ظرفیت دانشگاه‌ها برای بهسازی راه‌های روستایی مورد استفاده قرار گیرد

قزوین- ایرنا- نماینده مردم قزوین، آبیک و البرز در مجلس شورای اسلامی گفت:ظرفیت علمی دانشگاه‌ها و بنیاد نخبگان در پژوهش و نیازسنجی نحوه و میزان توزیع بودجه و اعتبارات و به طور کلی نیازهای مختلف راه‌های روستایی از جمله بهسازی مورد استفاده قرار گیرد.

به گزارش خبرنگار ایرنا، فاطمه محمدبیگی روز پنجشنبه در نشست شورای اداری راهداری استان که با محوریت بررسی وضعیت راه‌های روستایی در شهرستان‌های قزوین، آبیک و البرز برگزار شد، افزود: بهره‌گیری از توان فکری و علمی نخبگان دانشگاه‌ها در مسیر حل مسائل و مشکلات راه‌ها و ارائه راهکارهای بهسازی جاده‌ها بهترین کمک برای چاره اندیشی در این موضوعات است.

محمدبیگی با اشاره به اینکه بخش عمده تخریب راه ها روستایی ناشی از فعالیت معادن است، افزود: فعالیت معادن نه تنها بر راه های روستایی بلکه به طور کلی بر زندگی، سلامت و محیط زیست جوامع روستایی در قزوین تاثیرات سوئی داشته و باید نظارت قوی میدانی بر فعالیت آنها صورت گیرد.

وی با اشاره به وضعیت بودجه بهسازی راه های روستایی، اظهار داشت: توزیع اعتبارات و بودجه در راه‌های روستایی شهرستان‌های استان قزوین باید به طور عادلانه‌ای تقسیم شود و در توزیع آن مواردی چون جمعیت و موقعیت جغرافیائی شهرستان‌ها مورد توجه قرار گیرد.

محمدبیگی ادامه داد: در بخش راه های اصلی و شریانی نیز قزوین با وجود قرار گرفتن در مسیر ۱۳ استان کشور وضعیت خوبی از نظر رویه راه‌ها ندارد و براساس مطالعات صورت گرفته و همچنین ترافیک بسیار بالا با ۳۲ درصد بیشترین خرابی رویه راه های کشور در همین استان است.

وی تصریح کرد: با وجود حجم بالای تردد در این راه‌ها و چنین حجم بالایی از تخریب راه، باید از نظر ایجاد مسیر دسترسی به استان‌های کشور از طریق وزارت راه و شهرسازی سهمی به این استان تعلق گیرد.

محمدبیگی با تاکید بر ساماندهی اعتبارات، گفت:برای این کار باید با همفکری بین استانداری و نمایندگان مردم استان در مجلس سند توزیع اعتبارات با زمان‌بندی مشخص تهیه و براساس آن عمل شود.

ظرفیت دانشگاه‌ها برای بهسازی راه‌های روستایی مورد استفاده قرار گیرد


بهسازی راه‌های روستایی قزوین با جدیت دنبال می شود

مدیرکل دفتر امور روستایی و شوراهای استانداری قزوین نیز در این نشست گفت:با همکاری و همفکری بین معاونت هماهنگی امور عمرانی استانداری و اداره کل راهداری و حمل و نقل جاده ای استان بهسازی و ترمیم راه‌های روستایی استان برای امسال و سال های آینده با محوریت دفتر امور روستایی استان برنامه ریزی و اولویت بندی خواهد شد.

لیلا غریب افزود: خدمت به مناطق محروم و اقشار روستایی و تلاش برای حرکت در مسیر برقراری عدالت در برخورداری از مواهب توسعه، موضوعی است که در فرهنگ جهادی و رویکرد دولت سیزدهم نهادینه شده و به عنوان نقشه راه مسوولان قرار گرفته است.

غریب ادامه داد:در همین راستا از دو ماه گذشته با همفکری و هم اندیشی بین دفتر امور روستایی و اداره کل راهداری و حمل و نقل جاده ای، برنامه ریزی مقدماتی برای بهسازی راه های روستایی با محوریت دفتر امور روستایی آغاز شده و مطالعات اولیه از وضعیت روستاها از نظر جمعیت، امکانات، نقطه قرارگیری و سایر موارد در حال انجام است تا بهسازی آنها با نظم و انسجام بیشتر و زمانبندی مشخص اجرا شود.

وی ادامه داد:در این راه تلاش می‌شود با واگذاری مطالعات این کار به اندیشکده‌ها و مراکز دانش بنیان استان یک پیوست قوی علمی نیز تهیه شود چرا که این امر مقدمه و پیش نیاز اصلی توسعه، رونق تولید و ماندگاری جمعیت در روستاها است.

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha