به گزارش ایرنا، در منابع فقهی درباره فضیلت و ثواب وقف به عنوان یکی از سنتهای اسلام و تجلی احسان و نیکوکاری توصیه بسیاری شده و این عمل از اهرمهای موثر اعتقادی و فرهنگی برای جبران نیازهای مادی و معنوی جامعه به شمار میرود.
واقفان خیراندیش با اختصاص بخشی از اموال خود برای خدمت مستمر به جامعه در قالب روش پسندیده (وقف) که بارزترین و روشنترین مصداق احسان، انفاق، صدقه جاریه، تعاون و باقیات الصالحات است، منشا خدمات فراوان علمی، فرهنگی، هنری، رفاهی، بهداشتی در جامعه شدند که وجود صدها درمانگاه، بیمارستان، مدرسه، دارالایتام، کتابخانه و هزارها مسجد، قنات، پل، آب انبار و غیره بهترین گواه و شاهد آن است.
وقف ۱۶ میلیاردی برای کمک به درمان بیماران سرطانی گنبدی
علیرضا سارانی یکی از واقفان ساکن گنبدکاووس که به مناسبت دهه وقف (۲ تا ۱۱ مهر) ۲ هکتار زمین کشاورزی در روستای «قراول تپه» به ارزش ۱۶ میلیارد ریال را به نیت خواهرش «کشور سارانی» وقف کرد در گفت و گو با خبرنگار ایرنا با اشاره به هزینههای بالای درمان بیماران سرطانی و شیمی درمانی، گفت: خواهر من حدود ۱۰ سال پیش فوت کرد و با توجه به اینکه فرزند و وارثی نداشت برای شادی روح این مرحوم زمین کشاورزی وی را به نیت کمک به درمان بیماران سرطانی وقف کردم.
وی که خودش نیز سه هکتار زمین کشاورزی در مجاورت زمین خواهرش را هفت سال پیش به نیت کمک به ساخت دارالایتام، مدرسه، حوزه علمیه و مسجد وقف کرد، اظهارداشت: تمام اموال در اختیار مردم، به خداوند تعلق دارد که برای امرار معاش در اختیار بندگان قرار داده است و باید از این اموال برای کسب روزی حلال و کمک به نیازمندان استفاده کرد.
سارانی با اشاره به تاثیر وقف در کاهش بخش زیادی از مشکلات جامعه، گفت: در صورتی که ثروتمندان برخی از اموالشان را وقف کنند و عواید آن میان فقیران توزیع شود در این صورت علاوه بر خودشان دیگر اقشار جامعه هم در درآمدشان سهیم میشوند و به همان میزان وقف و یا بیشتر از آن به برکت مالشان افزوده خواهد شد.
این واقف از افراد با وضع مالی خوب خواست بهجای اینکه اموالشان را برای وراث باقی گذاشته و ندانند که در آینده در چه مسیری خرج میشود، بخشی از داراییهای خود را به نیتهای خیر برای آرامش خود در آخرت وقف کنند.
شهرستان گنبدکاووس با ۴۱۱ هزار نفر جمعیت در شرق استان گلستان واقع است.
نظر شما