به گزارش ایرنا پرویز زمانپور دوشنبه در این خصوص به خبرنگاران گفت: پس از تذکر مکرر در راستای حفظ امنیت غذایی شهروندان کارخانه تولید یخ مسجدسلیمان و ۲ واحد صنفی رستوران و اغذیه فروشی توسط کارشناسان مرکز بهداشت شهرستان پس از بررسی و مشاهده نواقص بهداشتی و فنی پلمب شدند.
وی بیان کرد: به هیچ عنوان با متخلفان بهداشتی مماشات نخواهد شدو برابر قانون با آنها برخورد خواهد شد.
رییس مرکز بهداشت و درمان مسجدسلیمان از شهروندان خواست در صورت مشاهده هر گونه تخلف بهداشتی از سوی اصناف با شماره ۱۹۰ مرکز رسیدگی به تخلفات بهداشتی تماس گرفته و واحد متخلف را معرفی کنند.
وی افزود: در همین راستا نظارت و بازرسی بر روند اجرای دستورالعملهای بهداشتی با همکاری ادارات اماکن، صمت و اصناف در شهرستان مسجدسلیمان انجام و با متخلفان برخورد خواهد شد.
زمانپور گفت: عدم رعایت شیوه نامه های بهداشتی باعث انتقال بیماری های فراوانی می شود و به همین دلیل ضرورت تامین سلامت و امنیت غذایی شهروندان حائز اهمیت است.
گفتنی است شهرستان مسجدسلیمان اکنون در شرایط آبی کرونایی قرار دارد.
نظر شما