به گزارش خبرنگار ایرنا، دکترسید محمدمقیمی، رئیس دانشگاه تهران با حضور در این مراسم گفت: دانشگاه تهران در زمینه راه اندازی پردیسهای جدید که در حوزه بین الملل قصد فعالیت دارند با هدف فراتر از مقاطع کارشناسی ارشد و دکتری وارد عمل خواهند شد.
وی با بیان اینکه بحث آموزش یکی از فعالیتهای دانشگاه محسوب میشود، افزود: امروز مأموریت زیادی بر عهده دانشگاههاست از اینرو تلاش در این عرصهها باید هدفمند باشد و به عرصه های کسب و کار و فعالیت های اجتماعی باید ورود کرده تا مردم طعم شیرین علمی را در زندگی خود احساس کنند.
وی عنوان کرد: دانشگاه تهران بهعنوان نماد علمی و بصورت خط شکن وارد عرصههای علمی شده و امروز در دولت سیزدهم تأکید بر آن است که در تمامی زمینهها و مباحث علمی باید به مساله اشتغال و کسب و کار نیز پرداخته شود.
دکتر مقیمی ادامه داد: مناطق شمالی کشور با سرمایه های بهینه منابع طبیعی و انسانی و بهعنوان یک ظرفیت عظیم برای گسترش و توسعه علمی و اجتماعی، مهمترین پتانسیل برای تحقق اهداف دولت سیزدهم بشمار می رود.
وی افزود : با نگاهی گذرا به پیشینه کشورهای توسعه یافته درمییابیم که دانشگاه و موضوعات علمی محور اصلی بودهاند و امروز در کشور ما نیز دانشگاهها و عرصه عمل باید هماهنگ و منظم باشند تا شاهد شکوفایی کشور باشیم.
وی با اشاره به ارتقاء این مرکز آموزشی به پردیس بین المللی گفت: مهمترین هدف ما درگیر کردن مردم با موضوعات علمی در دانشگاهها است که درصدد حمایت های معنوی مردم و معتمدان هستیم و یکی از سیستمهای ما در این راستا آن است که پردیس، پل ارتباطی بین دانشگاه تهران و کشورهای منطقه باشد.
رئیس دانشگاه تهران بیان کرد: امروز در نظام رتبهبندی علمی در سطح دنیا دارای رتبه ها و جایگاه خوبی هستیم که مایه مباهات است و از خروجی دانشگاه نصیب کشور ما شده است.
وی افزود: در کنار موضوعات مطرح شده برنامه مفصلی برای دیپلماسی علمی داریم که در زمینه های مختلف منجر به پیشرفت کشور خواهد بود.
دکتر مقیمی بیان کرد: دانشگاه تهران مدیریت ۱۴ دانشگاه و مسئولیت علمی بخش زیادی از کشور را در مرکز کشور (تهران) بر عهده دارد.
همچنین فرماندار رضوانشهر هم در این نشست علمی گفت: افتتاح پردیس بین المللی کاسپین دانشگاه تهران در این شهرستان نویدی برای توسعه علمی آینده منطقه و استان گیلان است.
سید نادر صفوی افزود: هر چقدر بتوانیم توسعه علمی و فرهنگی را در سطح منطقه گسترش دهیم، زمینه نهادینه شدن جهاد علمی خواهد بود.
وی گفت: به بیان رهبر معظم انقلاب دانشجویان سرمایه کشور در حال و آینده هستند از اینرو ایشان از جنبش های دانشجویی به عنوان جنبش ضد استبداد، ضد فساد و عدالت خواه یاد می کنند.
صفوی بیان داشت: با ارتقاء علمی شاهد کاهش آسیب های اجتماعی و توسعه زیرساخت های دانشگاهی در این شهرستان خواهیم شد.
نماینده عالی دولت در رضوانشهر با اشاره به شعار سال "تولید، دانش بنیان، اشتغال آفرین" خاطر نشان کرد: جامعه دانشگاهی با ارائه طرح های علمی می تواند کمک شایانی به توسعه و رفع مشکلات نماید.
شهردار رضوانشهر هم در ادامه با اشاره به افق آینده جمعیت مناطق شمالی کشور گفت: نمودار سیر جمعیت به مناطق شمالی کشور و پیش بینی ها در این راستا بگونه ای است که جمعیت استان گیلان در سال ۱۴۲۰ به سه برابر امروز افزایش خواهد یافت.
دکتر رضا رسولی افزود: اکوسیستم نوآوری مهمترین رویکرد ما برای مدیریت شهری رضوانشهر میباشد که از ظرفیت دانشگاه برای این شهر با پتانسیل های بسیار بالای و مواهب طبیعی بهره خواهیم برد.
وی بیان کرد: مطالعات انجام شده در زمینه زیرساخت های علمی، فرصت های نوآورانه برای آینده رضوانشهر ترسیم کرده است و وجود پردیس بین المللی دانشگاه تهران در این منطقه یک فرصت برای آینده علمی محسوب می شود.
در ابتدای این نشست علمی رئیس پردیس بین المللی دانشگاه تهران در رضوانشهر طی گزارشی از وضعیت این مرکز علمی گفت: دانشگاه تهران فعالیت علمی بسیار گسترده ای را در سطح استان گیلان دارد که وجود پردیس های فومن و رضوانشهر از آن جمله است.
دکتر مصطفی رضوی افزود: ۱۱ هزار و چهارصد مترمربع فضای دانشگاهی و ۱۸ هکتار فضا و همچنین ۱۶ آزمایشگاه در حال حاضر به دانشجویان سرویس ارائه می کند.
وی بیان کرد: تحقق جهاد علمی در دانشگاه ها امروز یک بحث جهانی است و سازمان یونسکر نیز در این خصوص بیانیه ای صادر کرده است و امروز دانشگاه های کشور در معرض پرسش و پاسخ هستند و نگاه ما به دانشگاه باید با رویکرد کارآفرینی و جهاد علمی باشد.
وی افزود: هم اکنون پردیس بین المللی رضوانشهر دارای ۴۰۰ نفر دانشجو در ماقطع کارشناسی و کارشناسی ارشد در رشته های مهندسی شیمی، مهندسی مکانیک و مهندسی پلیمر هستند.
دانشکده فنی کاسپین در سال ۱۳۷۵ با حمایت وزارت صنایع و معادن وقت، در شهرک ولی عصر (عج) شهرستان رضوانشهر واقع در استان سرسبز گیلان، با هدف کاهش فاصله مناطق برخوردار و محروم و تقویت صنعت و دانشگاه در مجاورت کارخانه چوب و کاغذ ایران (چوکای رضوانشهر) تاسیس و در نیمسال اول سال تحصیلی ۷۶-۷۵ با پذیرش ۲۶ دانشجو در رشته مهندسی شیمی – صنایع سلولزی رسماً فعالیت خود را آغاز نمود.
شهرستان رضوانشهر با حدود ۸۰ هزارنفر جمعیت و ۱۲۰ روستا در ۷۰ کیلومتری غرب مرکز استان گیلان واقع شده است.
نظر شما