اسانس گیری گیاهان به صورت خوراکی و غیرخوراکی و یا شیمیایی تولید و عرضه می شود اما باید دانست اسانس به چه صورت تولید می شود و نحوه عملکرد آن به چه صورتی می باشد، اسانسها معمولا رنگ خاصی ندارند و شفاف می باشند ولی می توانند با در معرض قرار گرفتن در مجاورت اکسیژن یا همان هوا، به رنگ تیره تبدیل شود.
آراد برندینگ شما را به ادامه این مطلب دعون می نماید.
ویژگی بعدی اسانس این می باشد که به راحتی تقطیر می شوند و می توان آنها را از این طریق استخراج نمود، نکته قابل توجه این می باشد که اسانس هیچ موقع از بین نمی روند بلکه در صورتی فاسد می شوند که اکسید شود یعنی در مجاور هوا بمانند.
اسانسها دارای فرمول ساختاری متفاوت می باشد و این به دلیل آن می باشد که عنصر سازنده هر کدام از اسانسها با یکدیگر متفاوت می باشد همچنین شیوه تولید و محیطی که اسانس در آن در حال استخراج می باشد نیز در ترکیبات شیمیایی آن موثر می باشد.
اسانس خوراکی اصفهان
ترکیبات معطری که در گیاهان مختلف یافت می شود را اسانس می گویند، امروزه کارخانه های زیادی در کشور مشغول تولید انواع اسانس خوراکی به صورت پودری، بسته بندی، صنعتی یا حرارتی می باشند که هر کدام ویژگیهای خاص خودشان را دارند، اسانسهای خوراکی یکی از پر مصرف ترین افزودنیهای مربوط به غذاها و خوراکیهای مختلف می باشد که در موارد مختلف صنایع غذایی و دارویی و خوراکی از اسانس خوراکی استفاده می شود، اسانسها تنوع زیادی دارند و از انواع میوه ها، گیاهان و خشکبار و ادویه کاری اسانسهای مختلف به دست می آید.
هنگامی که بخواهید غذایی خوشمزه تر از حالت عادی درست کنید باید از اسانس خوراکی اصفهان استفاده کنید که این امکان را به شما می دهد هر رنگ و طعمی که دلتان می خواهد به کار ببرید.
گاهی اوقات به دلیل گستردگی یک محصول شما می توانید در بخشهای مختلفی از آن استفاده کنید، زمانی که در بخش صنایع غذایی نامی از اسانس برده می شود می بینیم که درصد بالایی از این محصولات به آن وابسته می باشد.
نظارتهای دقیقی بر چگونگی اعمال این محصولات می شود و افرادی که در این بخشها حضور دارند به خوبی می دانند که باید به چه روشی از ان بهره ببرند، بخش دیگری که قسمت اعظمی از این محصول را تحت پوشش خود قرار می دهد بخش دارویی در کشور می باشد.
خواص زیادی که برای این محصول زیاد است دفع بیماریهای خطر ناک می باشد و این امر زمانی رخ می دهد که شما از نوع مجاز آن استفاده نمایید.
همچنین هر محصولی که دارای خاصیت و فایده است مضراتی را هم به دنبال دارد که با دانستن آنها می توانید به سلامت بدن خود کمک نمایید که مسئله ای که پیش می آید این است که افرادی هستند که شاید به این نوع از مواد حساسیت داشته باشند و باید به شیوه ی مناسبی مورد بررسی قرار گیرند.
پس دریافتیم که حوزه ی کاری اسانسهای خوراکی خیلی گسترده است و هر شخصی می تواند از این طیف فراوان بسته به سلیقه ی خودش انتخابهایی را داشته باشد.
سایت ما ارائه دهنده ی انواع اسانس خوراکی می باشد و قیمتهای مناسبی برای این محصول پیشنهاد شده است که در کنار کیفیت بالای آن شما می توانید هر کدام را که به کارتان می آید انتخاب نمایید.
اسانس خوراکی صنعتی
یکی دیگر از انواع اسانسهای موجود در بازار اسانس خوراکی صنعتی می باشد که ممکن است مصرف خوراکی داشته باشد، از اسانسهای صنعتی بیشتر در مصارف شیمیایی و صنعتی استفاده می شود، این مدل اسانسها در مراحل مختلف و فرایندهای مختلف از مواد شیمیایی و صنعتی به دست می آیند.
امروزه انواع اسانسهای صنعتی خوراکی در بازار وجود دارد که هر کدام کاربردهای متفاوت و خاص خود را دارند، می توان اسانسهای صنعتی را به دو دسته اسانس پودری صنعتی و اسانس مایع صنعتی تقسیم بندی کرد.
از انواع اسانس صنعتی می توان به اسانس به لیمو صنعتی، اسانس کندر صنعتی، اسانس کاج صنعتی، اسانس پرتقال شیرین صنعتی، اسانس اکالیپتوس گلوبولوس صنعتی، اسانس رزماری صنعتی، اسانس دارچین صنعتی، اسانس پرتقال ترش صنعتی، اسانس گریپ فروت صنعتی، اسانس صنوبر صنعتی، اسانس درخت عرعر صنعتی، اسانس چای صنعتی، اسانس مریم گلی صنعتی و غیره اشاره کرد که هر کدام از موارد ذکر شده خواص و ویژگیهای خاص خودشان را دارند و در جاهای مختلف به کار می روند.
** محتوای این مطلب تبلیغاتی است و ایرنا مسئولیتی درباره آن ندارد.
نظر شما