۶۷۰ واحد تولیدی استان کرمانشاه از سازمان غذا و دارو مجوز دارند

کرمانشاه - ایرنا - معاون غذا و دارو دانشگاه علوم پزشکی کرمانشاه با بیان اینکه اکنون ۲۳۰ واحد تولیدی غذا و ۱۵۰ شرکت پخش و انبار غذا فعال در استان زیر نظر این معاونت فعالیت می کنند، گفت: تاکنون ۶۷۰ واحد تولیدی استان از سازمان غذا و دارو پروانه فعالیت کسب کرده اند.

به گزارش خبرنگار ایرنا، « مهدی مجرب» روز سه شنبه در نشست خبری که به مناسبت ۱۶ اکتبر روز جهانی غذا در سرسرای سازمان غذا و دارو استان کرمانشاه برگزار شد، افزود: در ۶ ماه اول امسال سازمان غذا و دارو استان ۱۶۷ هزار و ۲۷۲ کیلوگرم مواد غذایی مظنون به غیر بهداشتی را بازرسی کرده که از این میزان ۱۶ هزار و ۳۵۸ کیلوگرم معدوم و از چرخه مصرف خارج شده است.

وی همچنین از دور خارج شدن ۳۸ میلیون نخ سیگار در ۶ ماه نخست خبر داد.

مجرب در ادامه با اعلام اینکه هیچ یک از محصولات تولید استان کرمانشاه در صادرات به خارج غیر بهداشتی و غیر استاندارد نبوده است، گفت: در ۶ ماه اول امسال بیش از ۲ هزار و ۷۰۰ کیلوگرم تولید صادراتی استان رصد و ارزیابی شده که هیچ موردی خارج استاندارد در میان آنها نبوده است. 

معاون غذا و دارو دانشگاه علوم پزشکی کرمانشاه ۸۵ درصد محصولات صادراتی استان کرمانشاه را رب گوجه فرنگی اعلام کرد که به ۱۱ کشور جهان صادر می شود.

  مجرب در ادامه با اشاره به برخی از سوالات در خصوص استاندارد محصولات صادراتی ایران به ویژه محصولات کشاورزی به خاطر استفاده بیش از حد از سموم گفت: محصولاتی تولیدی قبل از صادرات حتما توسط این سازمان باید به تایید برسد و ایران از این نظر قوانین سخت گیرانه تری نسبت به استاندارد های جهانی لحاظ کرده است اما برخی کشورها استانداردهای مخصوص به خود را دارند.

وی همچنین از کسب نشان ایمنی و ملی یکی از واحدهای تولیدی استان در کشور خبر داد و اظهار داشت: در سال جاری ۱۶ واحد تولیدی در سطح کشور موفق به کسب نشان ایمنی و ملی شدند که یکی از آنها واحد مانیزان کرمانشاه بود و امیدواریم باعث شود دیگر واحدهای تولیدی استان در راستای تولید کالاهای سلامت محور گام بردارند.

مشکل کمبود سرم و آنتی بوتیک هفته آینده مرتفع می شود

 مجرب همچنین با اشاره به کمبود برخی از اقلام پزشکی مانند سرم و آنتی بیوتیک در هفته های اخیر گفت: این کمبودها به دلیل شیوع بیماریها واگیردار در ماه های اخیر و کرونا بوده که میزان مصرف از تولید زیادتر شد اما با واردات سرم از هفته آینده این مشکل در سطح استان بر طرف می شود.

وی همچنین کمبود آنتی بیوتیک ها را ناشی از کمبود مواد اولیه کارخانجات عنوان کرد و بیان داشت: کمبود مواد اولیه این اقلام نیز مرتفع شده و مطمئنا ظرف ۲ هفته آینده مشکل آنتی بیوتیک ها هم کاملا برطرف می شود.

این مقام مسئول در ادامه از برگزاری اولین همایش مدیران تجهیزات پزشکی  کشور در استان کرمانشاه در تاریخ دهم و یازدهم آبان خبر داد و گفت: در کنار این همایش یک نمایشگاه نیز از تجهیزات پزشکی در استان راه اندازی می شود.

مجرب در پایان به خدمات سازمان غذا و دارو به زائران اربعین امام حسین (ع) اشاره کرد و گفت: در مدت برگزاری این مراسم باشکوه که کرمانشاه نیز امسال افتخار داشت به عنوان یکی از میزبانان زوار اربعین قرار بگیرد، سازمان غذا و دارو در زمینه خدمات پزشکی به خدمت رسانی پرداخت و آثار و برکات نیز برای استان باقی مانده است.    

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha