به گزارش خبرنگار ایرنا، دکتر معصومه رضایی منش روز پنجشنبه در کارگروه فرهنگی و اجتماعی خمین، افزود: ۲۱ هزار سالمند در خمین شناسایی شده که از این تعداد ۸۸ درصد طبقهبندی شدهاند.
وی ادامه داد: ۵۷ درصد از سالمندان این شهرستان دارای بیماریهای کم خطر هستند و نیازمند خدمات حمایتی و اجتماعی هستند.
معاون بهداشتی و رئیس مرکز بهداشت خمین اظهار داشت: به منظور حمایت از سالمندان دارای بیماری پر خطر که توانایی مالی ندارند، در دانشکده علوم پزشکی این شهرستان کمیته هایی تشکیل و دسترسی آسان به داروهای کمیاب، معاینه رایگان توسط پزشکان متخصص و تعرفه پس از ترخیص مصوب شده است.
رضایی منشی بیان کرد: کارگاههای آموزشی برای نیروهای مرکز بهداشت خمین با هدف آشنایی با پدیده سالمندی و آموزش خانوادههای دارای سالمند برگزار شد.
وی گفت: سالمندان دارای گروه ناهمگن سنی هستند و هرگروه سنی نیازهای خاصی دارد که تامین این نیازها با تشکیل شورای سالمندان و ارائه برنامههای هدفمند و عملیاتی از سوی دستگاههای متولی محقق میشود.
فرماندار خمین نیز در این کارگروه گفت: تکریم سالمندان با افزایش تمکن مالی کاهش پیدا کرده است.
حمید کمانکش تاکید کرد: سالمندان نیازمند دریافت خدمات نیستند و این افراد بعنوان بزرگان خانواده به احترام و بزرگداشت از سوی فرزندان نیاز دارند.
فرماندار خمین در بخش دیگری از سخنان خود با اشاره به پیگیری پیشگیری از جرایم در این شهرستان، تصریح کرد: اقدامات فرهنگی، انتظامی و قضایی برای پیشگیری ضروری است.
کمانکش ادامه داد: دستگاههای فرهنگی متولی برنامههای خود را در راستای پیشگیری از جرایم برای نوجوانان و جوانان ارایه دهند.
وی، آموزش خانوادهها برای شناخت فضای مجازی و استفاده درست نوجوانان و جوانان از این فضا و بسترسازی برای افزایش حضور این قشر در مساجد و پایگاههای بسیج را از راهکارهای کاهش جرایم در خمین عنوان کرد.
خمین با ۱۰۵ هزار نفر جمعیت در نوار جنوبی استان مرکزی است.
نظر شما