به گزارش ایرنا از فدراسیون وزنهبرداری، سعید علیحسینی در گفتوگویی اظهار داشت: با توجه به بازه زمانی دو ماه و نیم بین مسابقات همبستگی کشورهای اسلامی در قونیه و مسابقات آسیایی بحرین، بهترین تیمی که می توانستیم جمع کنیم، همین افراد بودند. از قبل هم گفته بودم که این تیم ترکیبی از نفرات جوان و با تجربه و کسانی است که قبلا در مسابقات بین المللی فرصتی به آنها داده نشده بود. در دسته ۶۱ کیلوگرم مجید عسکری علیرغم این که تمرینات خوبی را پشت سر گذاشته بود، آسیب دیدگی داشت.
وی افزود: می خواستیم عسکری از نظر تیمی کمک کند که وزنههای خوبی هم زد. در دسته ۸۹ کیلوگرم، انتظار بیشتری از هر دو ورزشکار داشتیم و به جا هم بود چون در تمرینات رکوردهای خوبی زده بودند. مسعود چترایی توانست مدال نقره دوضرب و برنز مجموع را بگیرد. محمد زارعی سالها در مسابقات بینالمللی به این وزنهها نرسیده بود و عملکرد خوبی هم داشت اما در حرکت دوضرب به دلیل آسیب دیدگی از پشت پا، نتوانست به مسابقات ادامه دهد. این موضوع باعث شد که امتیاز زیادی از دست بدهیم و از قزاقستان و ازبکستان عقب بیفتیم.
سرمربی تیم ملی وزنه برداری گفت: در دسته ۹۶ کیلوگرم علیرضا معینی را داشتیم که قبلا در مسابقات جوانان آسیا شرکت کرده بود و رکوردهای خوبی داشت. با توجه به این که دیدگاه ما میدان دادن به جوانان بود از او استفاده کردیم. وزنههای نسبتا خوبی زد و باید تلاشش را بیشتر کند. معینی در بعضی حرکات بیتجربگی کرد. او در این مسابقات هم همراه تیم بود تا تجربه بیشتری کسب کند و افزایش رکورد داشته و سطح خود را با بزرگسالان مقایسه کند.
وی ادامه داد: رضا بیرانوند هم بعد از کسب سه مدال طلا در مسابقات کشورهای اسلامی، اینجا همراه تیم بود. با توجه به این که قرار است در مسابقات جهانی شرکت داشته باشند، تمرینات او برای جهانی برنامه ریزی شده اما به خاطر شرایط تیمی و کمک به تیم، به مسابقات آسیایی بحرین اعزام شد. با توجه به نوع تمرینات که بیشتر آماده سازی بود نه افزایش رکورد، وزنههای خوبی زد.
علیحسینی یادآور شد: در دسته ۱۰۲ کیلوگرم رضا دهدار، توانست مدال نقره را در رقابت بسیار نزدیک با قهرمان المپیک، کسب کند. متاسفانه رکوردهایی که باید میزد از جمله وزنه ۱۷۶ را که خیلی راحت بود، با بیدقتی از دست داد. این وزنه میتوانست فاصله رکوردی مناسبی با قهرمان المپیک ایجاد کند و کار تیم راحتتر میشد ولی وزنه را از دست داد و سوم شد. در دوضرب ابتدا میخواستیم مدال نقره را تثبیت کنیم که این اتفاق افتاد و در ادامه میخواستیم به رکوردهای بالاتری حمله کند که امیدوارکننده بود و امیدواریم در جهانی بهتر عمل کند.
وی ادامه داد: در دسته ۱۰۹ کیلوگرم رسول معتمدی که با سه مدال طلا از قونیه برگشته بود، حضور داشت. تمرینات او به خاطر حضور در جهانی، متفاوت بود و در بحرین وی را در دسته غیرتخصصی گذاشتیم. در واقع وزنهبردار ۱۰۲ کیلوگرم هست اما به خاطر شرایط بدنی و تیمی در دسته ۱۰۹ کیلوگرم گذاشتیم که البته رکوردهای خیلی خوبی زد. وزنه ۱۸۰ کیلوگرم را قبلا نزده بود و در دو ضرب هم ۲۱۷ زد که نشان میدهد شرایط بسیار خوبی دارد و امیدوارم در مسابقات جهانی برای کشور افتخارآفرین باشد.
سرمربی تیم ملی وزنه برداری گفت: نماینده دیگر ما امیر عزیزی در دسته ۱۰۹ کیلوگرم بود که در یکضرب مدال برنز گرفت و در ادامه میتوانست وزنههای کادر فنی را بزند و مدالش را تثبیت کند که او هم بیتجربگی کرد. وزنه ۱۷۲ وزنهای نبود که نتواند مهار کند اما از نظر ذهنی نتوانست بر آن غلبه کند.
وی افزود: در دسته فوق سنگین علی داودی اولین مسابقه بینالمللی را تجربه میکرد و آسیب دیدگی که داشت پشت سر گذاشته بود. وزنههای خیلی خوبی هم مهار کرد. در حرکت اول یکضرب وزنه ۱۹۵ را مهار کرد که از نظر شروع حرکت تا به حال این کار را نکرده بود. و یک قدم رو به جلو است. سپس وزنه ۲۰۲ را بالای سر برد درحالیکه قدرت وی بیش از این وزنه است. در حرکت دوضرب ۲۴۳ وزنهای بود که تا به حال مهار نکرده بود و خیلی خوب آن را بالای سر برد. امیدواریم در مسابقات جهانی این وزنهها را تکرار کنیم.
علیحسینی خاطرنشان کرد: نماینده دیگر ما در فوق سنگین محسن دادرس بود که سالها به او میدان داده نشده بود. در این مسابقات ۱۹۰ یکضرب زد. در دوضرب هم مدال برنز و مجموع را تثبیت کرد. عملکرد دادرس برای تیم بسیار مفید و موثر بود. وزنهبرداری ایران همواره یک تیم قدرتمند در سطح آسیا و دنیاست و اگر این آسیبدیدگی نبود، در این مسابقات روی سکوی قهرمانی میایستادیم.
نظر شما