به گزارش ایرنا، نادر گرامی روز یکشنبه در کارگروه اشتغال و شورای بانکها ی باشت افزود: با توجه به افزایش نرخ بیکاری در باشت می طلبد مسولان اجرایی در زمینه اجرای طرح های اشتغالزایی در مناطق مختلف این شهرستان توجه ویژه ای داشته باشند.
وی بیان کرد: سهم این شهرستان در زمینه اشتغال در قالب تسهیلات بانکی، استخدام و قرار داد یکهزار نفر است که امید می رود تا پایان دولت سیزدهم این امر مهم محقق شود.
گرامی اظهار داشت: بیش از ۶۵ درصد اشتغال این شهرستان در زمینه کشاورزی و پنج درصد در حوزه صنعت است.
فرماندار باشت تصریح کرد: از بانکها و دستگاههای اجرایی انتظار می رود در صدور مجوزها و اعطای تسهیلات اشتغال و تولید از اقدامات فراقانونی و سختگیریهای بیمورد اجتناب کنند.
گرامی با بیان اینکه اولویت بانکها و دستگاههای دولتی حمایت از تولید و اشتغالزایی باشد گفت: دستگاههای اجرایی، باید حمایت از سرمایهگذاری را جز اولویت کاری خود قرار دهند هیچ سرمایهگذاری در شهرستان نباید با مشکل روبهرو شود.
وی تصریح کرد: هم اکنون عملیات اجرایی سه واحد سردخانه نگهداری محصول کشاورزی در این شهرستان در دست اجراست که بهره برداری از آنها در توسعه شهرستان نقش مهم خواهد داشت.
گرامی با بیان اینکه سطح باغات لیمو ترش باشت ۲ هزارو ۷۰۰ هکتار است گفت: ساخت کارخانجات صنایع تبدیلی میتواند یکی از مهمترین گامها توسعه و گسترش بخش کشاورزی شهرستان باشت محسوب شود.
صندوق کارآفرینی امید ۲۰۰ شغل در باشت ایجاد کرد
مدیر صندوق کارآفرینی امید باشت گفت: این صندوق امسال ۲۰۰ شغل در شهرستان ایجاد کرده که بخش عمده ای از آن در مناطق روستایی بوده است.
بیت الله افروشه افزود: این میزان شغل در قالب ۸۱ طرح به میزان ۱۰۲ میلیارد ریال در بخشهای کشاورزی، صنایع دستی، گردشگری پرداخت شده است.
وی اظهار داشت: این میزان تسهیلات در حوزههای کشاورزی، گلخانه، دامداری، بوم گردی، پمپاژ آب، تولید عروسک سازی، گیاهان دارویی و گلخانه پرداخت شد.
افروشه ابراز کرد: سقف این میزان تسهیلات پرداختی ۵۰۰ میلیون ریال تا ۴۰ میلیارد ریال می باشد که با سود چهار تا ۱۰ درصد پرداخت شده است.
وی تشکیل ۲۶ صندوق خرد محلی در روستاهای باشت و پرداخت ۳۵ میلیارد ریال تسهیلات در این زمینه را از دیگر اقدامات این صندوق در باشت اعلام کرد.
شهرستان ۲۶ هزار نفری باشت در جنوب غربی کهگیلویه و بویراحمد قرار دارد.
نظر شما