علی اکبر دسترنج روز یکشنبه در گفت وگو با ایرنا با اشاره به اینکه هفت مرکز علمی کاربردی در سطح استان فعال هستند اظهار داشت: با برنامه ریزی های انجام شده مراکزی که به دلایل مختلف طی سالهای گذشته تعطیل شدند برای توسعه رونق بازار کار و اشتغال آفرینی فعال خواهند شد.
وی مراکز فعال علمی کاربردی در سطح استان را شامل چهار مرکز در یاسوج، دو مرکز در گچساران و یک مرکز در دهدشت مرکز شهرستان کهگیلویه اعلام کرد.
دسترنج بیان کرد: هم اکنون پنج هزار و ۲۰۰دانشجو در ۵۱ رشته کاردانی و ۴۱ رشته کارشناسی در این مراکز مشغول تحصیل هستند.
وی تعداد دانشجویان تازه وارد این دانشگاه را سه هزارو ۲۰۰ نفر اعلام کرد و افزود: محتوا و برنامه درسی در این دانشگاه مبتنی بر بازار کار و با هدف ایجاد اشتغال است.
دسترنج رشته های تحصیلی این دانشگاه را شامل صنعت، کشاورزی، مدیریت، خدمات اجتماعی، فرهنگ و هنر دانست و اضافه کرد: ۷۰ درصد درسهای این دانشگاه به صورت عملی آموزش داده میشود.
وی افزایش توان اشتغال زایی فارغ تحصیلان، گسترش رشته ها و راه اندازی کسب و کارهای خانگی را از جمله برنامههای دانشگاه علمی و کاربردی استان اعلام کرد.
دسترنج گفت: این استان ظرفیت های مختلفی در حوزه نفت و گاز، پتروشیمی، کشاورزی، گردشگری و سایر موارد دارد اما مرکز علمی و کاربردی مستقل برای نفت و گاز و دیگر موارد در استان وجود ندارد.
وی ادامه داد: مزیت دانشگاه علمی کاربردی این است که رشتههای آن بر اساس نیازسنجی بازار کار طراحی شدهاند به گونه ای که بیش از ۹۰ درصد فارغالتحصیلان رشته اچ اس ای جذب بازار کار شده اند.
نظر شما