دکتر «علیرضا امانی» روز سه شنبه در گفت و گو با ایرنا، افزود: عملیات اجرایی این مرکز درمانی از سال 95 کلید خورده و از بهترین و مجهزترین مراکز درمانی کشور است.
وی افزود: به واسطه گسترش سایت خنداب و وجود صنایع شیمیایی لزوم ایجاد چنین اورژانسی امری ضروری بود که پس از چندین سال، روز دوشنبه با حضور رئیس سازمان انرژی اتمی تحویل دانشگاه علوم پزشکی اراک شد.
وی تاکید کرد : موظف هستیم در اسرع وقت نسبت به تجهیز این اورژانس اقدام کنیم و از ماه آتی بتوانیم اقدامات درمانی را در خصوص بیمارانی که دچار آسیبهای شیمیایی و آلودگی در این زمینه شدند را انجام دهیم.
به گزارش ایرنا، این واحد خدماتی درمانی در 2 طبقه شامل اورژانس سوختگی و پرتوی، بخش سوختگی و استریل ساخته شده و دارای ۲ اتاق عمل مجزا و مجهز است.
در طبقه همکف و در بخش اورژانس سوختگی ۱۱ تخت بستری و در اورژانس پرتویی پنج تخت تعبیه شده و به مراجعان خدماترسانی میکند.
در طبقه اول نیز ۹ تخت بستری سوختگی، تجهیز شده که در کنار بخش استریل به بیماران و مراجعان خدمات ارائه میشود و در طبقه دوم این بیمارستان نیز تاسیسات و دستگاههای هواساز نصب شده است.
با راه اندازی این مرکز و اتاق عمل، دیگر نیازی به مراجعه هم استانیها برای درمان و خروج آنان از اراک و استان نیست و این مرکز درمانی میتواند علاوه بر ارائه خدمت به مردم استان مرکزی، به استانهای همجوار نیز خدمت رسانی کند.
این مرکز درمانی به وسعت سه هزار و ۱۰۰ متر به اضافه ۳۰۰ متر موتورخانه است.
۱۶ واحد بیمارستانی استان مرکزی با مدیریت دولتی، سه بیمارستان با راهبری حوزه مدیریت درمان تامین اجتماعی و سه بیمارستان خصوصی در اراک و ساوه ارایه خدمت دارند.
۶۹۸ پزشک عمومی، ۴۸۵ پزشک متخصص و فوق تخصص و یک هزار و ۷۲۶ کارشناس رشته های مختلف پیراپزشکی و مامایی در استان مرکزی فعالیت میکنند.
نظر شما