مهدی نیلفروش روز شنبه در گفت و گو با ایرنا افزود: از آنجا که تامین و تولید اقلام خوراکی مانند گوشت و مرغ منجمد در طول سال متغیر است لذا باید ظرفیت سردخانه ها در این استان افزایش پیدا کند.
وی اضافه کرد: وجود سردخانه های متعدد و ظرفیت بالا سبب حفظ و توزیع مناسب مواد خوراکی و در نتیجه امنیت غذایی شهروندان می شود بنابراین توسعه آنها از اهمیت بالایی برخوردار است.
مدیرکل پشتیبانی امور دام اصفهان ادامه داد: اکنون در استان اصفهان ۱۰ سردخانه فعال وجود دارد که در برخی از ایام سال تمام ظرفیت آنها پر می شود و محلی برای ذخیره دیگر اقلام خوراکی بویژه گوشت و مرغ نیست.
نیلفروش تصریح کرد: ظرفیت این سردخانه ها بیش از ۱۳ هزار و ۶۰۰ تُن است که با توجه به وضعیت کنونی و موضوع تامین و تولیدات باید بیشتر شود.
وی اظهارداشت: حمایت از بخش خصوصی برای مشارکت بیشتر در این بخش راهکار مناسبی برای توسعه سردخانه هاست و ارائه تسهیلات باید بیشتر مورد توجه قرار گیرد.
وی با بیان اینکه استان از لحاظ ظرفیت انبار با مشکلی مواجه نیست خاطرنشان کرد: ظرفیت انبارهای این منطقه افزون بر ۱۲۱ هزار تن است.
استان اصفهان دارای بیش از هفت میلیون و ۸۰۰ هزار راس انواع دام است که این خطه را به یکی از قُطبهای تولید فرآوردههای دامی در کشور تبدیل کرده است.
نظر شما