تغذیه است.

دکتر«حامد جعفری» روز سه‌شنبه در گفت و گو با خبرنگار ایرنا، افزود: ۲۰ درصد مراجعان نیز کودکانی هستند که به علت عقب ماندگی در رشد و یا اضافه وزن به متخصصان تغذیه مراجعه و دستور غذایی و توصیه‌های تغذیه‌ای دریافت می‌کنند.

وی اظهار داشت: ۱۰ درصد دیگر مراجعان هم افرادی هستند که به علت بیماری‌هایی نظیر دیابت، بیماری‌های قلبی و عروقی، کبدی و کلیوی برای دریافت برنامه رژیمی متناسب با بیماری خود تحت نظر متخصص تغذیه قرار می‌گیرند.

متخصص تغذیه دانشگاه علوم پزشکی اراک گفت: به مردم توصیه می‌شود در رژیم غذایی خود تعادل در مصرف انواع گروه‌های غذایی را مورد توجه قرار دهند و از غذاهای متنوع در هر گروه استفاده کنند.

دکتر جعفری افزود: انواع میوه و سبزیجات باید در فهرست غذایی مورد توجه قرار گیرد و استفاده از لبنیات کم چرب و گوشت کم چرب، گوشت سفید، روغن‌های مایع مفید نظیر زیتون نیز در برنامه غذایی گنجانده شود.

وی اظهار داشت: یکی از مواد غذایی مهم که در بخش غلات گنجانده شده نان است که افراد می‌توانند برای جلوگیری از افزایش وزن، نان را با آرد سبوس‌دار به جای نان سفید مورد توجه قرار دهند.

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha