توزیع بسته‌های لوازم‌التحریر بین کودکان کم‌برخوردار/جلوگیری از ساخت وساز در مرادآباد تهران

تهران - ایرنا - توزیع بسته‌های لوازم‌التحریر بین کودکان کم‌برخوردار، مطالعات تکمیل یکی از حیاتی‌ترین زیرساخت‌های پایتخت، جلوگیری از ساخت وساز غیرمجاز در منطقه مرادآباد، تخفیف ۵۰ درصدی شهروند در آستانه بازگشایی مدارس و همچنین نصب مخازن مکانیزه زباله از مهمترین اخبار روز یکشنبه شهر تهران است.

به گزارش عصر یکشنبه خبرنگار ایرنا، شهردار منطقه ۹ از توزیع بسته‌های لوازم‌التحریر بین کودکان کم‌برخوردار این منطقه در آستانه فرارسیدن سال جدید تحصیلی خبر داد.

سیدمحمدرحیم مرتضوی گفت: اداره‌ امور آسیب‌های اجتماعی منطقه با همکاری مؤسسه پیام صلح رهایی و مساعدت خیرین نسبت به تهیه و توزیع ۵٠٠ بسته لوازم‌التحریر اقدام کرده است.

وی افزود: در آستانه بازگشایی مدارس نسبت به تهیه بسته‌های تحصیلی شامل کیف، کوله و انواع نوشت افزار به منظور اهداء به کودکان مرکز پرتو منطقه۹ و کودکان محلات کم‌برخوردار اقدام شده است.

شهردار منطقه ۹ عنوان کرد: در مجموع تعداد ۵٠٠ بسته لوازم‌التحریر تهیه شده که تاکنون ١٠٠ بسته از آن در بین کودکان توزیع شده و باقیمانده نیز تا پایان شهریور ماه و قبل از شروع سال جدید تحصیلی توزیع خواهد شد.

مطالعات تکمیل یکی از حیاتی ترین زیرساخت های پایتخت ادامه دارد 
مدیرعامل سازمان مشاور فنی و مهندسی شهر تهران اعلام کرد: انجام مطالعات لازم به منظور اجرای حدود ۳۰ کیلومتر از شبکه اصلی جمع آوری و هدایت آبهای سطحی شهر تهران در برنامه امسال و سال آتی سازمان مشاور فنی و مهندسی شهر تهران قرار دارد.

محمد صادق خیرخواه با یادآوری اینکه براساس مطالعات عملیاتی کردن طرح جامع مدیریت آبهای سطحی شهر تهران، طول شبکه اصلی جمع آوری و هدایت روانابها باید به حدود ۷۰۰ کیلومتر افزایش یابد، گفت: تاکنون ۵۳۴ کیلومتر از طول این شبکه زیرساختی احداث شده و کارشناسان گروه آبهای سطحی سازمان مشاور فنی و مهندسی شهر تهران مصمم هستند طی امسال و سال آینده، اسناد لازم برای توسعه ۳۰ کیلومتر دیگر از این شبکه را آماده کنند. این در حالی است که هم اکنون حدود ۱۰ کیلومتر ازشبکه اصلی هدایت رواناب ها توسط شرکت خاکریزآب در حال احداث است.

وی یادآور شد: مطالعات مربوط به رفع چهار گلوگاه سیلابی در شبکه اصلی آب‌های سطحی و احداث سه مخزن تعدیل سیلاب نیز در دستور کار سال جاری و آتی سازمان مشاور فنی و مهندسی شهر تهران قرار دارد.

خیرخواه با بیان آنکه مطالعات عملیاتی کردن طرح جامع مدیریت آبهای سطحی شهر تهران، ۲۱۰ پروژه مختلف را به منظور ایمن سازی پایتخت مقابل خطر سیلاب تعریف کرده خاطرنشان کرد: براین اساس تهران علاوه بر توسعه ۱۶۶ کیلومتری شبکه اصلی مدیریت آبهای سطحی، نیازمند احداث تاسیساتی از قبیل حوضچه های تعدیل سیلاب، رسوبگیرهای درون شهری و برون شهری، تاسیسات کنترل جریان واریزه ای، زباله گیر و البته رفع نقاط گلوگاهی شبکه است.

مدیرعامل سازمان مشاور فنی و مهندسی شهر تهران، با اشاره به اینکه به منظور انجام مطالعات و اجرای پروژه های تعیین شده در طرح جامع مدیریت آبهای سطحی و با توجه به محدودیت اعتبارات سالانه، اولویت بندی صورت گرفته است، از مطالعه تمام پروژه های با اولویت اضطراری و نیز بخش قابل توجهی از پروژه های اولویت نخست خبر داد و گفت: تهیه مدارک اجرایی سایر پروژه های تعریف شده در این رده در دستور کار قرار دارد.

توزیع بسته‌های لوازم‌التحریر بین کودکان کم‌برخوردار/جلوگیری از ساخت وساز در مرادآباد تهران

برخورد قاطع شهرداری منطقه ۵ با ساخت و سازهای غیر مجاز در مرادآباد 
محله مرادآباد در ناحیه سه منطقه پنج از محله های کم برخوردار است که شهرداری منطقهتلاش زیادی برای احیای آن کرده است از جمله بهره برداری از مجموعه ورزشی که باعث بالارفتن سرانه ورزش این محله شده با این حال ساخت و ساز های غیر مجاز از جمله چالش های مهم مرادآباد است.

از جمله اینکه پنج هزار نفر از خریداران قطعه زمینی ۲۰۰ هکتاری در منطقه مرادآباد، بعد از سی سال همچنان در بلاتکلیفی بسر ببرند چندی پیش رضا تبار دادستان و احسان شریفی شهردار منطقه پنج از ساخت و سازهای غیرمجاز در مرادآباد بازدید کردند.

شهردار منطقه پنج با اشاره به این ساخت‌وسازهای غیرمجاز اظهار داشت: ساخت‌وساز تعاونی بیست‌گانه جهاد کشاورزی در محله مرادآباد، خارج از حریم شهر تهران قرار دارد و هیچ‌گونه طرح تفصیلی پیرامون اراضی موردبحث تعریف‌نشده و امکان ارائه مجوز ساخت‌وساز نیز وجود ندارد، در طول زمان حقوق مالکانه‌ای برای افراد این تعاونی ایجادشده که اکنون لازم است سازمان‌ها و ارگان‌های ذی‌ربط این موضوع را پیگیری‌ کنند. براساس قانون برنامه توسعه، صدور مجوز ساخت و ساز در ارتفاع بالای تراز ۱۸۰۰ متر ممنوع است و شهروندان باید از خرید این اراضی خودداری کنند.

شریفی ماهیت اراضی مرادآباد نیز زراعی بوده و تراز ارتفاعی آن بالای ۱۸۰۰ است و از لحاظ وجود تپه، کوه و دکل برق، امکان ساخت و ساز در آن وجود ندارد اکنون نیاز است تا ضمن حفظ حقوق شخصی افراد که در محل مذکور دارای املاکی هستند، به مشکلات خریداران رسیدگی، با تخلفات صورت گرفته برخورد شود.

وی با بیان اینکه ساخت و ساز تعاونی بیست گانه جهاد کشاورزی در محله مرادآباد، خارج از حریم شهر تهران قرار دارد، افزود: هیچگونه طرح تفصیلی پیرامون اراضی مورد بحث تعریف نشده و امکان ارائه مجوز ساخت و ساز نیز وجود ندارد. در طول زمان حقوق مالکانه ای برای افراد این تعاونی ایجاد شده که اکنون لازم است سازمان ها و ارگان های ذی ربط این موضوع را پیگیری‌ کنند.

شریفی با بیان اینکه سازمان ملی مسکن و اداره کل راه و شهرسازی به عنوان متولیان امر باید نسبت به حل این موضوع اهتمام ویژه‌ای داشته باشند، تاکید کرد: شهرداری بر حسب وظایف ذاتی و قانونی خود، بارها قانون نظارت بر جلوگیری گسترش شهر تهران را چندین مرتبه اجرا و مکاتبات مکرری با کلیه ارگان ها در حریم داشته است و گزارش های آن را به مقام محترم قضایی نیز منتقل کرده است. دستور قضایی اخذ شده و در نهایت گزارشی از فرآیند اخذ دستور قضایی به جناب دادستان و مقام محترم قضایی ارائه شد. با توجه به شرایط حاد و سخت حاکم در این اراضی که با تعدد مالکین مواجه هستیم، ما به حمایت مراجع محترم قضایی و نهادهای حاکمیتی نیازمندیم تا بتوانیم با موارد خاص و محدود ساخت و سازهای غیرمجاز که اتفاق می افتد قاطعانه برخورد کنیم. همچنین در نتیجه مکاتباتی که در ماههای اخیر با فرماندار تهران صورت گرفته، موضوع در شورای تامین مطرح شده و  در انتظار تصمیم قاطع شورای تامین هستیم.

به گفته وی، در ادامه برخورد با ساخت و سازهای غیر مجاز در مرادآباد نیز روز چهارشنبه ۱۶ شهریور، شهرداری منطقه پنج تهران با حکم قضایی و برابر با هماهنگی‌های به‌عمل‌آمده با یگان ویژه نیروی انتظامی شهر تهران و کلانتری ۱۴۰ باغ‌فیض، مستحدثات غیرمجاز در حریم ۱۸۰۰ متری ارتفاعات مراد آباد واقع در ناحیه سه این منطقه را تخریب کرد.

توزیع بسته‌های لوازم‌التحریر بین کودکان کم‌برخوردار/جلوگیری از ساخت وساز در مرادآباد تهران

تصویب و ابلاغ پروژه های توسعه ای محله شهید اسدی 
شهردار منطقه ۱۳، با اشاره به بازدید از محله اسدی در ناحیه یک و بررسی مشکلات و نیاز های این محله، از تصویب برخی مصوبات این بازدید وابلاغ آن به حوزه های مربوطه خبر داد.

محمد هادی علی احمدی با تاکید بر  اهمیت توسعه محله اس در قالب فرآیندی مشارکتی، دموکراتیک و مردم محور از چندین دهه گذشته، در کشورهای توسعه یافته، به عنوان محور برنامه های توسعه پایدار شهری و مناطق کلان شهری، گفت: بر اساس رویکرد جدید مدیریت شهری و تاکید شهردار تهران بر توسعه محلات در بازدیدی که به همراه جمعی از معاونان، شهردار ناحیه ۱ و مدیران منطقه از محله اسدی داشتیم، تامین توسعه محله اسدی به معاونت فنی وعمران منطقه ابلاغ شد.

وی افزود: ایجاد بسترهای مناسب توسعه ای از مؤلفه های ایجاد شهری زیبا و قابل دسترسی می باشد و در همین راستا رفاه و آرامش شهروندان از ضروری ترین اهداف مجموعه مدیریت شهری است.

شهردار منطقه ۱۳ همچنین با اشاره به پاسخ به در خواست های مردمی از نگهداشت و نظافت خیابان شهرستانی، شستشوی مخازن زباله وجمع آوری چرخ دستی های این خیابان خبر داد و تصریح کرد: بازدید های محله ای و پیگیری مصوبات آن به طور مسلم رضایت شهروندان را در پی دارد و امیدواریم به سمت و سویی حرکت کنیم که این رضایت به حداکثر رسیده و شاهد شهری پرشور ونشاط با مشارکت بالای شهروندان در امور شهری باشیم.

تخفیف ویژه بازگشایی مدارس در  شهروند
فروشگاه‌های زنجیره‌ای شهروند به مناسبت بازگشایی مدارس، فروش ویژه خود را با جوایز و تخفیفات فوق‌العاده تا سقف ۵۰ درصد آغاز کرد.

به مناسبت بازگشایی مدارس فروش فوق‌العاده شهروند از ۲۰ شهریور ماه با تخفیفات ویژه برای انواع لوازم التحریر، پوشاک، کیف و کفش و کالاهای اساسی در تمام شعب فروشگاهی آغاز شده و تا ۲۰ مهر ماه ادامه دارد.

فروشگاه‌های شهروند در راستای تامین کالای مورد نیاز خانوار و کمک به تنظیم بازار در فصل بازگشایی مدارس، طی هماهنگی ‌های موثر با تامین کنندگان کالا، توانسته انواع گروه‌های کالایی را با تخفیفات فوق العاده تا سقف ۵۰ درصد به شهروندان عرضه کند.

همچنین با توجه به اینکه توسعه خدمات و عرضه سبد مصرفی خانواده‌ها به صورت جامع، از مهم‌ترین دغدغه‌های مدیریت مجموعه شهروند است، بر اساس تدابیر از قبل پیش‌بینی‌ شده انواع نیازهای تغذیه‌ای و اقلام تحصیلی مورد نیاز دانش‌آموزان از تولیدکنندگان ایرانی خوشنام تهیه شده که این امر نه تنها منجر به حمایت از اقتصاد داخلی و تولیدکننده ایرانی می‌شود بلکه در راستای توجه به حقوق مصرف کنندگان، کالایی با کیفیت و قیمت مناسب در اختیار شهروندان قرار می‌دهد.

از سویی با توجه به بازگشایی حضوری مدارس پس از گذشت تقریبا دو سال از زمان همه‌گیری کرونا، فروشگاه‌های شهروند با شعار «شین مثل شهروند، زنگ اول فروشگاه شهروند» با ایجاد فضایی مفرح و شاد در فروشگاه‌های منتخب خود، جوایز ویژه‌ای همچون ۲۰ سفر به کیش و ۲۰ دستگاه دوچرخه نیز به قید قرعه برای مشتریان خود در نظر گرفته تا علاوه بر خریدی مقرون به صرفه و باکیفیت از شهروند، با تجربه لذت‌بخشی از برنده شدن به استقبال سال تحصیلی جدید بروند.

توزیع بسته‌های لوازم‌التحریر بین کودکان کم‌برخوردار/جلوگیری از ساخت وساز در مرادآباد تهران

نصب ۴۲۴ مخزن مکانیزه نو در سطح منطقه ۱۷ 
شهردار منطقه ۱۷ از اقدام به جانمایی و نصب ۴۲۴ مخزن مکانیزه نو در سطح نواحی سه گانه منطقه خبر داد و گفت: یکی از مهم ترین تجهیزات نظافت شهری و جلوگیری از انباشت زباله و آلودگی محیط شهری، نصب مخزن های مکانیزه در معابر و خیابان های سطح شهر است.

رضا شنگی افزود: شهرداری منطقه ۱۷ در راستای نظافت شهری و جلوگیری از انباشت زباله و حفظ زیبایی بصری شهر، طی یک سال گذشته اقدام به جانمایی و نصب ۴۲۴ مخزن زباله مکانیزه نو در سطح معابر و خیابان های نواحی سه گانه منطقه کرده است.

وی تصریح کرد: از این تعداد، ۲۰۴ مخزن مکانیزه نو در شش ماهه دوم سال گذشته و ۲۲۰ مخزن مکانیزه نو طی شش ماه اخیر در سطح نواحی سه گانه منطقه نصب شده است.

شنگی افزود: از آنجا که مخازن مکانیزه به مرور دچار آسیب دیدگی می شوند، در  اسرع وقت توسط اکیپ تامین مخازن تعمیر و بازسازی می شوند؛ طی ۶ ماه اخیر تعداد ۳۵۰ مخزن تعمیر و بازسازی شده و به چرخه فعالیت بازگشته اند که از این تعداد، ۱۱۸ مخزن در 10 روز اخیر مورد بازسازی و بازگشت به چرخه فعالیت، قرار گرفته است.

وی گفت: مخازن مکانیزه طی یک برنامه تعیین شده، به طور مستمر و روزانه توسط عوامل خدمات شهری منطقه شست و شو و گندزدایی می شوند تا از ایجاد بوی نامطبوع و منظره بد جلوگیری شود.

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha