۴ آبان ۱۴۰۱، ۱۴:۲۷
کد خبر: 84924121
T T
۴ نفر

برچسب‌ها

دیپلماسی شهری فرصتی برای معرفی ظرفیت‌ها است

۴ آبان ۱۴۰۱، ۱۴:۲۷
کد خبر: 84924121
دیپلماسی شهری فرصتی برای معرفی ظرفیت‌ها است

اراک - ایرنا - دبیرکل مجمع شهرداران آسیایی گفت: دیپلماسی شهری فرصتی برای معرفی ظرفیت‌های مختلف فرهنگی، اقتصادی، گردشگری و صنایع دستی شهرها است و باید از این فرصت به بهترین شکل ممکن استفاده شود.

به گزارش خبرنگار ایرنا، «حمیدرضا غلامزاده» روز چهارشنبه در همایش فرصت های سرمایه گذاری اراک، افزود: در ۲ دهه اخیر در کنار مراودات کلان سیاسی، اقتصادی و فرهنگی دولت‌ها با یکدیگر، حضور دولت‌های محلی به ویژه شهرداری‌ها در حوزه دیپلماسی توانسته است جای خود را در ارتباط بین دولت‌ها با یکدیگر پیدا کند.

وی تاکید کرد: گستردگی روابط بین مجموعه ها در بُعد بین المللی باعث شده تا مراودات دولت ها در حوزه بین الملل بیشتر در بخش تشریفات متمرکز شود و این حکومت های محلی اعم از شهرداری، فرمانداری، استانداری و شوراهای شهرها هستند که بستر همکاری های بین المللی را مهیا می کنند.

دبیرکل مجمع شهرداران آسیایی با بیان اینکه رویکرد شهرداری با تقویت دیپلماسی در سه حوزه شهری، اقتصادی و شهروندی متمرکز شده است، اظهار داشت: سرمایه گذاری؛ موضوعی مقطعی نیست و نیازمند مقدمه و موخره است و باید از ظرفیت این رویداد و فرصت های دیپلماسی شهری برای اراک بیشترین بهره گیری را کرد.

غلامزاده با اشاره به ظرفیت‌های گسترده شهر اراک گفت: این شهر به لحاظ فرهنگی و موقعیت جغرافیایی ظرفیت های ارزشمندی دارد که می تواند به عنوان یکی از منابع درآمد پایدار استان مطرح باشد و به واسطه دیپلماسی شهری می توان این پتانسیل را معرفی کرد.

وی نزدیکی اراک به تهران را بستری برای توسعه گردشگری و جذب گردشگر در این شهر عنوان کرد و گفت: مشارکت های مردمی از دیگر مباحث در حوزه مدیریت شهری است و این مهم، فرصت های مناسبی را به لحاظ مدیریت هزینه ها در اختیار مدیریت شهری قرار می دهد.

دبیرکل مجمع شهرداران آسیایی عنوان کرد: این همایش نقطه عطفی در سلسله اقدامات توسعه‌ای شهر اراک است و مجمع نیز آمادگی کامل برای تعامل و هم افزایی با شهرداری اراک به منظور توسعه شهر را دارد.

وی تصریح کرد: دولت محلی ساختاری است که می خواهد تمامی مسائل محلی را به ویژه امور روزمره مردم را مدیریت کند، و با توجه به اینکه در این سطح قرار گرفته و مردم با آن ارتباط مستقیم دارند، اهمیت پیدا کرده است.

غلامزاده گفت : گام نخست دیپلماسی شهری این است که هویت یک شهر با هویت یک شهر دیگر با هم وارد تعامل شود و باید اذعان داشت که این رویکرد از قبل وجود داشته اما تلاش شده علاوه بر افزایش ارتباط، آن را عملیاتی کنیم.

همایش ملی فرصت‌های سرمایه‌گذاری اراک از صبح امروز آغاز شده و تا فردا نیز ادامه دارد.

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha