۱۷ مهر ۱۴۰۱، ۹:۰۹
کد خبرنگار: 2785
کد خبر: 84907079
T T
۰ نفر

برچسب‌ها

طرح هادی در ۱۰۰ درصد روستاهای بالای ۲۰ خانوار زنجان اجرا شده است

زنجان - ایرنا - معاون عمران روستایی بنیاد مسکن انقلاب اسلامی استان زنجان گفت: ۱۰۰ درصد روستاهای بالای ۲۰ خانوار این استان دارای طرح هادی هستند؛ همچنین برای ۶۰ روستای زیر ۲۰ خانوار نیز طرح هادی تهیه شده است.

عباس محمدی روز یکشنبه در گفت و گو با خبرنگار ایرنا به مناسبت روز ملی روستا، افزود: مجموعه بنیاد مسکن نهادی است که از امام خمینی (ره) به یادگار مانده و خدمات‌رسانی به افراد محروم و غالباً روستاییان را در دستور کار قرار داده است. 

وی با بیان اینکه این استان در مجموع ۹۰۴ روستای دارای سکنه دارد، یادآور شد: ۷۱۰ روستا از این تعداد بالای ۲۰ خانوار و مابقی کمتر از ۲۰ خانوار هستند. 

محمدی با اشاره به اینکه ۳۸۵ روستای استان به دلیل اتمام افق طرح هادی مورد بازنگری طرح هادی قرار گرفته است، ادامه داد: در سال‌های آینده نیز بنا به تخصیص اعتبارات بازنگری طرح برای باقی روستاها انجام می‌شود.

محمدی تصریح کرد: در سال ۱۴۰۰ از محل اعتبارات ملی حدود ۱۰ میلیارد تومان برای بازنگری طرح‌ هادی ۹۹ روستا و برای ۲۶ روستا نیز از محل استانی و خودیاری یک میلیارد و ۸۷۲ میلیون تومان اختصاص داده شد. 
معاون عمران روستایی بنیاد مسکن انقلاب اسلامی استان زنجان با اشاره به اینکه در ۴۳۲ روستا معادل ۶۳ درصد طرح هادی روستایی اجرا شده است، گفت: زنجان در این بخش حدود پنج درصد از میانگین کشوری بالاتر است.

وی یادآورشد: تعداد ۹۱ روستا در سال ۱۴۰۰ با اعتبار ۱۰۹ میلیارد تومان بهسازی همچنین از محل اعتبارات قیر رایگان نیز آسفالت ۱۱۵ روستا با اعتبار ۵۶ میلیارد و ۳۰۰ میلیون تومان اجرا  شد.
محمدی یادآور شد: در بخش صدور اسناد مالکیت روستایی نیز چهار هزارو ۹۲۶ واحد روستایی سال گذشته سنددار شدند که نسبت به برنامه، حدود ۲۳۴ درصد پیشرفت فیزیکی داشت و در زمان حاضر تعداد ۸۰ هزار و ۳۱۰ واحد در کل استان دارای سند مالکیت هستند که این میزان از میانگین کشوری بالاتر است. 
وی به تهیه طرح روستاهای هدف گردشگری برای هشت روستا اشاره کرد و گفت: طرح بهسازی روستاهای هدف گردشگری برای هشت روستا انجام و برای چهار روستای دیگر نیز در دست تهیه است همچنین هفت روستای دارای بافت باارزش در استان داریم که یک روستا به بهره برداری رسیده و ۲ روستا در دست اجرا است. 
این مسئول با اشاره به اینکه در زمینه مطالعات طرح توسعه پایدار منظومه های روستایی، تنها استان در کشور هستیم که در ۱۹ بخش با همراهی سازمان مدیریت و برنامه ریزی استان مطالعات انجام شده است، خاطرنشان کرد: طرح منظومه در شهرستان طارم بعنوان طرح پایلوت کشوری از سال ۹۹ در حال اجرا است و در سال ۱۴۰۰ با توجه به برنامه‌ریزی انجام شده، اجرای طرح منظومه در بخش مرکزی شهرستان خدابنده از محل اعتبارات استانی شروع شده و تسهیلگری در دست اقدام است.

محمدی ابراز امیدواری کرد، با توجه به مطالعات انجام شده اجرای طرح منظومه در تمام بخش های استان ضمن تامین اعتبارات مورد نیاز عملیاتی شود و افزود: اجرای این طرح ضمن ارتقای شاخص اشتغال استان و جذب تسهیلات مورد نیاز از تبصره های قانونی، توسعه پایدار روستاها را به ارمغان خواهد آورد.

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha