فعالیت ۱۰ واحد جوجه‌کشی با ظرفیت ۳۱۴ هزار قطعه در شهرستان دماوند

دماوند- ایرنا - سرپرست معاونت امور دام سازمان جهاد کشاورزی استان تهران از فعالیت ۱۰ واحد جوجه‌کشی با ظرفیت ۳۱۴ هزار قطعه در شهرستان دماوند خبر داد و گفت: ۱۲۰ تن شکر به زنبورداران شهرستان دماوند با پیگیری نماینده مجلس تخصیص یافت.

به گزارش خبرنگار ایرنا، احمد مینایی جاوید عصر پنجشنبه در نشست بررسی مسائل و مشکلات بخش کشاورزی و دامداری شهرستان دماوند که در سالن اجتماعات فرمانداری شهرستان برگزار شد، اظهار داشت: یک ماه گذشته حدود ۶۳۵ هزار قطعه جوجه‌ریزی در استان تهران انجام شده است؛ در شهرستان دماوند ۱۰ واحد جوجه کشی شامل ۴ واحد در رودهن و ۶ واحد در شهر دماوند با ظرفیت ۳۱۴ هزار قطعه جوجه ریزی فعالند.

وی افزود: در خصوص شرکت آریو تجارت سهیل، خوشبختانه مشکل ذرت و سویا حل و همه بدهی آن توسط شرکت پشتیبانی امور دام تامین و به مرغداران و دامداران ارسال شد.

سرپرست معاونت امور دام سازمان جهاد کشاورزی استان تهران با اشاره به قیمت مرغ بیان داشت: با توجه به دستورات ستاد تنظیم بازار کشور مبنی بر عدم افزایش قیمت‌ها تا پایان شهریورماه، با حضور دکتر مخبر در زمان مذکور قیمت محصولات پروتئینی اعم از شیر، گوشت، مرغ و تخم مرغ مصوب خواهد شد.

مینایی جاوید گفت: یکی دیگر از مصوبات جلسه ورود ملکه زنبور عسل بود که برای این مهم کمیته‌ای در معاونت امور دام تشکیل شد و در جلسه ۱۵ مهرماه تصمیمات نهایی اتخاذ و مجوز ورود ملکه زنبورعسل با نژادهای مختلف تا پایان سال صادر خواهد شد.

وی عنوان داشت: در خصوص دامدار کارت، در شهرستان دماوند ۱۰۲ فقره پرونده به بانک معرفی شده و در مجموع ۴۵ میلیارد تومان اعتبار برای این مهم پیش بینی شده و تاکنون ۴۴ پرونده با حدود ۵ میلیارد تومان اعتبار پرداخت شده است.

سرپرست معاونت امور دام سازمان جهاد کشاورزی استان تهران افزود: مطالبه جهاد کشاورزی افزایش قیمت سبوس نبوده است اما ستاد تنظیم بازار کشور این رقم را از ۱۴۰۰ تومان به ۶ هزار تومان رسانده است که بسیاری از دامداران و مرغداران امکان خرید انرا ندارند.

مینایی جاوید ادامه داد: خرید اعتباری نهاده برقرار شده و حدود ۲ ماه است که شرکت‌های واردکننده نهاده را به صورت دوماهه به تشکل‌ها پرداخت می‌کنند اما نیاز است که اتحادیه‌ها به شرکت‌ها مراجعه حضوری داشته باشند.

وی با بیان اینکه در دشت لار فقط مشکل زنبور را نداریم بلکه در سال‌های آینده معظل آب خواهیم داشت و نیاز است این منطقه مجددا در تقسیمات کشوری به شهرستان دماوند بازگردد، گفت : مشکل زنبور در مقایسه با مشکل آب مساله کوچکی است و مازندران دیگر اجازه نخواهد داد که از آن منطقه آب به تهران وارد کنیم؛ همچنین با پیگیری نماینده مردم شهرستان‌های دماوند و فیروزکوه در مجلس شورای اسلامی ۱۲۰ تن شکر به زنبورداران شهرستان دماوند تخصص داده شد.

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha