۲۱ شهریور ۱۴۰۱، ۱۵:۳۹
کد خبر: 84885570
T T
۰ نفر

برچسب‌ها

چگونه یک وکیل مناسب برای دیوان عدالت پیدا کنیم؟

۲۱ شهریور ۱۴۰۱، ۱۵:۳۹
کد خبر: 84885570
چگونه یک وکیل مناسب برای دیوان عدالت پیدا کنیم؟

دیوان عدالت اداری عالی ترین مرجع قضایی رسیدگی به شکایات و اعتراضات مردم علیه ارگان ها و سازمان های دولتی می باشد که زیر نظر قوه قضائیه تاسیس شده است.

رئیس دیوان عدالت اداری توسط ریاست قوه قضائیه انتخاب می شود و شیوه رسیدگی به دعاوی، در این سازمان به کل با دادگاه های عمومی و انقلاب متفاوت است. از این رو توصیه می شود قبل از اقدام برای شکایت از نهاد های دولتی در دیوان عدالت اداری، با یک وکیل مجرب و کار آزموده در این زمینه مشورت نموده و وکالت پرونده خود را به وی بسپارید.

وکیل دیوان عدالت در چه پرونده هایی فعالیت می کند؟

صلاحیت های دیوان در رسیدگی به پرونده های مختلف، طبق ماده ۱۳ قانون دیوان عدالت اداری مشخص شده است. بر اساس این ماده از قانون دیوان عدالت، اشخاص حقیقی و حقوقی می توانند نسبت به اقدامات و تصمیمات ارگان های دولتی اعتراض نمایند. دیوان عدالت همچنین می تواند در صورت تخلف شهرداری ها از مقررات و قوانین تعیین شده و یا اعتراض مردم نسبت به این سازمان، به تخلفات این سازمان رسیدگی کند. از این رو وکیل دیوان عدالت اداری در حوزه ها و پرونده های مختلفی اقدام به وکالت می نماید. این حوزه ها عبارتند از: کمیسیون مالیاتی، هیئت حل اختلاف کارگر و کارفرما، کمیسیون ماده ۱۰۰، کمیسیون ماده ۹۹ و شورای کارگاه. در حوزه های یاد شده وکیل دیوان، پرونده های افراد را پیگیری کرده و در کم ترین زمان به نتیجه مطلوب می رساند.

چگونه با وکیل دیوان عدالت اداری ارتباط برقرار کنیم؟

در مورد ارتباط با وکیل دیوان عدالت اداری باید بگوییم که روش های مختلفی برای این کار وجود دارد. در حال حاضر با پیشرفت تکنولوژی و فناوری می توان از روش های الکترونیکی برای ارتباط با وکیل دیوان استفاده کرد. همچنین افراد می توانند از طریق سایت های اینترنتی معتبر در کم ترین زمان ممکن، به اطلاعات وکیل متخصص دست یافته و تلفن وی را پیدا کنند. از دیگر روش های دسترسی به وکیل دیوان، تماس تلفنی می باشد، چرا که این روش از اتلاف وقت جلوگیری کرده و دیگر نیازی نیست که افراد در شلوغی و ترافیک شهری گرفتار شوند. با مکالمه تلفنی می توان به راحتی با وکیل متخصص صحبت نموده و مشاوره دریافت کرد.

 لازم است بدانید که برای یافتن آدرس و تلفن وکیل دیوان عدالت اداری باید به سایت های معتبر مراجعه کنید. هر سایتی معتبر و قابل قبول نمی باشد و افراد باید به این مسئله دقت زیادی داشته باشند. سایت هایی که به طور تخصصی در یک حوزه خدمات ارائه می دهند، کیفیت و اعتبار بیشتری دارند و می توان با خاطری آسوده به آن ها مراجعه نمود.

مشاوره حقوقی با وکیل دیوان عدالت اداری

برای این که افراد پرونده های حقوقی را در دیوان عدالت اداری پیگیری کنند، اولین قدم این است که به وکیل متخصص در دیوان عدالت، مراجعه نمایند. مثلا در زمینه مسائل مربوط به شهرداری، مراجعه به وکیل شهرداری و دریافت مشاوره از وی به افرد کمک می کند که با قواعد و اصول پیگیری پرونده آشنا شوند. وکیل متخصص با ارائه مشاوره حقوقی به موکل خود یک سری عبارات و مفاهیم حقوقی که در پرونده موجود می باشد را شفاف سازی می کند و اطلاعات لازم را در ختیار وی قرار می دهد. در صورتی که افراد با وکیل دیوان عدالت اداری ارتباط برقرار کنند، می توانند اقدامات حقوقی را در وقت مناسب انجام داده و پرونده خود را به موفقیت برسانند.

شکایت علیه نهاد های دولتی با کمک وکیل دیوان عدالت اداری

اگر افراد بخواهند به هر دلیلی علیه ارگان های دولتی در دیوان عدالت اداری شکایت کنند، باید به این نکته توجه داشته باشند که اکثر نهاد های دولتی اقدام به اعزام وکیل خود در جلسات دادگاه می نمایند. در صورتی که افراد که اغلب نیز خواهان بوده و ذی حق می باشند، در این گونه دعاوی نتوانند آن طور که شایسته است از حق خود دفاع کنند، محکوم خواهند شد و حقوق آن ها پایمال می شود. بنابراین واجب است که افراد شاکی نسبت به کمک گرفتن از یک وکیل متخصص اقدام کنند. به عنوان مثال در دعاوی مربوط به تامین اجتماعی و مواردی که افراد از این سازمان شکایت دارند، بهتر است از وکیل تامین اجتماعی بهره مند شوند تا با دانشی که وکیل در این زمینه دارد، بتوانند حق خود را مطالبه نمایند.

چرا باید در دیوان عدالت اداری وکیل داشته باشیم؟

از آن جایی که قوانین و مقررات دیوان عدالت اداری پیچیدگی های خاص خود را دارد، افراد عادی توانایی پیگیری پرونده را به تنهایی در آن نخواهند داشت. وکیل دیوان عدالت به دلیل تجربه و سابقه ای که در این گونه پرونده ها داشته است، می تواند به افراد در موفقیت در پرونده کمک کند.

** محتوای این مطلب تبلیغاتی است و ایرنا مسئولیتی درباره آن ندارد.

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha