به گزارش ایرنا، شاهدخت فتحی بیرانوند روز یکشنبه در نشست با خبرنگاران بیان کرد: در راستای ایجاد زیرساخت های لازم و سامانه مورد نیاز برای افراد متقضای در این استان با همکاری جهاددانشگاهی تلاش بسیار شد و تاکنون یک هزار و ۵۰۰ نفر در این طرح ثبت نام کرده اند.
وی اظهار داشت: این طرح در راستای افزایش جمعیت و فرزندآوری است و تلاش می شود در این طرح حداقل هزینه از زوجین دریافت شود و حدود ۹۰ درصد هزینه ها را بیمه ها پرداخت کنند.
مدیرکل بیمه سلامت لرستان گفت: ۶ هزار زوج نابارور این استان از خدمات درمان نازایی بیمه سلامت بهره مند هستند و این سازمان تا۹۰ درصد هزینههای آنان را تامین می کند.
وی اظهار داشت: حدود سه هزار و ۴۲۸ نفر با نازایی اولیه و ۲ هزار ۵۶۱ نفر با نازایی ثانویه در سطح استان وجود دارد.
وی ادامه داد: تمامی زوج های نابارور تا پایان سن ۴۹ سالگی از دریافت خدمات درمان ناباروری در همه بخشها اعم از ویزیت، دارو ،تجهیزات، آزمایش ها، تصویربرداری و خدمات تخصصی تا سه دوره با پوشش ۹۰ درصدی سازمان بیمه سلامت برخوردار خواهند شد.
فتحی بیرانوند با تاکید بر اجرای ۱۰۰ درصدی نسخه نویسی و نسخهپیچی الکترونیک در این استان عنوان کرد: لرستان یکی از نخستین استانهای است که برخلاف مشکلاتی همچون زیرساختهای لازم، نسخهنویسی الکترونیکی به طور کامل انجام میشود.
فتحی بیرانوند با اشاره به بیمه رایگان سه دهک پایین این استان ادامه داد: اجرای طرح دارویار از دیگر اقداماتی بود که اساس کار آن توسط بیمهها به ویژه بیمه سلامت انجام گرفته است.
وی اظهار داشت: در حال حاضر پرداخت مطالبات موسسههای دارویی و درمانی استان به روز است و مبالغی از مهرماه نیز پرداخت شده است.
مدیرکل بیمه سلامت لرستان با بیان اینکه انجام خدمات توانبخشی به جامعه معلولان در تعهدات بیمه سلامت قرار گرفته است، گفت: بیمه سلامت حدود ۷۰ درصد هزینههای درمانی این قشر از جامعه را تقبل کرده است.
فتحی بیرانوند با اشاره به راهاندازی سامانه جامع شهروندی در ایام کرونا، تصریح کرد: در این سامانه افراد میتوانند به صورت غیرحضوری اقداماتی همچون تمدید دفترچه، اطلاعات پزشکی و ارتباط با پزشک خانواده را انجام دهند.
وی با بیان اینکه اکنون یک میلیون و ۶۳ هزار نفر در لرستان تحت پوشش بیمه سلامت قرار دارند، اظهار داشت: این جمعیت در قالب طرح های ایرانیان، کارکنان دولت، بیمه همگانی روستاییان و عشایر و اقشار تحت پوشش سازمان مورد حمایت درمانی قرار دارند.
وی ادامه داد: ارتقا سطح سلامت مردم و حفاظت از بیمه شدگان رسالت اصلی سازمان بیمه سلامت است و در این راستا تلاش های قابل توجهی انجام شده است.
فتحی بیرانوند گفت: در روزهای آینده بسته حمایتی به بیماران خاص، افراد صعبالعلاج و سرطانی تحت عنوان صندوق بیماران خاص و صعبالعلاج ارایه می شود که این مهم میتواند یک گام بزرگ در حمایت از این افراد باشد.
مدیرکل بیمه سلامت لرستان با اشاره به اجرای بیمه همگانی در این استان گفت: افرادی که تاکنون هیچگونه دفترچه درمانی نداشته اند رایگان بیمه شده اند و براساس این طرح دارای پزشک خانواده هستند و نباید دغدغه مراجعه به مراکز درمانی دولتی را داشته باشند.
وی افزود: اکنون ۱۱۵ مرکز جامعه خدمات سلامت در با حضور ۲۰۰ پزشک مستقر و ۱۴۸ ماما در استان فعال است.
وی اظهار داشت: سال گذشته در راستای اجرای طرح بیمه همگانی ۹۰ میلیاردتومان به پزشکان و ماماهایی که در قالب طرح پزشک خانواده در روستاها خدمت می کنند، پرداخت شد.
نظر شما