فراموش نکنید که از خرید کنسروهایی که درب آنها باد کرده اند و دچار فرو رفتگی هستند خودداری کنید، چرا که از زمان تولید آنها مدت زمان زیادی می گذرد یا شرایط نگهداری آنها مناسب نبوده و کنسرو فاسد شده است.
به حجم و وزن کنسرو قرمه سبزی نیز توجه کنید و از خرید نمونه های بزرگ مانند ۴۸۰ گرمی جهت استفاده یکنفره خودداری کنید چرا که نگهداری طولانی مدت و گرم کردن مجدد این کنسروها چندان توصیه نمی شود.
شناخت مراکز توزیع معتبر به ویژه در تهران و دیگر مراکز استانها، نقش بسزایی در تامین ارقام درجه یک و مرغوب این محصول دارد اما فراموش نکنید که برخی از برندهای تولیدی به واسطه قیمت گران در برخی از مناطق چندان مورد استقبال مصرف کنندگان قرار نمی گیرند شرکت آراد برندینگ می تواند در حوزه های خرید و فروش محصولات متنوع بسیار کمک کننده به افراد جامعه باشد.
فعالینی که در حوزه صادرات کنسرو مواد غذایی فعالیت دارند، برای تامین قرمه سبزی مرغوب می توانند ضمن حذف واسطه ها از نمایندگیهای توزیع یا شبکه های مویرگی تولیدکنندگان سفارشات عمده خود را ثبت کنند.
قیمت کنسرو قرمه سبزی
از آنجایی که پخت سنتی قرمه سبزی اندکی زمانبر و طولانی است، برخی افراد ترجیح می دهند از کنسرو آماده آن استفاده کنند که متناسب با شرکت تولیدی دارای طعم و مزه های مختلف است.
در فرآیند تولید این محصول ضمن استفاده از گوشت، سبزی مخصوص و لوبیا، ترکیب برخی مواد نگهدارنده طبیعی نیز به حفظ کیفیت اولیه آن کمک زیادی می کند تا مدت زمان نگهداری و قابلیت استفاده از کنسرو در طولانی مدت امکان پذیر باشد.
نکته مهم دیگر درباره این محصول اینکه بسیاری از تولیدکنندگان متناسب با نیاز و ذائقه مصرف کنندگان، دو نوع قرمه سبزی بدون گوشت و با گوشت تهیه می کنند که نوع اول برای افرادی که گیاهخوار هستند بسیار مناسب می باشد.
البته باید اشاره کنیم که فرآوری تولید و استفاده از دستگاه های تمام اتوماتیک و به روز نیز یکی دیگر از عوامل تاثیرگذار در قیمت کنسرو قرمه سبزی است چرا که برخی از سیستمها قابلیت صرفه جویی در برق و آماده سازی محصول در مدت زمان کوتاهتر را دارند.
یکی دیگر از نکات نوع قوطیهای بسته بندی است که به صورت مستقیم قیمتها را تحت تاثیر قرار می دهند و همچنین کیفیت و طعم اولیه آن را نیز تامین و تضمین می کنند.
علاوه بر موارد کیفی و کمی تاثیرگذار در فرآیند تولید، نوسانات بازار نیز از دیگر مواردی هستند که سبب تغییر در قیمت هر عدد کنسرو قرمه سبزی می شوند، به عنوان مثال میزان تقاضای بازار برای یک برند خاص مهمترین عامل در افزایش یا کاهش حجم تولید است که قیمتها را نیز تحت تاثیر قرار می دهد.
کنسرو قرمه سبزی گیلان
همان گونه که همه شما عزیزان میدانید قرمه سبزی از معروف ترین و پر طرفدار ترین غذاهای ایرانی است؛ پخت این غذا وقت و حوصله زیادی نیاز دارد و به دلیل اینکه این روزها مشغله های فراوانی وجود دارد بسیاری از افراد وقت پختن این غذا را ندارند از این رو شرکتهای تولید انواع کنسروها به خصوص کنسرو قرمه سبزی گیلان و دیگر شهرها دست به تولید و عرضه این غذای خوشمزه و لذیذ زده اند.
قرمه سبزی یک غذای ساده نیست و درست کردن آن نیاز به مهارت دارد از این رو شما نباید مارکهای متفرقه کنسرو قرمه سبزی تهران و دیگر شهرها را خریداری کنید زیرا جدا از سلامت طعم آن نیز ممکن خوب نباشد، برای پختن یک قرمه سبزی خوشمزه حتما باید مواد و ادویه جات به مقدار مناسب استفاده شوند، به مقدار لازم پخته شوند و زمان اضافه کردن هر ماده به غذا هم اهمیت فراوانی دارد.
برای تولید قرمه سبزی در منزل شما باید به موارد بسیار زیادی توجه کنید و اکثر عزیزان همه این موارد را میدانند ولی ما میخواهیم راز کنسروهای خوش عطر و طعم و لعاب دار بازار را با شما درمیان بگذاریم؛ شهرهای زیادی این کنسرو را تولید می کنند که کنسرور قرمه سبزی گیلانی، تهران، گیلان، جنوب و اصفهان ازبهترین تولید کنندگان در ایران هستند.
این شرکتها برای لعاب دار شدن خورشتها از برگ اسفناج یا برگ چغندر استفاده می کنند البته به این نکته نیز توجه داشته باشید که ریختن برگ چغندر زیاد باعث لعاب زیاد و خراب شدن غذا می شود و شنبلیله و سبزی خشک نیز باعث عطر فراوان و عالی این غذا می شود ولی اگر زیاد مصرف شود باعث تلخ شدن غذا می شود.
** محتوای این مطلب تبلیغاتی است و ایرنا مسئولیتی درباره آن ندارد.
نظر شما