۲۵ مهر ۱۴۰۱، ۱۷:۰۹
کد خبرنگار: 5260
کد خبر: 84914765
T T
۱ نفر

برچسب‌ها

خرید رشته پلویی سنتی و آشنایی با خواص آن

۲۵ مهر ۱۴۰۱، ۱۷:۰۹
کد خبر: 84914765
خرید رشته پلویی سنتی  و آشنایی با خواص آن

یکی از غذاهای لذیذ که از پختن برنج، یک سری مواد اولیه و رشته پلویی با یکدیگر حاصل می شود رشته پلویی می باشد که طعمی بی نظیر داشته و خواص درمانی فراوانی نیز دارد که هم به صورت سنتی و هم به صورت صنعتی در کارگاه ها و کارخانجات صنعتی تولید شده و ارزش غدایی برابر با گروخ نان و غلات دارد.

رشته پلو مجلسی در اصل ترکیبات و مواد اولیه خود را از سبوس گندم گرفته است بنباریان همچون برنج دارای نشاسته و کالری بالایی خود خواهد ضمن اینکه پروتئین بسیار زیادی نیز در این ماده موجود می باشد و برای عموم افرادی که به ورزش یا فعالیتهای کاری سنگین می پردازند کاملا موثر واقع خواهد شد برای تان ایطور مصال می زنیم که یک رشته پلو به طور معمول تا 2000 کیلوکالری است که اگر بخواهید آن را بین 4 نفر تقسیم کنید به هر نفر بالغ بر 500 کیلوکالری خواهد رسید.

از قدیم الایام پخت و طبخ رشته پلو شب سال تحویل یکی از رسیوم بسیار دیرینه و پسندیده ای بوده است که هر ساله توسط بزرگ هر خانواده صورت می پذیرد آنها عقیده داشتند که اگر فردی در شروع سال از این غذا بخورد رشته کارها تا آخر سال در دست او خواهد بود.

اما از این موضوعات که بگذریم رشته پلو دارای ارزش غذای فراوانی است و برای عموم افراد مفید و پرفایده خواهد بود اما اینکه برای چه کسانی ارز ارزش غذایی بالاتری برخوردار است موضوعی است که قصد داریم در ادامه به بیان آن بپردازیم.

رشته پلویی سنتی

برخی از افرادی که در مناطق ایران ساکن هستند توانسته اند رشته پلویی را با همان دستورهای سنتی به تولید برسانند. یکی از استانهایی که توانسته این مدلها از رشته ها را به خوبی به تولید برساند استان همدان بوده که توانسته رتبه بالایی را در این زمینه به خودش اختصاص دهد.

یکی از غذاهای معروفی که اکثر ایرانیها از آن استفاده کرده و در سفره های پذیرایشان قرار می دهند غذای رشته پلو سنتی و آش رشته که در ادامه به طرز تهیه آن خواهیم پرداخت.

خرید رشته پلویی سنتی  و آشنایی با خواص آن

ابتدا قبل از هر چیز لازم است با میزان برنجی را که لازم دارید به مدت چند ساعت خیس کنید و بعد از این مدت لازم است مقداری آب را در قابلمه ریخته و بگذارید تا به جوش بیاد و برنجی را که از قبل خیس کرده اید را به آن اضافه کرده و مقدار لازم نمک بریزید و اجازه دهید با جوشید کمی نرم شود اما باید کمی مغز آن در برنج بماند در همین حین رشته ها را در مواد برنجی ریخته و اجازه می دهین به مدت یک دقیقه همرا با برنج بجوشد سپس آن را درون یک سبد آبکش می کنیم و کنار می گذاریم.

کف قابلمه مورد نظر را چرب کرده و برای خوش مزه تر شدن از سیب زمینه های ورقه ای شده با قطر کمی ضخیم به عنوان ته دیگ استفاده می کنیم و در کف قابلمه به صورت مرتب می چینیم سپی مواد رشته و برنج را که آبکش کرده بودیم را در قابلمه روی سطح سیب زمینیها قرار می دهیم و درب آن را با استفاده از دم کنی می پوشانین و اجازه می دهیم روی حرارت متوسط رو به کم به مدت 40 دقیقه به خوبی پخته شود.

رشته پلویی اردبیل

از جمله غذاهایی که افراد ساکن اردبیل به آن علاقه دارند رشته پلو است که از رشته پلویی اردبیل درست می شود. برای پخت رشته پلو شما می توانید به دو صورت آن را تهیه کنید یکی از آنها جوشاندن رشته و برنج با یکدیگر است و روش دیگر آماده کردن برنج و رشته به صورت مجزا می باشد که در این بخش قصد داریم هر دو روش را شرح دهیم.

راه اول که به نسبت ساده تر می باشد این است که مقداری آب را داخل قابلمه ای رو شعله قرار دهید تا به جوش آید سپس برنجهایی را که از چند ساعت قبل آنها را خیس کرده اید را داخل قابلمه بریزید و به آنها زمان دهید تا همراه آب بجوشند، پس از گذشت مدت زمان کمی رشته های تفت داده شده را که در مطلب فوق روش تفت دادن آن را ذکر کردیم به برنجهایی که در حال جوشیدن هستند اضافه کنید سپس هنگامی که هر دو آنها نرم شدند اقدام به آبکش کردن آنها کنید.

خرید رشته پلویی سنتی  و آشنایی با خواص آن

روش ذکر شده برای پخت رشته پلویی اردبیل که شرح داده شد با وجود اینکه ساده است اما یک مشکلی دارد و آن متفاوت بودن زمان پخت رشته و برنج از جمله برنج شمال می باشد که ممکن است هنگامی که شما می خواهید آنها را آبکش کنید یکی از آنها خیلی نرم شده باشد و دیگری هنوز خام باشد بنابراین روش دیگری نیز برای پخت این غذا ارائه می دهیم.

** محتوای این مطلب تبلیغاتی است و ایرنا مسئولیتی درباره آن ندارد.

۱ نفر

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha