زغال های کبابی مکعبی بسیار سبک هستند به خاطر همین موضوع حمل و نقل آسانی دارند. همچینن این زغال ها فاقد خاکستر می باشند. مراکز فروش زغال کبابی مکعبی در اهواز به دلیل کیفیت بالای محصولاتشان همواره از فروش خوبی برخوردارند.
در گذشته از زغال چوب برای ساخت باروت استفاده می شد و دانشمندان دریافته بودند که زغال در معرض حرارت شدید حالتی پیدا می کند که نیروی جذب گازش بیشتر می شود و در جنگ جهانی اول نیز از این اکتشاف برای ساخت ماسک ضد گاز استفاده شد که امروزه آن را زغال زنده می نامند و جالب تر آنکه یکی از مهم ترین خواص زغال زنده این است که با وجود جذب فراوان گازهای سمی اکسیژن هوا را به مقدار بسیار ناچیزی جذب می کند و با زدن آن ماسکها می توان به راحتی نفس کشید.
برای عزیزانی که به دنبال زغال خوب هستند باید بگوییم که ویژگیهای زغال خوب بسیار ساده است و مهم این است که خاموش نشود، بدون باد زدن نیز روشن بماند، با دوام باشد نکند.
زغال ماده ای سبک، سیاه رنگ می باشد که از باقی مانده سوختن چوب یا دیگر گیاهان و جانوران تولید می شود و قسمت اعظم آن تبدیل به کربن ناخالص از ۸۵ تا ۹۵ درصد شده می باشد زغال کبابی اهواز اصفهان اهواز از تولیدات با کیفیت کشور می باشد.
شاید به نظر برسد که زغالها تفاوت چندانی باهم ندارند و مهم این است که بسوزد و کار را راه بیندازد اما چنین نیست و باید گفت که کیفیت و انواع متفاوتی از زغال وجود دارد و هر یک با توجه به ویژگیهای خود بهتر است که در موارد استفاده اصلی خود استفاده شود و برای مثال باید گفت در پخت و پز باید از زغالی استفاده شود که از اندکی رطوبت برخوردار باشد ولی برای قلیان بهتر است از زغالهای کم رطوبت استفاده شود.
بهترین زغال برای کباب
زمان سوختن این محصول به دلیل وجود پوست گردو بسیار بالا است و دودی ایجاد نمی کند. اغلب تولیدکنندگان در تهیه ی این محصول با کیفیت از هیچ گونه مواد شیمیایی استفاده نمی کنند. جالب است بدانید قیمت این زغال نسبت به معمولی آن پائین تر است.
زغال فشرده استحکام بالایی دارد و خاکستر آن بسیار کم است و پس از روشن شدن آتش این زغال دود کمی دارد.
بهترین چوب برای تهیه زغال کبابی، چوب درختانی است که رطوبت نداشته باشند و کاملا خشک باشد زیرا زغال نم دار به خوبی نمی سوزد.
زغال اغلب از درختان تولید می شود که این موضوع به محیط زیست آسیب می زند اما با پیشرفت تکنولوژی زغال مکعبی کبابی با خاک اره و پوست گردو تهیه می شود و طرفداران زیادی پیدا کرده است.
زغال کبابی یک رکن مهم برای تهیه کباب می باشد که حتما باید به آن توجه کافی داشته باشید. کیفیت زغال کبابی به طور مستقیم می تواند روی کیفیت، طعم و سرعت آماده شدن کباب تاثیر بگذارد. اگر قصد خرید زغال کبابی اردبیل را دارید، به شما پیشنهاد می کنیم این محصول را به طور مستقیم از مرکز فروش ما خریداری کرده و به این شیوه یک خرید عالی و بی نظیر را تجربه کنید.
زغال کبابی درجه یک اغلب براق و یکدست است و خام نیست و حرارت زیادی دارد.
بسیار حائز اهمیت است که زغال خاکستر کمی داشته باشد و بوی تند نداشته باشد.درختان بلوط، پسته و انجیر برای تهیه زغال کبابی استفاده می شود و بسیار مناسب است.
فروش زغال کبابی
مهمترین فاکتور در تعیین کیفیت زغال کبابی انتخاب نوع چوب است که با توجه به اینکه انواع مختلفی از چوب برای تولید زغال مصرف می شود، کیفیت زغال تولیدی بستگی به کیفیت چوب دارد و هر چه جنس چوب محکمتر و فشرده تر باشد، زغال تولیدی نیز از کیفیت و ماندگاری بالاتری برخوردار است.
در واقع زغال کبابی مرغوب به صورت درشت و به رنگ سیاه و یک دست می باشد، براق بودن این محصول نشانه تازه بودن و کیفیت خوب این محصول است و در هنگام شکستن صدای قوی دارد.
عوامل متعددی در خرید و فروش زغال کبابی و همچنین زغال گردو تاثیر دارند و از جمله مهمترین آنها نوع زغال می باشد که با توجه به اینکه از انواع مختلفی از چوب با کیفیتهای متفاوت تولید می شود، بسته به استحکام و ماندگاری که دارند با قیمتهای متفاوتی عرضه می گردند، همچنین زغال کبابی به روشهای مختلفی تولید می شود که در این مورد نیز انواع زغال با توجه به هزینه های تولید و کیفیت و عوامل دیگر قیمت گذاری می شوند.
*** محتوای این مطلب تبلیغاتی است و ایرنا مسئولیتی درباره آن ندارد.
نظر شما