۱۹ مهر ۱۴۰۱، ۸:۴۷
کد خبرنگار: 2161
کد خبر: 84909032
T T
۰ نفر

برچسب‌ها

دمای گلستان تا ۱۰ درجه کمتر می‌شود

۱۹ مهر ۱۴۰۱، ۸:۴۷
کد خبر: 84909032
دمای گلستان تا ۱۰ درجه کمتر می‌شود

گرگان - ایرنا - مدیرکل هواشناسی گلستان با اشاره به ورود سامانه سرد و ناپایدار جوی به استان طی ۲۴ ساعت آینده گفت: در سه روز آینده علاوه بر وزش باد شدید، دمای استان تا ۱۰ درجه کمتر می‌شود.

نوربخش داداشی روز سه‌شنبه در گفتگو با خبرنگار ایرنا اظهار داشت: شامگاه امشب ابرناکی آسمان بیشتر شده و بارش‌ها به صورت رگباری در گلستان آغاز خواهد شد.

وی افزود: با تشدید بارش‌ها و پدیده رگبار، امکان آبگرفتگی برخی معابر و اختلال در تردد جاده‌ای کوهستانی وجود دارد.

مدیرکل هواشناسی گلستان ادامه داد: در مدت زمان فعالیت این سامانه، دریای خزر مواج است و بستر فعالیت برای ماهیگیری وجود ندارد.

وی به مالکان سازه‌های دریایی مانند مزارع پرورش ماهی در قفس توصیه کرد در این مدت برای استحکام تاسیسات خود چاره‌اندیشی کنند.

داداشی اظهار داشت: این سامانه بارشی صبح پنجشنبه گلستان را ترک کرده و به تدریج شاهد کاهش ابر و پدیده خواهیم بود.

۱۵۶ ایستگاه و سامانه هواشناسی از انواع مختلف شامل "سینوپتیک، اقلیم شناسی، باران‌سنجی، جاده‌ای، جو بالا، باران سنجی خودکار و پایش گرد و غبار" در استان گلستان فعال است.

گلستان با گستره افزون بر ۲۰ هزار کیلومتر مربع و برخورداری از هفت اقلیم آب و هوایی از جنوب با سمنان، از شرق با خراسان شمالی، از غرب با مازندران و از شمال با ترکمنستان همسایه است

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha