نوراله مرادی معاون آموزش و مشارکتهای مردمی سازمان حفاظت محیط زیست سهشنبه در حاشیه آیین افتتاح نخستین خانه محیط زیست استان در گفتوگو با ایرنا به نقش مردم و سمنهای محیط زیستی در حفظ و صیانت از محیط زیست اشاره کرد و اظهار داشت: در گذشته زیرساختها برای صیانت از محیط زیست فراهم نبود اما در دولت مردمی به دنبال این هستیم که زیرساختها را فراهم کنیم و از سمنها که بال اصلی هستند در ارتقا توانمندی محیط زیست تالابها بهره ببریم.
معاون آموزش و مشارکتهای مردمی سازمان حفاظت محیط زیست با اشاره به نقش موثر رسانه در آگاه سازی زیست محیطی افزود: سازمان محیط زیست دوبال اصلی دارد که مردم ورسانه ها هستند؛ متاسفانه در گذشته از رسانه ها دربحث زیست محیطی آن طور که باید استفاده نشده است اما در دولت جدید روی رسانه ها در آگهی و اطلاع رسانی زیست محیطی حساب کردیم.
سیدابوالقاسم موسوی مدیرکل دفتر مشارکتهای مردمی و مسئولیت اجتماعی سازمان حفاظت محیط زیست نیز بر لزوم اطلاع رسانی زیست محیطی از طریق رسانه ها و فضای مجازی گفت: تاکنون هزار و ۵۰۷ کارگاه آموزشی برگزار کردیم؛ شهرستان کازرون چهارمین شهرستان درکشور است که در این شهرستان خانه محیط زیست افتتاح شد.
وی گفت: تا پایان سال ۱۴۰۱ خانه محیط زیست با هدف ایجادپایگاه مردمی برای ارایه نظرات زیست محیطی افتتاح خواهیم کرد.
جمال خداپرست رئیس محیط زیست شهرستان کازرون هم با ارائه گزارشی در خصوص روند پیشرفت زیست محیطی شهرستان کازرون گفت: پس ازگذشت ۱۲ تا۱۳ سال ازتصویب طرح مدیریت تالاب پریشان هنوز هیچ اقدام موثری صورت نگرفته است.
محمدجوادسیاح پور مسئول پژوهش واطلاع رسانی تالاب پریشان هم به اثرات منفی خشکی تالاب پریشان اشاره کرد و گفت: تاکنون تعداد۷ تا۸ حفره فروکش زمین درتالاب مشاهده شده است
وی اضافه کرد: درچندماه گذشته طوفان شن تالاب پریشان باعث حرکت ریزگردها به سمت شهر شد و مشکلاتی برای مردم حاشیه پریشان ومردم کازرون ایجاد کرد.
کازرون در فاصله ۱۲۰ کیلومتری شیراز قرار دارد.
نظر شما