درآمدهای کردستان حدود ۲ برابر متوسط کشوری رشد داشته است

سنندج-ایرنا- رییس سازمان مدیریت و برنامه‌ریزی کردستان گفت: میزان درآمدهای کردستان در سال ۱۴۰۰ نسبت به متوسط رشد کشوری که ۶۳ درصد بوده، حدود ۲ برابر افزایش داشته است.

به گزارش خبرنگار ایرنا، ارسلان ازهاری روز پنجشنبه در ششمین جلسه شورای برنامه ریزی و توسعه استان اظهار داشت: درآمد مصوب استان در سال گذشته یک هزار و ۱۰۰ میلیارد تومان بوده که ۲ هزار و ۵۰۰ میلیارد تومان کسب شده به عبارتی ۱۱۷ درصد رشد درآمدی داشته‌ایم.

وی اعلام کرد: در ۶ ماهه نخست سال جاری ۶۷ درصد درآمدهای استان تحقق پیدا کرده است و امید می رود تا پایان سال این میزان افزایش یابد.

رییس سازمان مدیریت و برنامه‌ریزی کردستان گفت: از ۲ هزار و ۱۰۰ میلیارد تومان اعتبارات تملک دارایی های سرمایه ای استان بیش از یک هزار میلیارد آن در فروردین تا شهریور سال جاری تخصیص داده شده است.

ازهاری ادامه داد: ۹۹.۹۹ درصد اعتبارات تملک دارایی های سرمایه ای استان جذب شده و فقط ۱۶۶ میلیون تومان آن توسط ۱۵ دستگاه اجرایی مصرف نشده و به خزانه برگشت خورده است.

وی بر فروش اموال منقول و غیرمنقول دستگاه های اجرایی در استان تاکید کرد و اظهار داشت: بخشی از منابع تبصره ۱۸ قانون بودجه در استان ها باید از محل فروش اموال مازاد تامین شود.

رییس سازمان مدیریت و برنامه‌ریزی کردستان با اعلام اینکه از محل اعتبارات استانی هیچ مبلغی به اجرای پروژه های جدید اختصاص داده نمی شود، ادامه داد: هر دستگاه اجرایی برای اجرای پروژه جدید می تواند از محل فروش اموال مازاد خود اقدام کند.

طرح پایانه صادراتی محصولات کشاورزی در کردستان ۲۵ درصد پیشرفت فیزیکی دارد

رییس سازمان جهاد کشاورزی کردستان هم در این نشست با اشاره به اینکه طرح پایانه های صادراتی محصولات کشاورزی از سوی اتحادیه تعاونی های روستایی شهرستان مریوان مطرح شده است، اظهار داشت: مجوز اجرای این طرح هم صادر شده و محل احداث آن هم  در سه راه نی شهرستان مریوان واقع شده و هم اکنون ۲۵ درصد پیشرفت فیزیکی دارد.

پیمان اسکندری ادامه داد: با احداث پایانه های تخصصی صادراتی شاهد کاهش ضایعات محصولات کشاورزی، ایجاد درآمدهای ارزی بیشتر، افزایش قابلیت رقابت پذیری و حضور موفق تر در بازارهای صادراتی هدف خواهیم بود.

وی خواستار تخصیص اعتبار تملکی برای اجراء و تکمیل زیرساخت های این مجموعه شد و افزود: پیگیری تخصیص کمک های بلاعوض از طریق سازمان توسعه تجارت ایران، اختصاص ۱۱۰ میلیارد تومان وام بانکی کم بهره با کارمزد مناسب و حمایت دستگاه های اجرایی و خدمات رسان در سطح ملی و استانی برای بهره مندی از خدمات اداری و زیرساختی از دیگر موارد حمایتی برای راه اندازی این پایانه تخصصی صادراتی در استان است.

اخبار مرتبط

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha