حمایت از اساتید دانشگاه راه را برای توسعه هموارتر می‌کند

مراغه- ایرنا- دانشیار دانشگاه مراغه که طی روزهای اخیر برای پنجمین سال متوالی جزو سرآمدان علمی کشور معرفی شد، معتقد است که حمایت از اساتید دانشگاه راه را برای توسعه علمی کشور هموارتر می‌کند.

«قدرت محمودی» روز سه‌شنبه در گفت‌وگو با خبرنگار ایرنا افزود: اساتید دانشگاهی از مسافرت، تفریح و سایر جنبه‌های شخصی زندگی خود می‌کاهند و به فعالیت‌های علمی و پژوهشی می‌پردازند؛ بر همین اساس نیز نباید دغدغه‌ای غیر از فعالیت علمی و پژوهشی داشته باشند.

وی با بیان اینکه مسئولان محلی هم می‌توانند از طریق تامین مسکن و وسیله  ایاب و ذهاب از اعضای هیئت علمی و نیازهای اولیه دانشجویان دانشگاه‌ سراسری مراغه حمایت کنند، بیان کرد: برای نمونه، گروه شیمی دانشگاه مراغه ۱۵ عضو هیئت علمی دارد و اگر دغدغه‌های آنان از سوی مسئولان محلی رفع شود، تلاش شبانه‌روزی برای درخشش بیشتر این گروه در مجامع علمی را شاهد خواهیم بود.

وی با بیان اینکه در بیشتر موارد دانشگاه مراغه را با گروه شیمی آن می‌شناسند، اضافه کرد: حمایت از اعضای هیئت علمی این گروه از توان مسئولان محلی خارج نیست اما باید به این موضوع بیش از پیش اهمیت دهند.

وی در مورد اینکه یک عضو هیئت علمی دانشگاه چطور می‌تواند جزو سرآمدان علمی کشور شناخته شود، اظهار داشت: پس از فرمایشات رهبری در خصوص دستیابی به مرجعیت علمی جهان، مسئولان امر ساز و کاری تعریف کردند تا بتوانند محققان معتبر، متعهد و پیشرو را شناسایی کنند که نام آنان سرآمدان علمی نهاده شد.

دانشیار دانشگاه مراغه ادامه داد: فدارسیون سرآمدان علمی زیرنظر نهاد ریاست جمهوری و معاونت علمی و فناوری تشکیل شد و معرفی سالانه ۱۰۰ نفر از سرآمدان علمی کشور از سال ۱۳۹۴ کلید خورد.

وی با تاکید بر اینکه این سرآمدان از بین ۳۵ هزار عضو هیئت علمی شاغل در دانشگاه‌های کشور و پس از بررسی از طریق پایگاه‌های اطلاعاتی و علمی انتخاب می‌شوند، اضافه کرد: این افراد توسط فدراسیون سرآمدان توسط  بر اساس بررسی‌ها از این پایگاه‌ها انتخاب می‌شوند تا حمایت‌هایی شامل حال آنان شود و اساتید دانشگاه برای آشنایی بیشتر می توانند به آدرس اینترنتی isef.ir/page/۲۱۶۴/۱۸۳ مراجعه کنند.

به گزارش ایرنا «قدرت محمودی» متولد سال ۱۳۶۱ در جلفاست و دوران تحصیلات ابتدایی و دبیرستان را در همین شهرستان  سپری کرد؛ وی در سال ۱۳۸۰ در دانشگاه شهید مدنی آذربایجان که در آن موقع تربیت معلم تبریز نام داشت، پذیرفته و در مرداد ۱۳۸۴ از دوره کارشناسی فارغ‌التحصیل شد.

این دانش‌آموخته رشته شیمی در مهر ۱۳۸۴ با رتبه ۷۹ در کنکور کارشناسی ارشد دانشگاه تربیت مدرس تهران پذیرفته شد و در بهمن سال ۱۳۸۶ تحصیلات مقطع کارشناسی ارشد  خود را پشت سر گذاشت.

«محمودی» تحصیل در دوره دکتری را طی مهر ۱۳۸۷ در دانشگاه سراسری تبریز آغاز کرد و با گذراندن پروژه دوره دکتری خود تحت راهنمایی های دکتر «علی‌اکبر خاندار» طی دیماه سال ۱۳۹۱ فارالتحصیل شد.

وی مابین سال‌های ۱۳۹۱ تا ۱۳۹۴ برای گذراندن خدمت سربازی در پادگان ارتش به زادگاهش «جلفا» بازگشت و تنها یک روز بعد از پایان خدمت و در اول بهمن ۱۳۹۴ در دانشگاه مراغه مشغول به کار شد.

«محمودی» پس از اینکه کارهای علمی، پژوهشی و آموزشی را در دانشگاه شروع کرد، با حمایت مسئولان کشوری توانست در طول چهار سال از مرتبه استادیاری به دانشیاری ارتقا یابد و در ۱۳۹۹ به عنووان پژوهشگر برتر دانشگاه مراغه انتخاب شد.

وی اکنون به عنوان دانشیار تمام وقت گروه شیمی معدنی در دانشگاه مراغه مشغول به فعالیت است و در سال ۱۳۹۷ برای اولین‌بار به عنوان سرآمد علمی کشور انتخاب شد؛ موفقیتی که در سالهای بعدی نیز تکرار شد.

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha