استفاده از میوه ها امری رایج در بین مردم است. میوه ها دارای مواد معدنی مورد نیاز بدن ما می باشند و همچنین دارای طعمی بسیار لذیذ و دلچسب نیز هستند که آنها را پر استفاده نموده است.
ما برای شما طرز تهیه سیب خشک لبویی را در این سایت فراهم نموده ایم تا بتوانید برای خود و دیگران یکی از لذیذ ترین انواع میوه خشک را در اختیار داشه باشید و آن را برای خود و مهمانانتان فراهم نمایید.
شاید هم برایتان جالب باشد تا بدانید که سیب خشک لبویی به مراتب فواید بیشتری نسبت به نوع تازه در خود داشته باشد. این امر به علت وجود تنوسرینها می باشد که در هنگام خشک نمودن میوه ایجاد می شود و فوایدی که در میوه وجود دارد را چندین برابر می نماید به همین علت در زمان گذشته از میوه های خشک شده بسیار استفاده می نمودند. زیرا که معتقد بودند مصرف این میوه های خشک شده به آنها قدرت می دهد و آنها را زنده نگه می دارد و یکی دیگر از دلایلی که استفاده از آنها را در گذشته بسیار زیاد کرده بوده است ماندگاری بسیار طولانی این میوه های خشک بوده است.
سیب خشک حبه ای
شاید بسیاری از ما به استفاده از محصولات غیر طبیعی عادت کرده باشیم و هر روز خوراکیهای زیادی را مصرف نماییم که برای ما مفید نیستند اما محصولی مانند سیب خشک حبه ای می تواند به عنوان یک میان وعده بسیار مفید و ارزشمند معرفی شود زیرا دارای خواص بسیار زیادی می باشد که می تواند سلامت بدن را تامین نماید.
برای مثال شما می توانید خصوصیات میوه سیب را بررسی کنید و باید بدانید که تمام فواید میوه در این محصول نیز موجود می باشد و هیچ کدام از مزایا در روند خشک کردن از بین نمی روند و این نوع محصول را بسیار ساده تر می توان میل نمود برای مثال ممکن است شما نتوانید در هنگام کار و یا انجام کارهای روزانه سیب قرمز بخورید اما به راحتی قادر خواهید بود تا محصول را در یک پلاستیک و یا جیب خود بریزید و در هر ساعتی که خواستید چند عدد از آن را بخورید که این ویژگی بسیار عالی می باشد و می تواند برای افرادی که فرصت و زمان کافی ندارند بسیار مناسب باشد.
این محصول کاملا خشک شده است و هیچ نوع رطوبتی در سطح آن مشاهده نمی شود زیرا اگر مقداری رطوبت باقی بماند باعث می شود تا کل محصول خراب شود اما بهتر است در جریان باشید که سیب خشک حبه ای می تواند برای مدت طولانی استفاده شود و فاسد نخواهد شد و از لحاظ طعم و مزه نیز بی نظیر می باشد و برای تمامی سنین مختلف مناسب است.
پیشنهاد می کنیم که هر خانواده این محصول را در رژیم غذایی خود قرار دهد و بافت این محصول نیز به گونه ای است که به هیچ عنوان سفت و سخت نمی باشد و برای میل نمودن آن مشکل خاصی وحود ندارد و کاملا نرم است و در این محصول هیچ گونه ناخالصی وجود ندارد و از خلوص زیادی برخوردار می باشد.
سیب خشک دارچینی
در فرآیند تولید سیب خشک دارچینی قبل از اینکه سیبهای شسته شدند با دارچین آنها را مخلوط کرده و در دستگاه قرار داده می شوند.
برای خشک کردن میوه ها از روش های مختلفی می توان استفاده نمود:
آفتاب خشک کردن
دستگاه میوه خشک کن
دستگاه فر گازی
خشک کردن با هیتر و شوفاژ
خشک کردن در مایکروفر
غیر از سیب می توان میوه های مختلفی را با پوست و بدون پوست خشک کرد.
به جای تنقلات مضر می توان سیب خشک دارچینی را به کودکان داد تا علاوه بر طعم و مزه فوق العاده بتوانند نیازهای بدن را دریافت نمایند.
میوه های خشک شده در شکل و فرم مختلف عرضه می شود که سلیقه هر فرد متفاوت می باشد.
زمان مصرفی سیب خشک شده بعد از خارج نمودن از بسته بندی تا یکسال ماندگار است و باید در یخچال و دور از حشرات و رطوبت باشند تا به ان آسیبی وارد نشود.
برای نگه داری سیب در بلند مدت و حفظ خواص آن را بصورت های مختلف خشک می کنند تا در فصول مختلف از آن استفاده نمود.
چیبس میوه مواد معدنی گوناگونی داراست که برای رشد کودکان بسیار منبع عالی است و سرشار از انرژی می باشد.
استفاده از میوه خشک شده می تواند منبع تغذیه سالمی باشد که انرژی روزانه افراد را تامین می کند.
*** محتوای این مطلب تبلیغاتی است و ایرنا مسئولیتی درباره آن ندارد.
نظر شما