اکبر عادل مرام روز دوشنبه در گفت و گو با خبرنگار ایرنا افزود: در این بازرسی ها ۱۱ هزار و ۴۹۱ فقره پرونده تخلف به ارزش ۱۴۲ میلیارد تومان تشکیل و برای سیر مراحل قانونی به تعزیرات حکومتی ارسال شده است.
وی ادامه داد: دراین مدت ۱۳ هزار و ۸۳۷ فقره گزارش و شکایت مردمی در خصوص کالا و خدمات نیز در این مدت دریافت و ۱۴ هزار و ۷۲۸ مورد تخلف در این بازرسی ها کشف شد.
وی با تاکید بر تداوم نظارتها و رصد فرایندهای تامین، توزیع و عرضه از طریق سامانهها، گفت: اقدامات نظارتی این اداره کل در راستای صیانت از حقوق مصرفکنندگان با جدیت و با همراهی توان و ظرفیت همه دستگاههای نظارتی استانی در حال پیگیری است و با متخلفان بر اساس مقررات برخورد میشود.
عادل مرام اضافه کرد: نظارت بر توزیع موادغذایی و کالاهای اساسی، میوه و تره بار، عمده و خرده فروشیها، انبارها، سوپر مارکتها، و واحدهای عرضه محصولات کشاورزی در طول سال و بصورت مستمر انجام میشود.
وی یادآور شد: شهروندان در صورت مشاهده هرگونه تخلف صنفی اعم از گرانفروشی، کم فروشی، احتکار، درج نکردن قیمت و عدم صدور فاکتور میتوانند از طریق سامانه یا تلفن گویای ۱۲۴ شکایات و گزارشهای خود را مطرح کنند.
حدود ۲۵۰ هزار واحد صنفی در استان اصفهان فعالیت دارند.
تعداد واحدهای صنفی مُجاز در ایران بیش از ۲ میلیون و تعداد واحدهای غیرمجاز بیش از ۵۰۰ هزار واحد است که این ارقام نزدیک به ۲۰ برابر میانگین جهانی است.
نظر شما