به گزارش ایرنا و به نقل از روابط عمومی سازمان جهاد کشاورزی استان قزوین، سید محمد میربابایی روز سه شنبه با اعلام این خبر افزود: پیش بینی می شود تا پایان سال جاری در مجموع حدود ۳۶ هزارتن گوشت قرمز در این واحدها تولید و به سطح بازار عرضه شود.
وی یادآور شد: این میزان گوشت قرمز توسط واحدهای صنعتی، نیمه صنعتی و سنتی تولید شده است.
این مسوول با بیان اینکه شهرستان های بویین زهرا و قزوین به ترتیب بیشترین میزان گوشت قرمز را تولید کرده اند، خاطرنشان کرد: شهرستان بویین زهرا ۳۲درصد، قزوین ۲۷ درصد و مابقی شهرستان ها با ۴۱ درصد از سهم تولید گوشت قرمز استان را به خود اختصاص داده اند.
مدیر امور دام سازمان جهاد کشاورزی استان قزوین ادامه داد: میزان مصرف سالانه گوشت قرمز در استان قزوین حدود ۱۴ هزار تن برآورد می شود و این موضوع نشان می دهد این استان علاوه بر تامین گوشت قرمز مورد نیاز خود، بخشی از نیازهای کشور را نیز به این محصول تامین می کند.
قزوین رتبه یازدهم تولید گوشت قرمز در کشور را داراست.
نظر شما