تولید سیب یکی از مهم ترین محصولات میوه استان آذربایجان غربی و شهرستان مرکزی است که سیب قرمز صادراتی ارومیه جزو آن به شمار می آید. سطح زیر کشت درختان سیب بارور و میزان تولید شان در این استان نشان می دهد که آذربایجان غربی بزرگترین تولید کننده سیب درختی در ایران است و سطح زیر کشت درختان بارور سیب در استان یاد شده بیش از ۲۷ درصد بالاتر از این رقم است.
تولید سیب یکی از حوزه های با اهمیت جهت ایجاد اشتغال زایی و افزایش درآمد در استان است و با توجه به اینکه ارومیه از لحاظ موقعیت جغرافیایی شرایط بسیار خوبی برای تولید و صادر کردن سیب دارد و در صورت که فعالیتهای تولیدی، بازار رسانی و بازاریابی را به صورت اصولی انجام دهند این محصول را به برتری نسبی بالایی می توانند رسانند.
تولیدکنندگان سیب قرمز از بهترین لوازم برای کشت استفاده کردند تا شما خریداران از رنگ، مزه و طعم این محصول نهایت لذت را ببرید و در صورت درخواست عمده با شماره ای که در سایت آراد برندینگ موجود می باشد تماس حاصل کنید.
سیب یک میوه بسیار خوشمزه و سرشار از خاصیت است که در تمام سال قابل خریداری می باشد.
سیب قرمز ترش پنج پر پفکی پیوندی محصول جدیدی است که قرار است توسط کارشناسان مهندسی به کشت و بهره برداری برسد.
سیب سرشار از املاح و مواد معدنی است که با مصرف روزانه یک عدد از این میوه می توانید نیاز بدن به ویتامین های روزانه را دریافت نمایید. سیب قرمز نسبت به سیب زرد و سبز دارای طعم و عطر بهتری است و خواص این محصول بیشتر از نوعهای دیگر است.
سیب تو قرمز شاهرود
فلاونوئیدها و اسیدهای فنلاندی از متابولیت های ثانویه مهم گیاهی هستند که سیب تو قرمز شاهرود دارای خاصیت آنتی اکسیدانی می باشند و آنتوسیانینها به عنوان گروه بسیار مهمی از فلاونوئیدها عامل ایجاد رنگ قرمز در میوه سیب هستند.
سیب ها با رنگ قرمز دارای غلظت بیشتری از آنتوسیانینها هستند و جلوه ظاهری میوه یکی از معیارهای درجه بندی میوه ها می باشد. میوه هایی با پوست قرمز تری هستند برای مصرفکنندگان جذاب تر می باشند و معمولا در فروشگاه و بازار فروش بیشتر مورد پسند قرار می گیرند.
این محصول به کلاژن سازی پوست کمک می کند و وجود فیبر در سیب قرمز صادراتی کالری کمتری دریافت می کند و جهت تامین انرژی بدن مجبور می شود کالری انباشته شده ی اضافی را بسوزاند و همچنین احساس سیری می دهد.
وجود ماده ای به نام بیوتین به رشد مو کمک کرده و برای ضخیم شدن مو بیوتین توصیه می شو. از سیب می توان به عنوان دمنوش نیز استفاده کرد به خصوص در دوران بارداری توصیه می شود که از دمنوش به و سیب استفاده کرد.
اگر سیب و گل محمدی را با هم ترکیب کنیم و دمنوش سیب و گل محمدی درست کنیم می توانیم به سلامت قلب کمک ویژه کنیم.
سیب درختی یا همان سیب قرمز یکی از مهمترین محصولات کشاورزی و باغی کشور به ویژه در استان شاهرود به شمار می آید.
زمانی که می توان سیب را میل کرد و تمام خواص آن را برای بدن دریافت کرد صبحها به صورت ناشتا می باشد و اگر سیب با دارچین مصرف شود از بوی بد دهان را از بین می برد و رطوبت مغز را کم می کند.
سیب قرمز پنج پر
اگر قصد کاشت درخت سیب در باغ خود را دارید بهتر است انواع این میوه را بکارید تا تنوع محصول به دست آمده شما زیاد شود انواع درخت سیب شامل سیب قرمز پنج پر، سیب ترش قرمز، سیب زرد، سیب قرمز لبنانی و غیره می باشد که بذر هر یک از این میوه ممکن است از کشورهای مختلف به دست آمده باشد.
از نظر خواص سیب پنج پر تفاوتی با دیگر سیبها ندارد فقط کاربرد آنها با یکدیگر متفاوت می باشد که این سیب بیشتر برای آب گیری مناسب است و بیشتر کارخانجات تولید آبمیوه طرفدار این نوع سیب هستند.
بافت این سیب سفت و رنگ پوست و داخل این میوه سرخ است و به همین دلیل افراد از خرید آن صرفه نظر می کنند زیرا این رنگ برایشان خوشایند نیست مصرف سیب قرمز پنج پر بیشتر در کشورهای اروپایی و آمریکایی رایج است زیرا با ذائقه و سلیقه آنها بیشتر جور است.
سیب در آشپزی و برخی از صنایع غذایی کاربرد فراوانی دارد و از این محصول می توانید در انواع مختلف آن خریداری نمایید. سیب قرمز پفکی برای تارت و پای سیب بسیار مناسب است و علت این موضوع بافت و طعم بسیار عالی این محصول است.
از این محصول می توانید در تهیه انواع سس از جمله طعم بهتر سس کچاپ و آواکادو فلفلی استفاده کرد که طعم این چاشنی را در عین تند بودن کمی ملایم می کند.
*** محتوای این مطلب تبلیغاتی است و ایرنا مسئولیتی درباره آن ندارد.
نظر شما