دکتر «محمدرضا غلامی» روز شنبه در گفت و گو با خبرنگار ایرنا افزود: خوابگاه بوستان خواهران و برادران در سرخه لیژه ، چهار واحد خوابگاه شهید مفتح در کارمندان، خوابگاه شهید الوانی، خوابگاه طالقانی و یک خوابگاه مشترک با بخش خصوصی از ظرفیت های خوابگاهی دانشگاه علوم پزشکی کرمانشاه است.
وی اضافه کرد: ظرفیت خوابگاه خودگردان دانشگاه ۲۵۰ نفر است که سعی کردیم تمام دانشجویان را در خوابگاهای ملکی و خودگردان اسکان دهیم.
معاون فرهنگی و دانشجویی دانشگاه علوم پزشکی کرمانشاه در ادامه گفت: مرحله اول خوابگاه در حال ساخت سرخه لیژه که شامل اسکلت و سقف بوده به پایان رسیده، فاز دوم این خوابگاه ۴۰۰ نفره در مرحله مناقصه قرار دارد و باتوجه به وامی که از صندوق رفاه دانشجویان دریافت شده این پروژه مشکل مالی ندارد و با انتخاب پیمانکار مرحله دوم آن آغاز خواهد شد.
غلامی اظهار داشت: در چند سال گذشته به تمام دانشجوهای غیربومی خوابگاه تخصیص داده شده و در تلاشیم امسال نیز دانشجویان در خوابگاههای ملکی یا مشارکتی و یا بخش خصوصی اسکان داده شوند.
وی عنوان کرد: در سال جدید تحصیلی حدود هزار نفر ورودی در مقطع کارشناسی و تحصیلات تکمیلی وارد دانشگاه علوم پزشکی کرمانشاه شدهاند که این رقم نسبت به سال گذشته بیشتر بوده و در تلاشیم زیرساخت ها و ظرفیت های خود را براساس این افزایش تعداد دانشجو ارتقا دهیم.
به گزارش ایرنا، دانشگاه علوم پزشکی کرمانشاه ۹ دانشکده دانشکدههای پزشکی، دندانپزشکی، داروسازی، پرستاری و مامایی، بهداشت، تغذیه، توانبخشی، پیراپزشکی و دانشکده پرستاری سنقر و کلیایی دارد.
۸۵ رشته تحصیلی در دانشگاه علوم پزشکی کرمانشاه در مقاطع مختلف دایر است که از این تعداد ۱۸ رشته در مقطع PHD (دکترای تخصصی) است و ۲۰ رشته در دستیاری تخصصی، سه رشته دکترای عمومی (پزشکی، دندانپزشکی و داروسازی)، ۲۹رشته کارشناسی ارشد، ۲۲ رشته کارشناسی و یک رشته کاردانی است.
این دانشگاه همچنین ۵۵۲ عضو هیأت علمی دارد و ۶۶۸ دانشجوی خارجی نیز اکنون در دانشگاه علوم پزشکی کرمانشاه در حال تحصیل هستند.
براساس آمارها سالانه بیش از ۱۳۰۰ مقاله در دانشگاه علوم پزشکی کرمانشاه تولید و منتشر میشود.
نظر شما