یکی از محصولات غذایی که امروزه به نوعی برای زیبا و تزئین نمودن غذاها استفاده می شود و سبب اشتها آوری و میل به غذا می شود رنگ خوراکی ویلتون یا رنگ خوراکی خانگی نام دارد که در اصل این تنها برای پخت و پز خانگی نبوده و حتی برای لوازم آرایشی و تجاری هم کاربرد دارد.
یکی از پرکاربردترین مصارف آن را در آب نباتها، ژله ها و کیکهای قنادی می توان مشاهده کرد که در مواردی از این خوراکی که از گیاهان تهیه می شود هیچ گونه ضرر و تاثیر منفی روی بدن ندارد و با نام رنگ خوراکی طبیعی شناخته می شود مانند رنگ زردچوبه و در مدل دیگری که به آن رنگ مصنوعی گفته می شود بیان شده است که باعث تاثیرات منفی رو ذهن افراد و به ویژه کودکان می شود و می تواند سبب بروز آسیبهای بدنی هم باشد. برای راهنمایی بیشتر با آراد برندینگ همراه باشید.
در حالت کلی رنگها به دلیل داشتن جلوه های بصری و زیبایی که دارند همواره مورد توجه شیرینی پزها و آشپزها بوده است زیرا ظاهر غذا همواره سبب افزایش میل افراد و ترغیب آنها برای خرید می شود.
دو مشخصه اصلی غذاها همواره طعم و رنگ آن است که تاثیر زیادی روی قضاوت افراد در مورد آن غذا می گذارد و به گونه ای نشان دهنده کیفیت و مرغوبیت غذا می باشد و به همین دلیل استفاده از رنگهای خوراکی امروزه افزایش یافته است.
رنگ خوراکی ویلتون
در میان انواع و اقسام مختلفی که رنگهای خوراکی دارند رنگ خوراکی ویلتون یکی از پرفروش ترین و محبوب ترین برندهای این محصول است که این رنگهای خوراکی هم به دو دسته طبیعی و مصنوعی تقسیم می شوند که در رنگهای طبیعی همانگونه که از نامش پیداست به صورت طبیعی و معدنی از رنگ دانه های موجود در میوه ها یا سبزیجات طبیعی که وجود دارد استخراج می شود.
رنگهای خوراکی طبیعی در گذشته به دلیل زحمت بسیار زیاد در تولید آن کمتر تولید می شد و عمدتا رنگهای مصنوعی مورد استفاده افراد قرار می گرفته است اما امروزه به دلیل محبوبیت این نوع رنگها به دلیل سالم بودن و نداشتن مواد مضر برای بدن و پیشرفت امکانات و تکنولوژی برای استخراج این محصولات دوباره مورد توجه زیادی قرار گرفته است.
رنگ خوراکی ویلتون مصنوعی نیز که همواره جزو پرفروش ترین و پرکاربردترین رنگهای خوراکی بوده اند نیز توسط برخی مواد شیمیایی و مواد خوراکی مانند شیر، نشاسته، شکر و این دسته از مواد خوراکی تهیه و توزیع می شوند که به صورت پودر، مایع، خمیر در بازار موجود هستند و به گونه ای به قسمتی از زندگی ضروری مردم تبدیل شده اند.
رنگهای مصنوعی در صنایع مختلفی مورد استفاده قرار می گیرد و محبوبیت و تقاضای بیشتری نسبت به رنگهای طبیعی دارند و به دلیل این که رنگ درخشان تر و زیباتری را به غذا می دهد بیشتر از رنگهای طبیعی مورد استفاده قرار می گیرد.
لازم به ذکر است که استفاده از این رنگهای خوراکی به حد کافی و مناسب و با در نظر داشتن کیفیت و اصل بودن آن تاثیر مضر زیادی بر روی سلامتی افراد نداشته و هیچ مشکلی ایجاد نمی کند.
خرید رنگ خوراکی پودری
در اکثر سوپر مارکتها با مراجعه به قفسه های موجود معمولا بسته هایی پودری مشاهده شده که در آنها رنگ خوراکی بوده که بعد از خرید می توانید در آب ادغام نموده و مانند شربت نوشید.
در زمان مدرسه این نوع پودر همچون اسانس گیاهی در طعمهای مختلفی به مصرف می رسید و دانش آموزان با خرید آن در مواقع زنگ تفریح در تابستان با آب خنک ادغام کرده و همراه کیک و کلوچه میل می نمایند.
افرادی که دارای بیماریهای ریوی و کلیوی هستند به هیچ عنوان از رنگهای طبیعی استفاده نکنند، زیرا باعث التهاب اعضای بدن شده و با مصرف ان تداخل دارویی پیدا و موجب تهوع و سرگیجه شدید می گردند این افراد سعی کنند از موادهای طبیعی و بدون خطر مانند میوه جات استفاده کنند.
رنگ خوراکی پودری بسته های مخصوص به صورت کارتونی بوده و طعمهای پرتقال، لیمو، هلو، آناناس، نوشابه ایی، موزی و غیره تولید و برای استفاده عموم به بازار تجارت عرضه شده و از زمان ساخت تا به امروز در به کشورهای همسایه صادرات می گردد.
این محصول برای افرادی که علاقه مند به مزه های مختلف بوده ولی به دلیل عدم وجود آن در این فصل می توانند با خرید این محصول و حل نمودن در آب طعم دلخواه را چشیده و مقداری ویتامین و کلسیم موجود در آن را به بدن خود تزریق می نماید.
** محتوای این مطلب تبلیغاتی است و ایرنا مسئولیتی درباره آن ندارد.
نظر شما