محسن کهرازهی روز یکشنبه در گفتوگو با خبرنگار ایرنا اظهارداشت: از سه هزار هکتار اراضی باغی شهرستان میرجاوه ۲ هزار و ۱۷۴ هکتار به کشت خرما اختصاص دارد که از این سطح زیر کشت یکهزار و ۲۰۰ هکتار آن نخلهای بارور است.
وی با بیان اینکه بیشترین سطح زیر کشت خرما در بخش مرزی ریگ ملک واقع شده است افزود: بیشاز ۲۰ نوع خرما در شهرستان میرجاوه تولید میشود و مهمترین آنها مضافتی، ربی، کبکاب، زاهدی و پیارم است.
مدیر جهاد کشاورزی میرجاوه با اشاره به اینکه از هر هکتار نخلستان هفت تن خرما برداشت و روانه بازارمصرف میشود گفت: محصول خرمای این شهرستان علاوه بر عرضه به بازارهای داخل کشور به کشورهای همجوار نظیر پاکستان و افغانستان نیز صادر میشود.
وی تصریح کرد: کار برداشت خرما در بخش مرزی ریگ ملک تا پایان مهرماه ادامه دارد و برای ۲ هزار نفر بصورت مستقیم و غیرمستقیم شغل ایجاد شده است.
به گزارش ایرنا، شهرستان مرزی میرجاوه با سه بخش لادیز، ریگ ملک و مرکزی با وسعتی حدود ۶ هزار کیلومترمربع در شرق سیستان و بلوچستان واقع شده و بیشاز ۳۵۰ کیلومتر با کشور پاکستان مرز مشترک دارد و نخستین راه آهن در ایران را داشته و جزو نخستین شهرهای دارای شهربانی و گمرک است.
نظر شما