به گزارش روز سهشنبه ایرنا به نقل از روابط عمومی دانشگاه علوم پزشکی چهارمحال و بختیاری، علی احمدی توصیه کرد: مردم برای پیشگیری از ابتلا به وبا که بیماری میکروبی و اسهالی است باید راههای پیشگیری و انتقال این بیماری را بشناسند.
وی مهمترین راه انتقال بیماری وبا را از طریق مدفوعی - دهانی و آلوده شدن دستها یا مواد غذایی و انتقال از طریق دهان عنوان کرد و افزود: شستن دستها با آب و صابون بعد از دستشویی و قبل از غذا خوردن، شستن دستها پس از تماس با سطوح آلوده و نزدیک نشدن به فرد مبتلا به اسهال و استفراغ مهمترین راه پیشگیری از ابتلا به بیماری وبا است.
به گفته وی،تاکنون سه مورد ابتلا به وبا در استان به ثبت رسیده است که خوشبختانه تاکنون انتقال محلی وبا در استان گزارش نشده است و ابتلای این سه نفر ارتباطی با آب استان ندارد.
رییس مرکز بهداشت چهارمحال و بختیاری گفت: باید هم استانیان بیشتر از قبل بهداشت فردی و مواد غذایی و ضد عفونی و شست و شوی صحیح سبزیجات و میوه جات را مد نظر قرار دهند تا از بروز بیماری های اسهالی و وبا پیشگیری کنند.
به گزارش ایرنا، وبا از جمله بیماریهایی است که عامل آن یک باکتری است و این باکتری در صورت رعایت نکردن اصول بهداشتی به سرعت وارد چرخه مواد غذایی یا آب آشامیدنی میشود و میتواند جان بسیاری از انسانها را تهدید کند.
باکتری 'ویبریو کلرا ' در اثر تولید و تجمع سم در روده انسان، نوعی بیماری حاد اسهالی ایجاد میکند که در بیشتر موارد باعث از دست رفتن سریع آب و املاح بدن می شود.
این بیماری بیشتر در نقاط گرم و مرطوب با شروع فصل گرما آغاز میشود، اما گاهی در فصل سرما نیز مواردی از آن مشاهده میشود.
نظر شما